Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια μηπως ξερετε κανενα addon που να σου λεει που βρισκονται οι alliance ή οι horde αντιστοιχα στον χαρτη ???

εχω φαει τον κοσμο αλλα τπτ :(

ευχατιστω εκ των προτερων :)

Δημοσ.

Exei katevasei kaneis ta tria episodia tou black temple pou exein ftiaxei enas shadowpriest apo tous nihilium ?prospatho na ta do alla mou kollaei to video kata tin anaparagogi.

Δημοσ.
παιδια μηπως ξερετε κανενα addon που να σου λεει που βρισκονται οι alliance ή οι horde αντιστοιχα στον χαρτη ???

εχω φαει τον κοσμο αλλα τπτ :(

ευχατιστω εκ των προτερων :)

Esy den thes add-on thes doriforo edopismou....Sou fainetai logiko na uparxei kati tetio???

Δημοσ.

@benrgv

απλα ρε συ επειδη μεσα απο την σελιδα εχουν τον χαρτη και πανω σε αυτον σου δειχνει με κουκιδες την θεση τοσο των ally τοσο και των horde

σκεφτηκα οτι θα υπηρχε και κανα τετοιο addon για αυτο ρωτησα

και αν δεν πιστευεις πες μου να σου στειλω την σελιδα να μπεις να δεις :)

Δημοσ.

paidia kalhspera eimai kainourgios sto site kai epeidh eimai fan tou WOW exw mia erwthsh.Se ligo kairo tha parw ena kainourgio laptop eidika gia paixnidia typou WOW,apla ithela na rwthsw,tha exei panw Windows Vista kai den den kserw an einai symvata me to WOW.mou eipan apo to plaisio oti apo to profile account apenergopoiow kati alla den thymamai gia na katevainoun ta paches.

Euxaristw.

Δημοσ.

Παίζει μια χαρά σε Vista, απλά πρέπει να κάνεις log in σαν administrator για να μπορέσεις να κατεβάσεις/παίξεις τα/το patches/παιχνίδι :)

Δημοσ.

Kite = χαρταετός , στο WoW σημαίνει να παίζεις τον αντιπαλό σου με τέτοιο τρόπο ώστε να του κάνεις damage και να καταφέρνεις να τον κρατάς μακριά σου μέχρι να ψοφήσει.

Masters of kiting - Hunters , locks , frost mages

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...