Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απορια για professions.

Εχω Alchemy και herbalism αλλα τωρα τελευταια βαριεμαι να ψαχνω για herbs και σκεφτομαι να το αλλαξω. Πιο επαγγελμα μου προτεινετε; Ειμαι μεταξυ tailoring και Jewelcrafting αλλα δεν μπορω να αποφασισω. Με ποιο θα βγαζω περισσοτερα χρηματα;

1. Αν το βαρεθω μπορω να παρω το παλιο μου επαγγελμα με οτι recipes ειχα πριν (αν αλλαξω π.χ. το alchemy)

2. ειμαι priest και απο οτι ειδα ως tailor μπορω να παρω δυο κατευθυνσεις Shadowweave Tailoring και Primal Mooncloth Tailoring τι ακριβως κανουν;

3. Που θα βρισκω τα πετραδια αν επιλεξω jewelcrafting;

4. πειτε τιποτα και για το enchanting. Ποτε δεν ξερεις...

Δημοσ.
παιδιά ένα extension για να βλέπω ποίος μου έδωσε ένα qeust που μπορώ να βρω?

Βάζεις το chartographer και chartographer quests

έχει κιαλλα chartogrpher, (για Herbs, ores κτλ)

Δημοσ.
Πράγματι και πέραν της λειτουργικής σχεδίασης, σε Rogue kai Druid χρησιμοποιεί άλλη μπάρα κουμπιών για το stealth mode.Απίστευτα χρήσιμο!

Απορία που έχω καιρό τώρα:

Η μπαρούλα με το FPS και το Latency που είναι ρε γμτ????

μπραβο αυτο ακριβως εψαχνα.πολυ καλο το bartender.βρηκα ομως και αλλα παρομοια addons οπως το trinity bars και bongos.

Δημοσ.
Απορια για professions.

Εχω Alchemy και herbalism αλλα τωρα τελευταια βαριεμαι να ψαχνω για herbs και σκεφτομαι να το αλλαξω. Πιο επαγγελμα μου προτεινετε; Ειμαι μεταξυ tailoring και Jewelcrafting αλλα δεν μπορω να αποφασισω. Με ποιο θα βγαζω περισσοτερα χρηματα;

1. Αν το βαρεθω μπορω να παρω το παλιο μου επαγγελμα με οτι recipes ειχα πριν (αν αλλαξω π.χ. το alchemy)

2. ειμαι priest και απο οτι ειδα ως tailor μπορω να παρω δυο κατευθυνσεις Shadowweave Tailoring και Primal Mooncloth Tailoring τι ακριβως κανουν;

3. Που θα βρισκω τα πετραδια αν επιλεξω jewelcrafting;

4. πειτε τιποτα και για το enchanting. Ποτε δεν ξερεις...

1)Δυστυχώς όχι, αν κάνεις drop ένα proff ξεκινάς από το 0

2)Shadoweave tailoring=+shadow dmg. Αν είσαι shadow priest πρέπει να ειδικευτείς σε αυτό.Mooncloth Tailoring=+heal. Αν είσαι holy/disc priest πρέπει να ειδικευτείς σε αυτό. Το shadoweave/mooncloth tailoring spec σημαίνει ότι κάθε 4 μέρες μπορείς να παίρνεις 2 shadowcloth/mooncloth ενώ για τα άλλα cloths που δεν έχεις ειδικότητα παίρνεις ένα.

3)Ειδικό ability οι jc που ονομάζεται prospecting. Το κάνεις πάνω σε 5 ores που μαζεύεις και σου δίνει πετράδια. Δεν ασχολήθηκα πολύ με jewelcrafting οπότε αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποιος.

4)Enchanting αρκετά κερδοφόρο. Όχι τόσο πουλώντας enchants αλλά σπάζοντας όλα τα bop items που παίρνεις από τα quests και πουλώντας τα mats στο AH.

Αν έχεις σκοπό να κάνεις raids καλύτερα να κρατήσεις το herbalism που δίνει τρελά λεφτά και να φαρμάρεις herbs δίνοντας τα σε κάποιον γνωστό σου alchemist να στα κάνει pots. Κάνε drop το alchemy και πάρε tailoring για να φτιάξεις το απαραίτητο gear για τα raid instances.

Δημοσ.

1. Tailoring θα σε βοηθήσει πολύ,'οχι τοσο για τα σετάκια που φτιάχνεις όσο για κάτι τρελά patterns που πέφτουν se high end instances. Τα σετάκια ήδη οι περισσότεροι τα έχουν αλλάξει

2.Υπάρχει πιθανότητα 2-3% να βρεις blue πέτρες. Imo αν θες J/C πάρε και mining.

3. Τέλος θα σου πρότεινα να μην αλλάξεις prof μιας και τα δύο που διάλεξες είναι απαραίτητα

4. Enchanting δεν είναι και τόσο κερδοφόρο πλεόν

Φιλικά

Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς? Τα patches είναι οθσιαστικά μίνι expansions του game που ανά τακτά χρονικά διαστήματα η Blizzard το εφοδιάζει.

Μήπως εννοείς addons? Αν ναι , θα σου πρότεινα να ρίξει μία ματιά εδώ....

http://files.wowace.com

Δημοσ.

"Τι άλλου είδους patches υπάρχουν που να πιστεύεται πως αξίζουν?"

Kalo tha itan na prospathoume kai ligo na mathoume to game oxi apla na patame koubia.Prwta ap ola ksekinas siga siga kai apo ta vasika...to na diavaseis olo to World Of Warcraft section de nwmizw na sou parei panw apo 2 wres.Ektos autou uparxei kai to search koubaki pou boreis na vreis diafora sxetika me to ti zitas.Min ta theloume ola etoima.Kaneis de genithike na ta kserei ola alla kai ligo psaksimo den vlaptei

Lipon etsi gia na ksekatharizoume ligo ta pragmata giati akoume pollllllllaaaaa kai koula twra teleutaia kai tha mas pesoun ta malakia mas :twisted::twisted:

Lipon ta add- ons einai mikra programmatakia in game pou se voithane na veltioseis to gameplay sou kirios kai to interface.Add ons lipon boroume na vroume analogws me to ti psaxnoume sta akoloutha sites :

http://wowui.incgamers.com/

http://www.wowinterface.com/index.php?

http://wow.curse.com/downloads/addons/

Filika vaggelis

Δημοσ.

Δεν περιμένω τίποτα έτοιμο αλλά άμα κάνεις να βρεις ένα Quest 10λεπτά (χωρίς να ρωτήσεις κανέναν) και έχεις 20 Quest μαζί και όταν το κάνεις θες 30λεπτά για να θυμηθείς ποίος στο είχε δώσει το θεωρώ χάσιμο χρόνου...και στο κάτω κάτω της γραφής ο καθένας παίζει όπως γουστάρει και άμα θέλει και με έτοιμη τροφή που λέει και ο λαός.

Just expressed an opinion...always friendly ;)

Δημοσ.

Δε ρωτάς και εμάς που παίζουμε το παιχνιδάκι από την beta και δεν υπήρχαν καν quest helps?

Πάντως όντως είναι καλό να ξέρεις και μερικά πραγματάκια για το game :)

Φιλικά

Δημοσ.
Δε ρωτάς και εμάς που παίζουμε το παιχνιδάκι από την beta και δεν υπήρχαν καν quest helps?

Πάντως όντως είναι καλό να ξέρεις και μερικά πραγματάκια για το game :)

Φιλικά

Akrivws auto thelw na pw....To game apo tin arxi exei aplousteuthei arketa wpos itan kai logiko.kai fusika oloi prepei na xrisimopoioume tis allages pou eginan gia na einai pio prosito se emas.Thimithika tis epoxes pou gia na paiksoume BGs traviomastan stin perioxi pou itan to kathe BG....

Δημοσ.
παιδια μια ερωτηση.επειδη αυτη την στιγμη μπαινω στο νετ μεσω ενος proxy,πως ακριβως μπορω να κανω το wow να τρεχει μεσω του proxy αυτου;

πχ στον internet explorer βαζω στις επιλογες που εχει τον prοxy server μου και συνδεομαι.με το wow πως κανω κατι τετοιο;

Δοκίμασα το WoW στη δουλειά, όπου και τρέχουμε proxy server, και δεν χρειάστηκε κάποια ρύθμιση για να παίξει, μπήκε με την πρώτη. Ίσως τραβάει αυτόματα τη ρύθμιση από τον Explorer.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...