Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Giati oloi eiste kata twn ellinwn se guild?Den to katalavainw dn vriskw to logw gt ta dyo prwin guild poy anefera gia to paidi an 8elei na er8ei einai poloi kala mias k exw sto ena mesa ton alt moy...oyte anwrganwsies oyte tpt...ela silvermoon gia ligo k 8a deite pantws dn kserw an stoys dikoys sas realms ta greek guild einai skata edw pantws einai mia xara k sas ta protinw xwris fobo !

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

US, July 12, 2007 - Along with fully integrated voice chat and guild vaults, the World of Warcraft team over at Blizzard will be adding a new outdoor 10-man dungeon called Zul'Aman in an upcoming patch. It's located in the south-east corner of the Ghostlands, an area ruled by Zul'jin and his Forest Trolls. These guys, under a witch doctor, have started fusing animal spirits into some of their warriors. In fact, they've done it to four, who will serve as the majority of the dungeon's six boss encounters.

Blizzard designed Zul'Aman to be more of a quick dungeon, something that can be beaten in one night. This contrasts with something like Kharazan, which requires a massive time investment. The quest thread to Zul'Aman starts in Shattrath, and thereafter it's a simple matter of heading over the Hatchet Hills in the Ghostlands and starting the quest. Loot in Zul'Aman will apparently be a step above what drops in Kharazan. Though there'll be less overall items to collect, the ones that do fall from bosses will be more powerful.

http://uk.pc.ign.com/articles/804/804106p1.html

Δημοσ.
US, July 12, 2007 - Along with fully integrated voice chat and guild vaults, the World of Warcraft team over at Blizzard will be adding a new outdoor 10-man dungeon called Zul'Aman in an upcoming patch.

Εγώ από όλο το post σου κρατάω μόνο αυτό!!!:mrgreen:

Για εμένα μιας και είμαι και Xbox360 gamer ήταν πολύ "αρνητικό" το ότι για να έχω Voice chat έπρεπε να στείσω teamspeak ή ventrillo και να μπλεξω με servers Και τα λοιπά!!! Επιτέλους λύτρωση:mrgreen:

Δημοσ.

Patch κάθε τρεις και λίγο....Και να πω ότι είναι content update να πω μπράβο αλλά ειλικρινά η tbc κατάσταση είναι gtp.

Δημοσ.

ρε για τα πανηγυρια ειναι οι ελληνες.να πριν λιγο ημουν σε ενα 5team μονο με ελληνες και ξαφνικα με πετανε εξω διοτι αποφασισανε τελικα οτι θελανε ενα healer.

και δεν με ενοχλησε οτι δεν με θελανε στην ομαδα τους,αλλα το γεγονος οτι μιλαγανε μεταξυ τους σαν μην παρευρισκομουν εκει ενω δεν μου ζητησανε καν ενα τυπικο συγνωμη.θα εφευγα και μονος μου αφου το θελανε αλλα να σε πετανε εξω σαν το σκυλι στο αμπελι ε ειναι τουλαχιστον αγενες.

και δεν ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει με ελληνες...ωραια φυλη ειμαστε.

Δημοσ.

GZ akoma ena xastouki stous paladins....

Pou na tous kaei to spiti kai na xasoune ta panta sto kazino kai na pa8oun prostati sta 35 tous oi malakes oi developers

Δημοσ.

Παιδιά είχα πάρει με 2? το trial game wow από το πλαίσιο και θα ήθελα να ρωτίσω αν αγοράζοντας μια κάρτα 2μηνών θα μπορέσω να συνεχίσω να παίζω ή αν χρειάζεται να αγοράσω πρώτα το παιχνίδι και μετά κάρτα.

Δημοσ.
Παιδιά είχα πάρει με 2? το trial gmae wow από το πλαίσιο και θα ήθελα να ρωτίσω αν αγοράζοντας μια κάρτα 2μηνών θα μπορέσω να συνεχίσω να παίζω ή αν χρειάζεται να αγοράσω πρώτα το παιχνίδι και μετά κάρτα.

Νομίζω πως χρειάζεσαι το παιχνίδι πρώτα.

Παιδιά είμαι πλέον 22 lvl lock και με ενδιαφέρει να συνεχίσω στο μονοπάτι του affliction.

Μιας και τώρα απ'ότι είδα είναι το κρίσημο σημείο και για να μην κάνω καμιά πατάτα μπορείτε να μου προτείνετε πως να συνεχίσω το build για εύκολο lvl-ing και farming?

To Armory Profile μου είναι αυτό...

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Hellfire&n=Gheranor

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
ρε για τα πανηγυρια ειναι οι ελληνες.να πριν λιγο ημουν σε ενα 5team μονο με ελληνες και ξαφνικα με πετανε εξω διοτι αποφασισανε τελικα οτι θελανε ενα healer.

και δεν με ενοχλησε οτι δεν με θελανε στην ομαδα τους,αλλα το γεγονος οτι μιλαγανε μεταξυ τους σαν μην παρευρισκομουν εκει ενω δεν μου ζητησανε καν ενα τυπικο συγνωμη.θα εφευγα και μονος μου αφου το θελανε αλλα να σε πετανε εξω σαν το σκυλι στο αμπελι ε ειναι τουλαχιστον αγενες.

και δεν ειναι η πρωτη φορα που μου συμβαινει με ελληνες...ωραια φυλη ειμαστε.

Sorry alla ama den eleges oti itan ellines ta palikaria kai pali 8a to katalavename :P

Mono oi ellines ta kanoun auta :P

Δημοσ.

Παιδιά εδώ έχει για Rogue 3 tree:

το "Assassination"

το "Combat"

και το "Subtlety"

Εγώ όταν ξεκίνησα είχα το Assassination, πως μπορώ να έχω κάποιο άλλο???

Sorry είμαι λίγο άσχετος (τι λίγο δηλαδή πολύ:D)

Δημοσ.
Νομίζω πως χρειάζεσαι το παιχνίδι πρώτα.

Παιδιά είμαι πλέον 22 lvl lock και με ενδιαφέρει να συνεχίσω στο μονοπάτι του affliction.

Μιας και τώρα απ'ότι είδα είναι το κρίσημο σημείο και για να μην κάνω καμιά πατάτα μπορείτε να μου προτείνετε πως να συνεχίσω το build για εύκολο lvl-ing και farming?

To Armory Profile μου είναι αυτό...

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Hellfire&n=Gheranor

Ευχαριστώ!

χαχα μην αγχωνεσαι.με τον warlock εχεις να φας τρελα λεφτα στο respec.καθε τρεις και λιγο θα αλλαζεις talent builds μονο και μονο για να δεις πως ειναι να παιζεις με διαφορετικο τροπο.τοσο διαφορoποιημενα ειναι τα talents μεταξυ τους.

anyway gia tips δες εδω:

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=202520573&sid=1

http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=288950757&sid=1

εγω ειμαι full affliction τωρα αλλα οταν εκανα leveling ημουν full destruction.

για pvp,must ειναι το demonology.αλλα its up to you να βαλεις το build αναλογα με το στυλ παιξιματος σου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...