Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
paidia egw tovala stis agelies k meta apo 2-3 wres svinetai monis tis i aggelia.mipws apagoreuetai i kati tetoio?an xerei kapoios moderator na mas pei parakalw!

καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον moderator με pm γιατί δεν νομίζω να του πάει το μυαλό στην τελευταία σελίδα του WOW για να σου απαντήσει:wink:

Δημοσ.

Ευχομαι ομως ρε παιδια να φτιαξουν λιγο και τα xp που περνεις απο τα quest γιατι καποιος που παιζει λιγο δεν ανεβενει με τιποτα εγω μετα στα 30 βαρεθηκα και επαιζα απο πεισμα να παρω το mount μετα να παω 60 να παω mc και λεγοντας ομως θελω να κανω και αλλους char αλλα λεω πως 70ρεις παλι

Δημοσ.
profanws apagoreuetai...afou h blizzard apagoreuei to "ebay"...genikotera to account trading...

Γιατι δηλαδη να μην μπορω να πουλησω το παιχνιδι κ κατα συνεπεια το account μου?

Απαραδεκτο κατα την γνωμη μου ...

Δημοσ.

Αν έχεις μάθει το παιχνίδι το leveling δεν είναι τίποτα. Ειδικά εγώ που η αγαπημένη μου ασχολία είναι το level up δώσε μου chars level1 και πάρε μου την ψυχή xD!!!!

Η αγοραπωλησία δεν επιτρέπεται για τον απλούστατο λόγο ότι η blizz χάνει λεφτά....ο νέος αγοραστής aka ebayer δεν θα αγοράσει το προϊόν της (wow+xpansion -60 ευρώ για τα ταμεία της) τόσο απλά. Its all about the money.

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατι δηλαδη να μην μπορω να πουλησω το παιχνιδι κ κατα συνεπεια το account μου?

Απαραδεκτο κατα την γνωμη μου ...

kala ektos apo to gegonos to oti xanei lefta h Blizzard to Licence agreements pou kaneis accept kata thn diarkeia tou installation epitrepei nomika sthn blizzard na kanei oti 8elei to account sou efoson antiti8etai stous kanones stous opoious exei 8esei...(px na sto kanei ban an parei xampari oti agorazeis gold ktlp ktlp)

den mporeis na tous peis tpt...

Δημοσ.
kala ektos apo to gegonos to oti xanei lefta h Blizzard to Licence agreements pou kaneis accept kata thn diarkeia tou installation epitrepei nomika sthn blizzard na kanei oti 8elei to account sou efoson antiti8etai stous kanones stous opoious exei 8esei...(px na sto kanei ban an parei xampari oti agorazeis gold ktlp ktlp)

den mporeis na tous peis tpt...

Αυτα τα γα#$@#@ Licence Agreements μας εχουν φαει ....

Σε λιγο θα τα επεκτεινουν κ σε αλλα προιοντα (αυτοκινητα,σπιτια κ.λ.π) ....

Το να μην κανεις cheat κ αλλοιωνεις το gameplay το καταλαβαινω οτι ειναι σωστο να υπαρχουν κυρωσεις , αλλα το Παιχνιδι κ ο Λογαριασμος θα επρεπε να ειναι ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ και να τον κανω οτι θελω ....

Για μενα περα απο καθε Licence Agreement ειναι παρανομη αυτη η τακτικη που ακολουθουν ....και ας λενε οτι θελουν .

Δημοσ.

Εγώ ξενερώνω με την έλευση κι άλλου expansion. Δηλαδή πάλι τσάμπα λιώνουν οι καμμένοι. Στο lvl 72 θα παίρνεις πάλι πρασινάκι καλύτερο απο Black Temple. Καλά κάνω και δεν λιώνω στα raiding... Αλλά άντε πάλι lvling.... Και μετά απο όσο έχω ακούσει θα έρθει και το τελευταίο expansion για lvl 90.

Δημοσ.

Οι προσπάθειες της Blizzard, εταιρίας παραγωγής παιχνιδιών μεταξύ των οποίων οι τίτλοι "Diablo", "StarCraft" και "Warcraft", προσπάθησε αρκετές φορές στο παρελθόν να μεταφέρει τα παιχνίδια της στη μεγάλη οθόνη. Το Holiwood, όμως, έκλεισε τις "πόρτες" του, αφού δεν θεώρησε έτοιμο το κοινό για τέτοιου είδους παραγωγές.

Ο Paul Sams, όμως, διευθυντής λειτουργίας της Blizzard ανακοίνωσε στο πλαίσιο του BlizzCon 2007 ότι ήρθε σε συμφωνία με την Legendary Pictures, τα στούντιο παραγωγής του "Batman Begins" και των "300" και το "World of Warcraft" θα μεταφερθεί στο σινεμά.

Η ταινία αναμένεται να είναι έτοιμη το 2009 και το μπάτζετ θα φτάσει τα εκατό εκατομμύρια δολάρια. Λόγω της ιδιομορφίας της, θα στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στα ειδικά εφέ και φυσικά θα είναι ταινία δράσης. Τα σχέδια για την ταινία θα καθοριστούν από τον σκηνοθέτη, ο οποίος δεν έχει βρεθεί ακόμα, αλλά σύμφωνα με την εταιρία παραγωγής θα πρέπει να είναι επιπέδου Zack Snyder, του ανθρώπου που σκηνοθέτησε τους "300". Τα ονόματα των ηθοποιών θα ακολουθήσουν αυτό του σκηνοθέτη.

Ο Chris Metzen, διευθυντής του δημιουργικού της Blizzard, αποκάλυψε αμυδρά και το σενάριο της ταινίας. Η αρχική ιδέα ήταν η ταινία να εκτυλιχθεί στον κόσμο της πρώτης έκδοσης του Warcraft, όπου οι Humans έρχονται αντιμέτωποι με τα Orcs. Η ιδέα, όμως, απορρίφθηκε, αφού το σενάριο θα θύμιζε πολύ το "Lord of the Rings", τη στιγμή που η Blizzard θεωρεί ότι η φήμη του MMO παιχνιδιού της έχει φτάσει σε μεγάλα επίπεδα και δεν χρειάζεται να αντιγράψει κάποια επιτυχία.

Όπως αφέθηκε να εννοηθεί, η ταινία θα περιλαμβάνει μία σειρά σημαντικών γεγονότων που προηγήθηκαν ένα χρόνο του World of Warcraft και η οπτική γωνία θα προέρχεται κυρίως από τους Συμμάχους.

Η ταινία θα έχει διάρκεια 2,5 ώρες και ο επικεφαλής της Legendary Pictures, Thomas Tull, αποκάλυψε ότι θα υπάρχουν πολλά στοιχεία από τις ταινίες "Gladiator", "300" και "Braveheart". Η εστίαση θα γίνεται στις αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ των φυλών του σύμπαντος του WoW και στις μάχες που θα πραγματοποιηθούν. Μερικοί από τους χαρακτήρες που λογικά θα κάνουν την εμφάνισή τους είναι οι Bolvar Fordragon, Thrall και Cairne Bloodhoof, ενώ ο Arthas από το Warcraft 3 δεν βρίσκεται στα πλάνα.

πηγή: contra.gr

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...