Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα επειδη δεν ειμαι και πολυ σχετικος μολις αγορασα ενα laptop με windows vista επανω και θελω την βοηθεια σας ,μια ερωτηση...σε προηγουμενο post ειπατε οτι αν θελουμε το παιχνιδι να το τρεξουμε απο εναν αλλο υπολογιστη το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να κανουμε ενα shortcut στην επιφανεια εργασιας με καταληξη .exe και να κανουμε copy paste τον φακελο wow ή σε εναν υπολογιστη ή σε εναν εξωτερικο σκληρο δισκο.Η ερωτηση μου ειναι,πως θα κανει τα uptades αμα τα αρχεια τα περασω στον εξωτερικο και οχι στο laptop?

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

nai alla an exw synoliko sklhro disko 20gb kai to paixnidi einai 9,5 gb an tou valw kati meta tha sernetai apisteuta.o ekswterikos sklhros einai 500GB kai pistevw oti tha exw aperioristo xwro gia ola ta updates poy tha akolouthisoyn...den kserw an skeftomai swsta...:confused:

Δημοσ.

Ρε παιδιά πάνε μήνες τωρα που σαν δρυίδης καταλαβα ότι το weapon skill είναι παντελώς άχρηστο σε feral κατάσταση.Το συμπέρανα μόνος αλλά διάβασα και 5-6 forum.

Τις προάλλες πέφτει ένα παντελονάκι με "feral skill 22"...

Το φοράω και ψάχνω να δώ τι είναι τούτο πάλι.Τελικά αυτό ανεβάζει το weapon skill σε cat & bear form..:confused:

ξέρει κανείς κάτι...

όχι τίποτα αλλά άρχισα να σκοτώνω 63άρηδες με staves και μου παίρνει 5λεπτά ο ένας:shock: για να ανεβάσω staves skill!!και δεν είμαστε για τέτοια τώρα.για να το πάω 350 θα μου πάρει σε χρόνο όσο το 1-70 lvl!!!!

Δημοσ.
nai alla an exw synoliko sklhro disko 20gb kai to paixnidi einai 9,5 gb an tou valw kati meta tha sernetai apisteuta.o ekswterikos sklhros einai 500GB kai pistevw oti tha exw aperioristo xwro gia ola ta updates poy tha akolouthisoyn...den kserw an skeftomai swsta...:confused:

Φίλε μου αυτό το 20g με βάζει σε σκέψεις...

τι laptop είναι? μπορεί να τρέξει wow?

CPU: ?

RAM: ?

GPU: ?

Δημοσ.
ρε παιδια εχω ενα χαρακτηρα night elf warrior μπορει καποιος καποιος να μου εξηγησει τι ειναι οταν μου λενε για tank?

Τανκ ειναι αυτος που τρωει ολο το ξυλο σε ενα party γιατι εχει περισσοτερους ΗP και armor. Αφου πηρες warrior ανεβασε τα talents για να γινεις tank και θα εχεις μονιμα μια θεση σε instance.

Δημοσ.

Συγγνώμη που θα το πω αλλά μην κάνετε τετοιες ερωτήσεις ρε παιδιά...αν πάτε στην αρχή του forum θα βρείτε πάμπολες απαντήσεις.

Το θέμα είναι ότι το section έχει γίνει sticky αλλά εδώ και πολλεεεεεεες σελίδες δεν βρίσκω κάτι άξιο αναφοράς να πούμε....

Φιλικά πάντα

Δημοσ.
Δοκίμασα το WoW στη δουλειά, όπου και τρέχουμε proxy server, και δεν χρειάστηκε κάποια ρύθμιση για να παίξει, μπήκε με την πρώτη. Ίσως τραβάει αυτόματα τη ρύθμιση από τον Explorer.

το δοκιμασα αλλα δεν ετρεξε.τελικα θελει κατι ρυθμισεις με 2 προγραμματα για να ξεκινησει μεσω proxy.το εκανα,δουλεψε αλλα το lag ειναι απαραδεχτο.

Δημοσ.

Geia xaras sas mages , sorry pou to grafw kai edw alla isws etsi to doun perissotera atoma

POULAW ACCOUNT me main Dwarf Rogue ston Genjuros 70 lvl se guild pou farmarei Kara kai Gruul's Lair , opoios endiaferetai as mou stilei minima.

Perioxi Athina

Δημοσ.

ειδα το βιντεο nihilum vs illidan.τελειος ο ηθοποιος που κανει την φωνη του,εχει ακριβως την απαραιτητη δοση ειρωνιας οταν μιλαει.

αλλα προσωπικα δεν τον βρηκα και τοσο δυσκολο σαν boss.για τον δυσκολοτερο boss σε ολο το wow δεν με εντυπωσιασε και τοσο.οχι οτι δεν δωσανε ρεστα οι Nihilum αλλα περα περιμενα κατι περισσοτερο απο αυτην την μαχη..

επισης το tbc εχει τοσο ομορφη μουσικη...

http://www.youtube.com/watch?v=ipQBFDb_SFI

Δημοσ.
το δοκιμασα αλλα δεν ετρεξε.τελικα θελει κατι ρυθμισεις με 2 προγραμματα για να ξεκινησει μεσω proxy.το εκανα,δουλεψε αλλα το lag ειναι απαραδεχτο.

Ενδεχομένως εννοείς τα HTTP Tunnel και το SocksCap. Δεν τα έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει και από αλλού ότι υπάρχει πολύ lag, που δεν διορθώνεται.

Και στη δική μου περίπτωση βέβαια (που "περνάει" αυτόματα τον proxy) το lag είναι της τάξης των 2000-4000ms, σου σκοτίζει τα @@ αν θες να παίξεις σοβαρά.

Ευτυχώς είμαι πολύ noob ακόμα (10-day trial account!) και δεν με πτοεί το lag, να μάθω το παιχνίδι θέλω :D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...