Xvipes Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Παιδιά ανάλογα με τα skills που χρειάζεται ο παίχτης μου εάν για παράδειγμα πάω να φορέσω ένα παντελόνι να διαλέξω ένα με 230armor ή με 79armor και +5spirit? το armor μην το κοιτάς ποτέ εκτός αν είσαι tank που και πάλι δεν σε νοιάζει τόσο...
EndlessNameless Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2007 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση εδώ, όχι για το WoW αλλά για το Warcraft III σε battle net; Έχει παίξει κανείς; Χρειάζομαι μερικές συμβουλές για να μην είμαι n00b
sarisn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση εδώ, όχι για το WoW αλλά για το Warcraft III σε battle net; Έχει παίξει κανείς; Χρειάζομαι μερικές συμβουλές για να μην είμαι n00b Κάνε μια αναζήτηση στο forum και θα βρεις το ανάλογο thread γι' αυτό που ζητάς. Αυτό εδώ είναι WoW-exclusive thread
alani_gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 θελω να εγκαταστησω το wow σε πανω απο 10 pc οταν το εγκατεστησα στο 1ο pc ηθελε να κανει ενα update γυρω στα 700Mb(αν θυμαμαι καλα) προφανως ηθελε το πιο προσφατο patch... αυτο που θελω να μου πειτε ειναι πως μπορω να κατεβασω μια φορα το patch(αν γινεται τι πρεπει να κανω) ωστε να μειωσω το χρονo του update για τα υπολοιπα pc
GabrielConnor Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 θελω να εγκαταστησω το wow σε πανω απο 10 pc οταν το εγκατεστησα στο 1ο pc ηθελε να κανει ενα update γυρω στα 700Mb(αν θυμαμαι καλα) προφανως ηθελε το πιο προσφατο patch... αυτο που θελω να μου πειτε ειναι πως μπορω να κατεβασω μια φορα το patch(αν γινεται τι πρεπει να κανω) ωστε να μειωσω το χρονo του update για τα υπολοιπα pc Στον φάκελο του WoW αποθηκεύονται και τα patches. Τα κάνεις copy και στα άλλα PC και είσαι άρχοντας.
Skia11 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 θελω να εγκαταστησω το wow σε πανω απο 10 pc οταν το εγκατεστησα στο 1ο pc ηθελε να κανει ενα update γυρω στα 700Mb(αν θυμαμαι καλα) προφανως ηθελε το πιο προσφατο patch... αυτο που θελω να μου πειτε ειναι πως μπορω να κατεβασω μια φορα το patch(αν γινεται τι πρεπει να κανω) ωστε να μειωσω το χρονo του update για τα υπολοιπα pc Όταν κάνεις την εγκατάσταση και κάνεις full update σε 1 pc, μπορείς να κάνεις copy το folder του WoW και να το κάνεις paste στα άλλα pc (γράψτο σε dvd ή αν έχεις σε κάποιο μεγάλο flashακι ). Βγάλε ένα shortcut του exe στο desktop (ή οπου αλλού θες)και θα τρέχει μια χαρά χωρίς να ξαναχρειαστεί να τρέξεις τα patches στα άλλα pc.
alani_gr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Όταν κάνεις την εγκατάσταση και κάνεις full update σε 1 pc, μπορείς να κάνεις copy το folder του WoW και να το κάνεις paste στα άλλα pc (γράψτο σε dvd ή αν έχεις σε κάποιο μεγάλο flashακι ). Βγάλε ένα shortcut του exe στο desktop (ή οπου αλλού θες)και θα τρέχει μια χαρά χωρίς να ξαναχρειαστεί να τρέξεις τα patches στα άλλα pc. δηλαδη το μονο που εχω να κανω ειναι η εγκατασταση του wow στα αλλα pc κ μετα copy/paste τον φακελο WoW...σωστα?
Skia11 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 δηλαδη το μονο που εχω να κανω ειναι η εγκατασταση του wow στα αλλα pc κ μετα copy/paste τον φακελο WoW...σωστα? Εγκατάσταση & update κάνε μόνο σε ένα pc, μετά κανε copy paste το folder στα άλλα pc (δε χρειάζεται ούτε κάν εγκατάσταση απλά copy paste)
Chrisxxx Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Εγκατάσταση & update κάνε μόνο σε ένα pc, μετά κανε copy paste το folder στα άλλα pc (δε χρειάζεται ούτε κάν εγκατάσταση απλά copy paste) δλδ μπορω να κανω ενα copy ολο το φακελο του wow σε εξωτερικο σκληρο και μετα ειτε να παιζω απο εκει ειτε αν κανω format με ενα paste να εχω το wow στο pc;
KilliK Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2007 ρε παιδια μηπως ξερετε με ποιο addon μπορεις να τοποθετησεις ολα τα buttons μαζεμενα οπως στο παρακατω βιντεακι:; http://www.youtube.com/watch?v=P1pxsYp4xPQ&mode=related&search=
Skia11 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 δλδ μπορω να κανω ενα copy ολο το φακελο του wow σε εξωτερικο σκληρο και μετα ειτε να παιζω απο εκει ειτε αν κανω format με ενα paste να εχω το wow στο pc; Sorry που δε σου απάντησα αλλά λόγω μετακόμισης internet έχω μόνο στη δουλειά. Σε αυτό που ρώτησες ναι έτσι είναι.
doucaniggia Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2007 Bartender3 Πράγματι και πέραν της λειτουργικής σχεδίασης, σε Rogue kai Druid χρησιμοποιεί άλλη μπάρα κουμπιών για το stealth mode.Απίστευτα χρήσιμο! Απορία που έχω καιρό τώρα: Η μπαρούλα με το FPS και το Latency που είναι ρε γμτ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις