wiz@rd21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Ναι δυστυχώς αυτό συμβαίνει, εμένα ξαφνικά σταμάτησε να τη δέχεται και έβαλα Pre Paid Card
wiz@rd21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Άσχετο με τα προηγούμενα, ξέρεις κανείς τίποτα για το expansion?
DrFreeman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Tο μόνο που διάβασα επ' αυτού είναι πως θα προστεθεί ένα τρίτο νησί στον κόσμο του Azeroth, χωρίς ωστόσο να το έχω ψάξει και πολύ το θέμα του expansion.
wiz@rd21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Αυτό και κάτι για lvl 80 έχω ακούσει και γω, αλλά τίποτα επίσημο...
DrFreeman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Ναι σωστά κι αυτό με το max lvl στα 80. Απο εκεί και πέρα... Πάντως μετά κι από τις βελτιώσεις που σίγουρα έκανε η Blizzard ολους αυτούς τους μήνες θα ήθελα να ξαναρωτήσω, κι εσένα wiz@rd21 και οποιον άλλο τυχαίνει να γνωρίζει, πως θα είναι το lag με 56αρα PSTN? (σημειωτεόν - δε θα έχω πρόσβαση σε dsl γραμμή από Οκτώβριο, λόγω περιοχής σπουδών). Αν θα μπώ τις επόμενες μέρες στον κόσμο του WoW θα μπώ σε server με medium population όπως ο Thunderhorn, στον οποίο έχω και φίλους. Για τη χρονοχρέωση, δε με ενδιαφέρει τόσο, τα φέρνω βόλτα, πιο πολύ το lag με καίει... Πιστεύω οτι δε θα είναι άσχημα τα πράγματα δεδομένου ότι μέχρι πρότινος ήμουν σε official server του Lineage 2 (Teon server) και το ping με PSTN ήταν από ικανοποιητικό έως πολύ καλό! Το παιχνίδι ήταν απόλυτα playable και σπάνια εμφανιζόταν lag ολίγων δευτερρολέπτων. Και να σκεφτείτε ότι αυτός ο server είναι στις ΗΠΑ, Ανατολική ακτή! Είναι δυνατόν στον βρετανικό Thunderhorn να είναι χειρότερα τα πράγματα;
wiz@rd21 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δεν ξέρω ακριβώς ποιός server είναι ο καλύτερος, αλλά έχω ακούσει πολλά παιδιά να παίζουν με 56k χωρίς πρόβλημα. Εάν έβαζες και μια isdn ίσως να σουν ακόμα πιο σίγουρος
mindtrapper Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Me isdn einai mia xara... Ligo xeirotera apo DSL...
DrFreeman Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2005 Καλώς τότε, θα κάνω μια δοκιμή σήμερα με το 10ημερο key ενός φίλου. Τhanks για το info!
thefirestarta Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Λογικά το expansion θα αργήσει πολύύύύύύ ακόμα...
wiz@rd21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Καλύτερα, να χουμε προλάβει να 60αρίσουμε 2-3 χαρακτήρες...
evkar Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 αντιφατικά πράγματα ακούγονται για την 56αρα pstn . ΄'Αλλοι λένε ότι παίζει άλλοι μιλάνε για latency πάνω από 500 . Σίγουρα πάντως παίζει σε isdn και βέβαια Dsl.
DrFreeman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Λοιπόν μπήκα και με DSL και με PSTN (μια απλή αλλαγή του βύσματος της γραμμής) και το game είναι απόλυτα playable και με τις δύο. Βέβαια τα pings που αναφέρει έχουν διαφορά - 150-200ms η DSL και 450-600ms η 56άρα. Ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις, προς μεγάλη μου έκπληξη η ανταπόκριση του χαρακτήρα ήταν άμεση! Οι ώρες που βρέθηκα online ήταν 22:30-01:00, χθές το βράδυ. Καταλαβαίνω βέβαια πως καθώς θα μετακινούμαι σε πιο πολυπληθείς περιοχές ενδέχεται αυτό να αλλάξει σε ένα βαθμό, ωστόσο για την ώρα θα έλεγα ότι είναι μια ακόμα καλύτερη online εμπειρία από το Lineage 2 (official) και σε τεχνικό (lag, σταθερότητα) και σε σχεδιαστικό επίπεδο (gameplay, γραφικά, κτλ). Συνεχίζω με τις καλύτερες πρώτες εντυπώσεις!
wiz@rd21 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Latency 600 έχω και γω με DSL όταν κατεβάζω και κάτι άλλο, Δεν έχει κανένα πρόβλημα, μόνο όταν βρίσκεσαι σε καμμια πόλη με πολύ κόσμο μπορεί λίγο να κολλήσει για λίγο...
mindtrapper Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Emena me pstn epeize me 800ms kai eixa polla lag spikes. Me isdn pou ebala stin Athina gia ayto to logo paizei me range 150-400ms kai aristi symperifora. Me tn dsl mou sta Giannena paizei me range 80-200ms kai exo lag spikes mono otan exoun oloi stin guild diladi ftai o server...
DrFreeman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2005 Ασφαλώς κάποια lag spikes είναι αναπόφευκτα, ωστόσο μέχρι τώρα στις περιοχές που κινούμαι είναι ανύπαρκτα. Απο εκεί και πέρα είναι και θέμα server, όχι μόνο σύνδεσης. Με εντυπωσιάζει πάντως η διαφορά στα νούμερα που αναφέρεις μεταξύ PSTN και ISDN. Ισως να παίζει μεγαλύτερο ρόλο η ψηφιακή φύση της γραμμής παρά η ταχύτητα της...
Προτεινόμενες αναρτήσεις