Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να κάνω κι άλλη μια ερώτηση (σαν noob που είμαι)...

Αύριο θα πάω να πάρω το παιχνίδι και μόλις συνειδητοποίησα ότι το realm στο οποιο βρίσκομαι είναι τελείως της πλάκας (Alonsus). Βλέπετε, αυτό μου έβγαλε σαν recommended το παιχνίδι, αυτό πάτησα. Οπότε επί τη ευκαιρία της μετατροπής του trial account σε κανονικό, λέω να αλλάξω και realm.

Δεν με ενδιαφέρει αν θα πληρώσω. Είμαι μόλις level 14 αλλά δεν παίζει να ξαναρχίσω από την αρχή (τελοσπάντων, μπορεί να το ξανασκεφτώ αύριο, αναλόγως με την όρεξη που θα έχω να κάτσω να ξανακάνω τα ίδια quests).

Έχετε κανένα Normal ή RP realm να προτείνετε, που να έχει Έλληνες και γενικά αρκετό κόσμο μέσα (medium ας πούμε)?

Μην αρχίσετε με τα γνωστά PvP realms, βλ. Genjuros, TH κλπ, δεν ψήνομαι καθόλου για ανελέητο PvP, πιο πολύ τα quests με ενδιαφέρουν. Αλλά να μην είναι και άδειος ο server...

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είναι δύσκολος ο Illidan ε?

καλά ας προσέχουμε και τι λέμε γιατί θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα. Ελεος δηλαδή παίδες....

Δημοσ.
Δεν είναι δύσκολος ο Illidan ε?

καλά ας προσέχουμε και τι λέμε γιατί θα μας πέσουν τα μαλλιά με αυτά που διαβάζουμε εδώ μέσα. Ελεος δηλαδή παίδες....

Πάντως δεν αργήσανε και πολύ να τον ρίξουνε

Δημοσ.
Να κάνω κι άλλη μια ερώτηση (σαν noob που είμαι)...

Αύριο θα πάω να πάρω το παιχνίδι και μόλις συνειδητοποίησα ότι το realm στο οποιο βρίσκομαι είναι τελείως της πλάκας (Alonsus). Βλέπετε, αυτό μου έβγαλε σαν recommended το παιχνίδι, αυτό πάτησα. Οπότε επί τη ευκαιρία της μετατροπής του trial account σε κανονικό, λέω να αλλάξω και realm.

Δεν με ενδιαφέρει αν θα πληρώσω. Είμαι μόλις level 14 αλλά δεν παίζει να ξαναρχίσω από την αρχή (τελοσπάντων, μπορεί να το ξανασκεφτώ αύριο, αναλόγως με την όρεξη που θα έχω να κάτσω να ξανακάνω τα ίδια quests).

Έχετε κανένα Normal ή RP realm να προτείνετε, που να έχει Έλληνες και γενικά αρκετό κόσμο μέσα (medium ας πούμε)?

Μην αρχίσετε με τα γνωστά PvP realms, βλ. Genjuros, TH κλπ, δεν ψήνομαι καθόλου για ανελέητο PvP, πιο πολύ τα quests με ενδιαφέρουν. Αλλά να μην είναι και άδειος ο server...

Πρώτα πρώτα κάνε καινούργιο χαρακτήρα. εννοείται!! 20 ευρώ για 14 λεβελ είναι αστείο. άσε που μέχρι να γίνει το migration θα έχεις πάει 20

Εγώ είμαι στο Argent Dawn γιατί αυτό μου έβγαλε πρώτο.(ήθελα και RP o μάγκας....μη χέσω)

Τελικά είναι ο πιο γεμάτος ευρωπαικός server...

Αναλογία Alliance Horde γτπ (70 -30).

Για RP, δύσκολα...βέβαια αν την ψάξεις βρίσκεις κάποιους παραδοσιακούς που το πάνε καλά και είναι και ωραιο εδώ που τα λέμε.εγώ RPάρω που και που

Τους έλληνες δεν καταλαβαίνω τι τους θες (μας θες).ΜΑΚΡΙΑ! έχει βέβαια αλλά σε τόσες χιλιάδες χάνονται(ευτυχώς).

Τέλος άμα είσαι Alliance και πας Shatrath ΠΣΚ βάλε πάνω από 1gb μνήμη γιατί από την πολυκοσμία θα τρως καλλήματα άσχημα

Καλή τύχη,

καλό Leveling

αλλα πριν τα κάνεις όλα αυτά σκέψου..."Πόσες άλλες εξαρτήσεις-εθισμούς έχω στη ζωή μου;""χωράει κιαλλη?"

8-)

Δημοσ.

ΟΚ thanks για τις πληροφορίες, μόλις αγόρασα το παιχνίδι και φτιάχνω τώρα τα accounts. Θα το πιάσω από την αρχή.

Έριξα μια ματιά στον Argent Dawn το πρωί και δεν μου φάνηκε να έχει πολύ κόσμο. Ή μάλλον για να το πω αλλιώς, "δεν είχε κόσμος στις noob περιοχές", ενώ στον Alonsus που παίζω γινόταν χαμός. Από όσα έχω δει όμως, ο AD πρέπει να είναι μακράν ο μεγαλύτερος RP server.

Μνήμη έχω μπόλικη, δεν έχω πρόβλημα με τα specs του PC. Πιο πολύ με προβληματίζει αν έχει κόσμο ο server. Για Έλληνες δεν τρελαίνομαι, γιατί απ' ότι έχω καταλάβει οι περισσότεροι σκίζονται στο PvP όλη την ώρα (πράγμα που το βαριέμαι όσο δεν πάει).

Όλη η ιστορία είναι τα ελληνικά guilds αλλά όλο και κάτι θα βρεθεί αν έχει κόσμος ο server. Εδώ βρήκα Έλληνες στον Alonsus, που απ' ότι κατάλαβα είναι σχετικά άγνωστος.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά. Ευχαριστώ και το φίλο Chrisxxx για τις πολύτιμες πληροφορίες που μου έδωσε, καθώς και για το υπερχρήσιμο site που δείχνει το population στα realms.

ΥΓ.: Όσο για τους εθισμούς... πολύ ωραία παρατήρηση, έχω ήδη αρκετούς, δεν μου λείπουν. Αλλά χωράει και το WoW, δεν πρόκειται να κάθομαι να ξημεροβραδιάζομαι, αυτά τα έκανα σε online MUD's πριν 10 χρόνια (και βάλε), τώρα παίζουμε μόνο όσο... πρέπει! 8)

Δημοσ.

Τελικά ξεκίνησα στον Argent Dawn (RP) αλλά έχω υπ' όψιν μου και όλους τους άλλους servers που αναφέρατε, θα περάσω κι από κει.

Κάτι που μου φάνηκε άξιο λόγου στον AD είναι ότι μπορώ να κάνω party πολύ πιο εύκολα και με περισσότερα άτομα (σε σχέση με άλλους PvE servers που δοκίμασα). Μπορεί να έτυχε, πάντως έχω την εντύπωση ότι -ελέω RP- ο κόσμος εκεί παίρνει λίγο πιο σοβαρά τα quests, οπότε όλοι χρειάζονται βοήθεια (άλλωστε υπάρχει και αρκετός κόσμος στο level range μου, από 6 έως 12).

Βέβαια απ' όσο κατάλαβα το RP κομμάτι είναι λίγο έως πολύ για τα μάτια του κόσμου, η μόνη διαφορά με τους normal είναι ότι λείπουν οι άσχετες συζητήσεις και οι πολλές συντομογραφίες (μιλάω για τα general κανάλια). Κατά τ' άλλα σαν normal είναι, καμία σχέση με τα online MUDs που έπαιζα παλιά, που εκεί όταν λέγανε "Role Playing" εννοούσαν ότι απαγορεύεται δια ροπάλου η οποιαδήποτε αναφορά στον πραγματικό κόσμο, οι συντομεύσεις του τύπου ROFL και γενικά οτιδήποτε είναι εκτός του πνεύματος του παιχνιδιού.

Χθες το βράδυ ξεκίνησα και έφτασα ήδη level 11. Προχωράει...

Το καλύτερο απ' όλα ήταν ότι στο κουτί του WoW είχε κολλημένα δύο αυτοκόλλητα με διαφορετικά authentication keys, το ένα κάτω απ' το άλλο. Και ως φαίνεται δουλεύουν και τα δύο εξίσου καλά, οπότε πλέον έχω δύο accounts στην τιμή του ενός (ecthelion ετοιμάσου).

Δουλειά τώρα και το βράδυ θα επανέλθω δριμύτερος.

Δημοσ.

ε ναι η μονη διαφορα αναμεσα σε νορμαλ και σε rp,ειναι οτι στο δευτερο δεν θα βρεις καποιον με το ονομα: trelikaylitsa κτλ :/

Δημοσ.

Παιδιά ερώτηση. Εϊμαι ήδη σε ένα πολύ καλό guild στον Hellfire τους Aurora Borealis, που αν και νέο guild έχει στηθεί από άτομα που έχουν πείρα και έχουν λιώσει σε raids σε άλλους servers.

Η ερώτηση είναι:

Μπορώ κάπου να δώ τα καλύτερα guilds ανα server μαζί με το progress τους;

Δημοσ.
Παιδιά ερώτηση. Εϊμαι ήδη σε ένα πολύ καλό guild στον Hellfire τους Aurora Borealis, που αν και νέο guild έχει στηθεί από άτομα που έχουν πείρα και έχουν λιώσει σε raids σε άλλους servers.

Η ερώτηση είναι:

Μπορώ κάπου να δώ τα καλύτερα guilds ανα server μαζί με το progress τους;

Sto official forum tis blizzard tou kathe server ki edw

http://www.realmhistory.net/select-realm.html

px to progress twn guilds tou dikou mou server neptulon einai edw

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=14581558&sid=1

Δημοσ.

Λοιπόν,ας δώσω και εγώ κάτι χρίσιμες πληροφορίες για αυτό που περιμένουμε ! New Expansion. Πηγή : Worldofwarcraft.gr .(κ από αλλού un-official) Let's See :D

Η φήμη του επόμενου World of Warcraft expansion έχει ξεκινήσει.Το World of Warcraft: Wrath of the Lich King όπως λένε οι φήμες πάντα,θα είναι το όνομά του.

Μερικές πληροφορίες:

The expansion is Northrend.

We will fight Arthas himself.

Level cap is 80.

The expansion is designed for lvl 68 and higher players.

The Death Knight class will be available for both alliance and horde players and it seems to work on the same mechanics as Jedi in SWG, you can create them once certain criteria are met.

The Death Knight will combine damage dealing and tanking.

Siege weapons and destructible buildings will be added to PvP.

A new battleground will be available.

New profession : Inscription. (allows the player to permanently enhance their spells and abilities and to create mysterious items of power to use, trade, and sell).

More hero classes will be added in the future.

Leveling from 70 to 80 should took nearly the same time as 60 to 70 (probably a bit more).

First zone will be Howling Fjord.

We should have roughly the same amount of dungeons as BC.

Οι πληροφορίες αυτές δεν είναι επίσημες.

Υπομονή,τις επόμενες μέρες θα μάθουμε περισσότερα,λόγο BlizzCon.

Δημοσ.

χαχα στο ign λενε αλλα:

That expansion pack is called World of Warcraft: Into the Maelstrom

The Maelstrom area of Azeroth will be opened up for play. Will consist of various islands and Undermine will have a new neutral city.

The islands will include questing zones, raid dungeons, that city, and a new arena.

The level cap is being raised to 80 with the expansion but there will be no new talents.

Advancement after level 70 will be through Hero Classes rather than talents. Hero classes will function as subclasses and each existing class will have 3 of these hero classes to choose from. These hero classes will not be limited by talent choices. Players will be able to choose these new subclasses at trainers when ItM goes live.

Currently the Priest and Druid hero classes are complete and the Warrior and Mage are close to completion.

Hero classes will be demonstrated at BlizzCon

http://pc.ign.com/articles/809/809350p1.html

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...