Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μιάς και λέμε για Ελληνικά Guilds, στον Hellfire ξέρουμε κανένα αξιόλογο;

elliniko guild stton hellfire yparxei !!! darkness eternal sto onoma .. pm inforum na s pw onomata officers gia na /w .. tha se valoun mias kai eisai kai ellines ... twra mn perimeneis tpt 70 lvl pou tha se support WC,SM klp klp 54 lvl einai mo megaliteros kai einai kai alloi 50+ .... gia pes omws se pia faction esai gt egw milaw gia horde :)

Δημοσ.
elliniko guild stton hellfire yparxei !!! darkness eternal sto onoma .. pm inforum na s pw onomata officers gia na /w .. tha se valoun mias kai eisai kai ellines ... twra mn perimeneis tpt 70 lvl pou tha se support WC,SM klp klp 54 lvl einai mo megaliteros kai einai kai alloi 50+ .... gia pes omws se pia faction esai gt egw milaw gia horde :)

Alliance είμαι, sorry ξέχασα να το αναφέρω:D

Thanks anyway Drikst:mrgreen:

Δημοσ.

παιδια υπαρχει καθολου περιπτωση η blizz στο μελλον να βγαλει ολο το παιχνιδι με καινουργια μηχανη γραφικων,ξανασχεδιασμενα τοπια και χαρακτηρες κτλ;βλεπω απο την μια να βγαινουν αλλα φοβερα mmorgp οπως aoc και lotro,και απο την αλλη πολυ κοσμο να εχει βαρεθει το παιχνιδι,το οποιο οπτικα εχει μεινει πολυ πισω.

αφου φευγει κοσμος απο το wow,μηπως θα επιχειρησει η εταιρεια με καποιο τροπο εντυπωσιασμου να ανανεωσει το ενδιαφερον; ενταξει expansions θα βγουν καινουργια αλλα απο την αλλη imho ενα φωτορεαλιστικο azeroth θαναι μια καινουργια εμπειρια. anyway thats my 2c.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι οι Έλληνες δεν είναι και τόσο τραγικά που τα παρουσιάζετε....2 χρόνια κοντά παίζω/έπαιζα με τα ίδια ακριβώς άτομα και τώρα που απέχω έχουμε μια χαρά επαφές από vt/forums/τηλέφωνα κλπ. Και από progress τουλάχιστον pro tbc τα είχαμε μαμήσει πατόκορφα όλα. Τώρα άλλοι είτε κάνουνε break/σταματήσανε και όσοι συνεχίζουν είναι στο πολύ χαλαρό αλλά και πάλι το progress το έχουμε (βασικά λείπει ο gosu priest για να κάνει την διαφορά...για μένα μιλάω xD). Και φυσικά και τις Παναγίες μας έχουμε ανταλλάξει, και το σπίτι ο ένας του άλλου έχει καβαλικέψει xD (το τι μπινελίκια ρίχνουμε στους καβγάδες δεν το συζητώ) αλλά στην τελική πάλι φραπαδούμπα παρέα πίνουμε no matter what!!!! Greeks ftw με την προϋπόθεση να είναι >18 και η ζωή τους να μην αρχίζει και τελειώνει με το wow :D!!!

Δημοσ.
παιδια υπαρχει καθολου περιπτωση η blizz στο μελλον να βγαλει ολο το παιχνιδι με καινουργια μηχανη γραφικων,ξανασχεδιασμενα τοπια και χαρακτηρες κτλ;βλεπω απο την μια να βγαινουν αλλα φοβερα mmorgp οπως aoc και lotro,και απο την αλλη πολυ κοσμο να εχει βαρεθει το παιχνιδι,το οποιο οπτικα εχει μεινει πολυ πισω.

αφου φευγει κοσμος απο το wow,μηπως θα επιχειρησει η εταιρεια με καποιο τροπο εντυπωσιασμου να ανανεωσει το ενδιαφερον; ενταξει expansions θα βγουν καινουργια αλλα απο την αλλη imho ενα φωτορεαλιστικο azeroth θαναι μια καινουργια εμπειρια. anyway thats my 2c.

Εμένα τα graphics πάντως που παίζω στο όλα full, δεν με χαλάνε καθόλου!

Τώρα αν η Bliz έκανε κάποια αναβάθμιση, πολύ πιθανόν εγώ να μην μπορούσα να την δώ με την τωρινή μου σύνθεση. Κάτι τέτοιο ώς πελάτη, εμένα προσωπικα θα με εξόργιζε.

Άποψη μου είναι πώς το WoW δεν χρειάζεται graphics, άλλα πράγματα χρειάζεται...

Δημοσ.
eimaste kalos laos (oi kaluteros isws ) alla apo organwsi de niwthoume...ase pou eimaste kai oligon ti tebelides

Και ποια είναι τα άλλα προτερήματά μας; (από περιέργεια) :)

Δημοσ.

infos για τα realms? γιατι? :)

killik έχεις πέσει με τα μούτρα :)ξέρω είναι πολλές οι 370 pages αλλά κάνε ένα rewind και θα καταλάβεις....

φιλικά

Δημοσ.

αυτό που πρέπει να αλλάξει στο wow είναι το pvp του.πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στα rewards απο pvp.να μην είναι μόνο items αλλά να επιρεάζει την ισσοροπία του παιχνιδιού(δέν ξέρω πως ακριβώς θα γίνει αυτό αλλά blizzard είναι άμα θέλει το κάνει)

άμα είχε κάτι σαν τα κάστρα του lineage ή τα clan war πιστεύω θα είχε πιο νόημα το pvp μιας και τώρα τα bg είναι άθλια και στην arena μόλις κάνεις το set δεν έχεις τπτ άλλο να κάνεις...

γενικά να δουν και λίγο την pvp μεριά του wow μιας και το pvp system του μου αρέσει(ο τρόπος που παίζεις pvp και το balance που υπάρχει)

Δημοσ.
αυτό που πρέπει να αλλάξει στο wow είναι το pvp του.πρέπει να δώσουν μεγαλύτερη σημασία στα rewards απο pvp.να μην είναι μόνο items αλλά να επιρεάζει την ισσοροπία του παιχνιδιού(δέν ξέρω πως ακριβώς θα γίνει αυτό αλλά blizzard είναι άμα θέλει το κάνει)

άμα είχε κάτι σαν τα κάστρα του lineage ή τα clan war πιστεύω θα είχε πιο νόημα το pvp μιας και τώρα τα bg είναι άθλια και στην arena μόλις κάνεις το set δεν έχεις τπτ άλλο να κάνεις...

γενικά να δουν και λίγο την pvp μεριά του wow μιας και το pvp system του μου αρέσει(ο τρόπος που παίζεις pvp και το balance που υπάρχει)

+1 απο εμενα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...