christosth Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 ego exo to diko mou lvl 52 full affliction ke gamai ke sto pvp ke pve . Ke malista astamatito farming
isaias1983 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2007 loipon paidia meta apo 20 meres talaipwria pira pisw to account mou pou to eixan hackepsei...tha steilw k stin blizzard pali email giati den mou ton girisan sto server pou egw ton eixa.Opote thelw na mou pei kaneis an tha mou ton girisoun. Einai se pve server twra enw prin itan se pvp.Xerw oti den ginetai na pas apo pve se pvp alla afou den itan lathos diko mou k eixa provlima iparxei periptwsi na mou ton xanagirisoun ston server mou?
sarisn Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Λογικά ναι θα στον γυρίσουν αφού φταίνε αυτοί. Αλλά από την άλλη, Blizz είναι αυτή...
chill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 I am more than a fish I am more than a man Death will rise from the tide Rwlrwlrwlrwlrwlrwlrwlrwlrwl I AM A MURLOC \m/ http://www.warcraftmovies.com/stream.php?id=43629 Ξέραμε το live από παλαιότερη blizzcon τώρα και σε videoclip xD
KilliK Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 THEIKO!!!! που μπορουμε να βρουμε το Live video απο την blizzcon?
Cyngus X-1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Παιδια εφτασα τον druid lvl 40 αλλα βλεπω οτι στο pvp δεν λεει μια εχω αρχησει εναν warlock τι talents να του βαλω για pvp?Και τι gear να προτιμαω spirit-intelect η agility και stamina?
chill Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Demo all the way up, αρκεί να έχεις πάντα summon το pet γιατί αλλιώς δεν φτουράς μια. Όταν πάρεις felguard θα καταλάβεις τη μεγάλη δύναμη του demo tree. Agility/spirit δεν χρειάζονται καθόλου στον lock. Stamina/intellect/+dmg τα μόνα stats που σε ενδιαφέρουν. Ηave fun με τον lockατζή \m/
Dark_son20 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 mia aporia...to wand pianete sta ranged apo oti katalava... to crit se afto pos anevenei?
chill Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Προσεχώς έρχονται μινιατούρες Warcraft καιρός ήτανε εδώ που τα λέμε.... Ρίξτε μια ματιά http://www.dccomics.com/dcunlimited/wow/ Το I am a murloc μου χει κολλήσει.... Πήγαμε για φαγητό με την παρέα μου το βράδυ και κάτι γνωστές τους πιτσιρίκες και επειδή εγώ ο λακαμάς το χα τσούξει τους τραγούδαγα το i am a murloc, lol ρόμπα xD Στα @@ μου γιατί.... I am more than a fish I am more than a man Death will rise from the tide Rwlrwlrwlrwlrwlrwlrwlrwlrwl I AM A MURLOC \m/ xD Παίζει κανένα πρόγραμμα να κάνουμε εξαγωγή τον ήχο από το video, πρέπει να μπει στο επόμενο mp3 cd του αυτοκινήτου οπωσδήποτε!!!!Rwlrwlrwlrwlrwlrwlrwlrwlrwlrwl και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!
whiteman7 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 e oxi kai o druid de leei mia se pvp:) ola ta lefta einai
Sorath Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Χθες μάζευα τους char μου και κοίταγα αν έχουν κανα mail γιατί απο σήμερα θα είναι inactive κανα μήνα λόγω μετακόμισης και διακοπών. Μπαίνω με τον druid 70, και είμαι στο camp στο STV. Βλέπω hunter 65 και πριν καταλάβω τι γίνεται είμαι dead. "Ωχ" λέω, "τι γίνεται?" Πάω να τον φάω, π@π@ρια... δεν μπορούσα να τον φτάσω με τίποτα, όλο slow με είχε. Μιλάμε δοκίμασα τα πάντα και το καλύτερο try ήταν 40%. Μιλάμε για πολύ ξεφτίλα. Κάτι ανάλογο είχα πάθει και στο lvl 50 με 47 hunter. Πως διάολο σκοτώνει ο feral druid τον hunter?
Remiel Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2007 Den ksero katholo apo druids alla ipospiazome cat form stealth ton pianeis me to stun,ligo prin figei to stun feugeis ligo makria arkouda tou kaneis bash kai to antibuff gia ligotero ap kai kati analogo me to hamstring kai an figei makria tou kaneis cyclone.Just a thought though
Προτεινόμενες αναρτήσεις