Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
To poso den einai eukatafronito ,alla i poiotita tou paixnidiou tha pesei PARA poli opos epese kai me to TBC.

δηλαδη πως ακριβως επεσε η ποιοτητα του παιχνιδιου με το tbc?

παντως στα φορουμς του wow λιγα ατομα βλεπω να διαμαρτυρονται για την ποιοτητα του παιχνιδιου.και η blizzard με επισημη ανακοινωση ειχε πει πως απο οταν εβγαλε το tbc,το ποσοστο παιχτων που παιζουν το παιχνιδι εκτιναχθηκε στα υψη και απο τοτε εχει παραμεινει σταθερο.

Δημοσ.

Εγω παντως που ειμαι νεος παιχτης παιζω 16 ωρες την μερα 70ησα πριν λιγες μερες και δεν σκεφτομαι να αφησω το παιχνιδι το μονο μου παραπονο ειναι οτι δεν εχω βρει guild ειμαι στον twilight hammer και σε οσα guild μπηκα ξεκιναγαμε για raid στις 8 και τελικα αρχιζαμε στις 12....θελω να ντυθω και δεν μπορω σκεφτομαι αλλαγη server οτι epic εχω ειναι απο ah και εκανα ebay για να παρω g...για να τα αγορασω

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι εφυγαν πολλα ατομα που επαιζαν απο οταν βγηκε το wow μετα το TBC... Ειτε κουραστηκαν, ειτε ειδαν καποια πραγματα που δεν εχουν δει οσοι ξεκινησαν με την ελευση του expansion... Γενικοτερα εχει καταντησει πολυ κουραστικο για αυτους που παιζουν καιρο, ειδικα αυτους που ειχαν "φτιαχτει" σε gear πριν το TBC

Δημοσ.

oi perissoteroi kaloi paixtes efigan otan vgike to tbc...apla xanagemise to wow apo noobs me prasina k ble...Twra ta pragmata allaxan pali k pali ligoi exoun ta kala epics...alla auto den simfairei tin blizzard k ton poli kosmo opoet vgazei to expansion gia na midenisei pali ta pragmata!

Δημοσ.
μια χαρα ειναι το pvp

εχεις παει 70lvl ή ακομα παλευεις?

Ρωταω επειδη πριν 1 μηνα εισουνα 20lvl μαγος. και ξαφνικα μετα απο 1 μηνα απεκτησες και γνωμη για το αν εχει pvp το wow ή οχι.

ενδιαφερον

Δημοσ.

Παιδια για να κανεις καλο pvp θελει να κανεις πολυ pve πριν για να ντυθεις αυτη ειναι η γνωμη μου εγω πηγα γρηγορα 70 και τωρα ψαχνω guild να παω για pve (ειμαι σε pvp server)

Δημοσ.
εχεις παει 70lvl ή ακομα παλευεις?

Ρωταω επειδη πριν 1 μηνα εισουνα 20lvl μαγος. και ξαφνικα μετα απο 1 μηνα απεκτησες και γνωμη για το αν εχει pvp το wow ή οχι.

ενδιαφερον

3os χαρακτηρας ειναι ο μαγος μου.τους αλλους 2 τους παιζω εδω και 2 χρονια.οποτε ναι εχω αποκτησει γνωμη για το παιχνιδι.

ζητα τωρα συγνωμη που βιαστηκες να με κρινεις χωρις να ξερεις.

Δημοσ.

Καλα εχω καυλωσει αγρια!!!!Απο εκει που ειχα 10 συνεχομενες ηττες σε αρενα αλλαξα σε frost και απο 1100 rating πηγα 1350!!!!Βρηκα ενα φιλαρακι rogue και ειμαστε φοβεροι!!!!Τους εχουμε όλους!!!!Invisible στην αρχή και μετα elemental και owned :D

Τεσπα να σας ρωτήσω κατι????Ειμαι στο full alchemist και herbalist(εμαθα απο μονος μου και ενα flask)!Μου πε ενα παιδι να αλλαξω σε tailor για τα crafted epics!!!Να το κάνω????Δεν εχω epic mount και εχω 2000g!!!!Κάθε γνωμη δεκτή!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!

O Character μου είναι αυτός (με πσιλοαλλαγες):

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Bloodhoof&n=Thanaros

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...