Kagkouros Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Παιδιά οι περισσότεροι από εσάς το Expansion Burning Crusade (άμα το έχετε πάρει) το πήρατε από την αρχή ή όταν φτάσατε 60lvl???
Chrisxxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Το εκανα install οταν εγινα 58. Οι 58+ μπορουν να πανε outlands μεσω του portal.
TH_boy_20 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 ρε παιδια εχω παρει profession alchemy και φτιάχνω διάφορα potion, παλία μπορούσα να χρησιμοποιησώ μεχρι και 4 διαφορετικα ταυτόχρονα ενώ τώρα μονο ενα ξέρεται εαν εχει αλλαξει κατι?
Sorath Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Εγώ ήμουν ήδη 60 lvl όταν βγήκε αλλά όπως και να έχει το TBC το χρειάζεσαι μόνο μετά το 60lvl ή μόνο αν θες να φτιάξεις χαρακτήρα Blood Elf ή Draenei.
chill Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 ρε παιδια εχω παρει profession alchemy και φτιάχνω διάφορα potion, παλία μπορούσα να χρησιμοποιησώ μεχρι και 4 διαφορετικα ταυτόχρονα ενώ τώρα μονο ενα ξέρεται εαν εχει αλλαξει κατι? Αυτό έχει αλλάξει εδώ και 2,5μήνες περίπου. Πλέον τα potions χωρίζονται σε battle potions και σε guardian potions. Μπορείς την ίδια στιγμή να έχεις το buff μόνο από 1battle και μόνο από 1 guardian ήτοι συνολικά 2 potions. Αν έχεις πιει ένα π.χ. guardian potion και έχεις το buff του αν πιεις και 2ο θα χάσεις το buff του 1ου. Κάθε pot λέει τι είναι guardian/battle οπότε πριν χρησιμοποιήσεις κάποιο έλεγχε το δεν υπάρχει λόγος να χαλάς τα pot σου τσάμπα. Επίσης στην περίπτωση που πιεις Flask τότε αυτό καταλαμβάνει τη θέση και του guardian κ του battle.
fanpan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Παίδες πριν από ένα χρόνο έκανα uninstall το wow γιατί έφυγα για φαντάρος. Πάω να το εγκαταστήσω τώρα άλλα διαπίστωσα ότι έχασα το βιβλιαράκι με το serial number. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να μην το ξαναγοράσω?
Dark_son20 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 an exeis ftiaksei acount den xriazese to serial pleon...
PCM Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 nai alla to xreiazetai gia na kanei install to game. dokimase na to pareis apo to pc kanenos filou sou pou to exei idi installed
andrip Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 τι λέτε; δε το χρειάζετε για να κάνεις install το παιχνίδι... μόνο για δημιουργία account χρειάζετε
fanpan Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Ευχαριστώ παιδιά , ρώτησα και αλλού δεν το χρειάζεται αρκεί μια κάρτα ανανέωσης...
Kagkouros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Παιδιά είχα πάρει profession enchanment αλλά τα υλικά που απαιτούσε δεν ήξερα που να τα βρώ, τα αγοράζεις? γενικά αξίζει αυτό το profession ή μπορεί να σε μειώσει αργότερα....όσον αναφορά το profession που έχει προστεθεί στο Burning Crusade τι είναι ακριβώς?
sarisn Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 χαχα μην αγχωνεσαι.με τον warlock εχεις να φας τρελα λεφτα στο respec.καθε τρεις και λιγο θα αλλαζεις talent builds μονο και μονο για να δεις πως ειναι να παιζεις με διαφορετικο τροπο.τοσο διαφορoποιημενα ειναι τα talents μεταξυ τους.anyway gia tips δες εδω: http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=202520573&sid=1 http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=288950757&sid=1 εγω ειμαι full affliction τωρα αλλα οταν εκανα leveling ημουν full destruction. για pvp,must ειναι το demonology.αλλα its up to you να βαλεις το build αναλογα με το στυλ παιξιματος σου. Εγώ από την άλλη και στον πρώτο lock (Alliance) ήμουν Demonology specced στο leveling αλλά και στον δεύτερο που ξεκίνησα προχθές (Blood Elf), λόγω pvp o δεύτερος το οποίο έχει καταντήσει αηδία με τα 12χρονα noobs που παίζουν Alliance και δεν μπορούμε να σταυρώσουμε μια νίκη σε ΑΒ, WSG, EotS. Εντάξει κερδίζουμε συνέχεια το AV αλλά τί να το κάνω? Demo specc μέχρι lvl 50 όπου βάζεις μπροστά τον voidwalker και δεν χάνει aggro ούτε με σφαίρες και από το 50 και μετά full affliction μέχρι το 70 όπου από κει και πέρα διαλέγεις εσύ το spec ανάλογα με το αν θα πηγαίνεις σε raids (destruction) ή pvp (demo, affli).
sarisn Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2007 Παιδιά είχα πάρει profession enchanment αλλά τα υλικά που απαιτούσε δεν ήξερα που να τα βρώ, τα αγοράζεις? γενικά αξίζει αυτό το profession ή μπορεί να σε μειώσει αργότερα.... Τί εννοείς να σε μειώσει? Τα υλικά για το enchanting τα παίρνεις από το Disenchant (σου προσφέρεται μαζί με το enchanting όταν το μαθαίνεις) των πράσινων, μπλε και μωβ αντικειμένων. όσον αναφορά το profession που έχει προστεθεί στο Burning Crusade τι είναι ακριβώς? http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/townhall/jewelcrafting.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις