Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Χθες μάζευα τους char μου και κοίταγα αν έχουν κανα mail γιατί απο σήμερα θα είναι inactive κανα μήνα λόγω μετακόμισης και διακοπών.

Μπαίνω με τον druid 70, και είμαι στο camp στο STV. Βλέπω hunter 65 και πριν καταλάβω τι γίνεται είμαι dead. "Ωχ" λέω, "τι γίνεται?" Πάω να τον φάω, π@π@ρια... δεν μπορούσα να τον φτάσω με τίποτα, όλο slow με είχε. Μιλάμε δοκίμασα τα πάντα και το καλύτερο try ήταν 40%. Μιλάμε για πολύ ξεφτίλα. Κάτι ανάλογο είχα πάθει και στο lvl 50 με 47 hunter.

Πως διάολο σκοτώνει ο feral druid τον hunter?

Mallon den exeis idea apo druid man.sorry pou to lew alla einai alitheia...

Slow?ti einai auto?shapeshift k feugei...LTP

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση...

για να παιξει καποιος πρεπει να αγορασει το παιχνιδι κ μετα να πληρωνει καθε μηνα(με πιστωτικη ή με καρτα προπληρωμενου χρονου)

δεν μπορει απλα να παει (net καφε) να παρει μια καρτα προπληρωμενου χρονου κ να αρχιζει να παιζει ?

Δημοσ.

Dystyxws file moy alani_gr prepei na pareis to game to aplo.Parola auta to burning crusade dld to expansion dn einai k toso anagkastiko mias k prepei na pas 60 lvl prwta gia na pas stoys neoys xwroys ektos an 8eleis na ftiakseis ena apo ta 2 races.

Δημοσ.
να κανω μια ερωτηση...

για να παιξει καποιος πρεπει να αγορασει το παιχνιδι κ μετα να πληρωνει καθε μηνα(με πιστωτικη ή με καρτα προπληρωμενου χρονου)

δεν μπορει απλα να παει (net καφε) να παρει μια καρτα προπληρωμενου χρονου κ να αρχιζει να παιζει ?

Θα πρεπει να αγορασεις το παιχνιδι για να μπορεσεις να φτιαξεις το χαρακτηρα σου και μετα για να συνεχισεις να παιζεις θα πρεπει να πληρωνεις ειτε μεσω πιστωτικης καθε μηνα, ειτε να αγορασεις προπληρωμενη καρτα διαρκειας 2 μηνων (30 ευρω)

Δημοσ.
Παιδιά για Human/Rogue ποίος είναι ο καλύτερος συνδυασμός επαγγελμάτων? ρούχων? όπλων? δεξιοτήτων?

Σαν rogue, θα πρεπει να φορας leather με +attack power για πιο δυνατα χτυπηματα, οπλα εξαρταται απο το build σου κυριως. swords η daggers... απο professions ισως σε βοηθησει το leatherworking αφου θα μπορεις να φτιαχνεις items χρησιμοποιωντας recipies και να τα φορας... Πακετο με το leatherworking παει το skinning, εκτος αν εχεις πολλα εξτρα gold να ξοδεψεις :P

Δημοσ.
Παιδιά για Human/Rogue ποίος είναι ο καλύτερος συνδυασμός επαγγελμάτων? ρούχων? όπλων? δεξιοτήτων?

koita ama theleis na mazeueis polla lefta(kai eisai ligo chinese farmer) vale mining k herbalism k tha farmareis k tha poulas ta ulika pou mazeueis. Meta ama mpeis se guild tha uparxoun atoma pou tha exoun to analogo profession pou theleis (opws leatherworking, enchanting ktl) kai tha sta ftiaxnoun autoi gia esena. Den lew k apo ta alla profession bgazeis lefta alla imo ta 2 pou proanefera einai apo ta pio kerdofora.

Δημοσ.

An sou aresei to world pvp i to pvp se BG tote to kalitero einai to engineering! Boreis na ftiakseis apistefta pramata pou boroun na se voi8isouns tin maxi (px vomves pou kanoun stun ton adipalo). ta opoia mono an eisai engineer boreis na ta xrisimopoihseis.

Ego exo san epaggelmata herbalism kai alchemy kai skeftomai na adalakso me herbalism me engineering

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση.επειδη αυτη την στιγμη μπαινω στο νετ μεσω ενος proxy,πως ακριβως μπορω να κανω το wow να τρεχει μεσω του proxy αυτου;

πχ στον internet explorer βαζω στις επιλογες που εχει τον prοxy server μου και συνδεομαι.με το wow πως κανω κατι τετοιο;

Δημοσ.

Παιδιά ανάλογα με τα skills που χρειάζεται ο παίχτης μου εάν για παράδειγμα πάω να φορέσω ένα παντελόνι να διαλέξω ένα με 230armor ή με 79armor και +5spirit?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...