Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια εχω ξεκινησει 2 μερες το wow στον twilight hammer εχω εναν elf druid 20 lvl

και σκεφτομαι να αλλαξω σερβερ και να παω σε νορμαλ ποιον μου προτινετε?

Δημοσ.
Παιδια εχω ξεκινησει 2 μερες το wow στον twilight hammer εχω εναν elf druid 20 lvl

και σκεφτομαι να αλλαξω σερβερ και να παω σε νορμαλ ποιον μου προτινετε?

kai giati an epitepetai na pas se normal??fovasai to ksuliki????vasika de borw na fadasto ton eauto mou na paizei se kati allo ektos apo pvp server.:mrgreen::mrgreen:(apo servers normal den exw idea....an thes pvp ela neptulon :-D )

Δημοσ.

ενταξει και στους νορμαλ σερβερς μπορεις να κανεις pvp.απλως στους pvp κανεις και κανα ντου εκει που δεν σε περιμενουν ;)

Δημοσ.

ναι αλλα σκεψου πως μολις πας 70,τα ιδια θα κανεις και εσυ ;)

οσο αφορα τις τιμες στο ah ναι η κατασταση ειναι τραγικη αλλα δεν νομιζω να φταιει του οτι ο σερβερ ειναι pvp.εγω εχω τον warrior μου σε νορμαλ και εκει παιζουν κατι τρελες τιμες.πχ απλες πετρες να ξεκινανε απο 10g.

Δημοσ.
Απλα δεν θελω την ωρα που κανω quest να μου την πεφτουν 100 καφροι και να αγοραζω ενα green item απο το ah 10000 g ελεος

Αν θές καλό PvE Server έλα στον Hellfire.

Δημοσ.

Apo normal server SILVERMOON FTW!!!!exei toys greek spirit elliniko social guild poy prepei na eisai 30 gia na beis kanoyn k karazhan me kamposa boss down meta uparxoun oi pantheon poy einai raiding elliniko guild .Ekei prepei na eisai 70 lvl k me apply diwti exoyn para polloi kalo progress sta raid karazhan clear , gruuls cleared , the eye exoyn faei void reaver, magtheridons piga ex8es den kserw. Enw episis uparxoun kati mikro guild as poyme me liga atoma ..ana upo8eseis oti i greek spirit exei 150.

SE PERIMENW ! :D

Δημοσ.

Ρωτάω γιατί προσωρινά έχω μπεί σε ένα guild (ο θεός να το κάνει) που η μόνη του έννοια είναι να γεμίσει μέλη. Θέλω ένα guild που να μπορώ να ζητήσω και μια συμβουλή ρε αδερφέ από το high lvl μέλη, η καμιά βοήθεια σε dungeons από τα άλλα μέλη χωρίς να ψάχνω συνέχεια για party.

Κανένα καλό ξένο που να κάνει recruiting?

Δημοσ.
Και η δική μου συμβουλή είναι μακριά από αμιγώς ελληνικά guild

No offence

oxi apla makria!!!!

PARA polu makria :P eimaste kalos laos (oi kaluteros isws ) alla apo organwsi de niwthoume...ase pou eimaste kai oligon ti tebelides :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...