Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως δεν έχω κανένα παράπονο από Έλληνες στο παιχνίδι και ειδικότερα από την πιτσιρικαρία. Πάντως ο έλληνας κάνει μπάμ από μακριά λόγω nick. Στον th βλέπω τα απίστευτά. Το pet μου το έχω ονομάσει gusguni άλλος έχει όνομα omorfantras άλλος kariola(με έφαγε χτες γμτ αλλά εγώ δεν την βαρεσα ο μλκ καλά να πάθω) άλλος tisukanwmanamou. Γενικά οι έλληνες είναι καραrofl στο game. Αλλά γένικά δεν έχουμε δώσει και την καλύτερη εικόνα π.χ. κάποιος χρήστης χτές στο άσχετο πέταξε στο /1 στα arathi "i'd prefer to be a $@#%$ than a fackin greek/spaniard/italian"

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
... Αφου ρε φίλε δεν θα *#&@^@&, τί μας κουράζεις και μας?? :)

Γι' αυτό μην είσαι και τόσο απόλυτος. Εγώ από το lvl 1 μέχρι το 60 έπαιζα με ένα παλικάρι 24 χρονών από την Ολλανδία, πολύ καλό παιδί, τον γνώρισα στο Elwynn Forest και από τότε κάναμε μαζί όλα μας τα quests. Γύρω στο 15 lvl βρήκαμε και μια γκόμενα 21 χρονών (από Δανία αυτή) και από τότε μπήκε και αυτή στη παρέα μας.

Σε πληροφορώ ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η γκόμενα είναι στην Ολλανδία για 2 εβδομάδες και πηδιέται με το παλικάρι :grin: ;-)

PS: Η γκόμενα επαγγέλεται μοντέλο παρακαλώ :grin:. Θα ποστάρω και photos όταν μου τις στείλουν με το καλό (πολύ σύντομα).

Δημοσ.
Γι' αυτό μην είσαι και τόσο απόλυτος. Εγώ από το lvl 1 μέχρι το 60 έπαιζα με ένα παλικάρι 24 χρονών από την Ολλανδία' date=' πολύ καλό παιδί, τον γνώρισα στο Elwynn Forest και από τότε κάναμε μαζί όλα μας τα quests. Γύρω στο 15 lvl βρήκαμε και μια γκόμενα 21 χρονών (από Δανία αυτή) και από τότε μπήκε και αυτή στη παρέα μας.

Σε πληροφορώ ότι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η γκόμενα είναι στην Ολλανδία για 2 εβδομάδες και πηδιέται με το παλικάρι :grin: ;-)

PS: Η γκόμενα επαγγέλεται μοντέλο παρακαλώ :grin:. Θα ποστάρω και photos όταν μου τις στείλουν με το καλό (πολύ σύντομα).[/quote']

Χμμμμμμμ... μήπως νοιώθεις λίγο ο χαμένος της υπόθεσης???

LOLLLLLLLLLLLLLLL!!! :D

Δημοσ.
Γι' αυτό μην είσαι και τόσο απόλυτος. Εγώ από το lvl 1 μέχρι το 60 έπαιζα με ένα παλικάρι 24 χρονών από την Ολλανδία' date=' πολύ καλό παιδί, τον γνώρισα στο Elwynn Forest και από τότε κάναμε μαζί όλα μας τα quests. Γύρω στο 15 lvl βρήκαμε και μια γκόμενα 21 χρονών (από Δανία αυτή) και από τότε μπήκε και αυτή στη παρέα μας.

PS: Η γκόμενα επαγγέλεται μοντέλο παρακαλώ :grin:. Θα ποστάρω και photos όταν μου τις στείλουν με το καλό (πολύ σύντομα).[/quote']

εεε... γίνεται να μπω και εγώ σε αύτην την Παρέα :)

Δημοσ.

αλοχα, σκεφτομαι να αρχησω wow, αλλα θελω προτου παω να αγορασω το game και να πληροσω για την συνδρομη αν γινετε να τσεκαρο λιγο game.. απο οτι διαβασα στο net ειδα οτι οταν παιζεισ, σου δινουν και ενα 10-days Key για καποιον φιλο σου η κατι τετιο. αν το εχει καποιος, μπορει να μου το κανει PM? πλζ :)

Δημοσ.
Χμμμμμμμ... μήπως νοιώθεις λίγο ο χαμένος της υπόθεσης???

LOLLLLLLLLLLLLLLL!!! :D

Όχι γιατί εγώ κοντεύω να παντρευτώ και όταν έχεις την μέλλουσα να σου κάνει αναπάντητες κάθε 1 ώρα είναι λίγο δύσκολο να συζείς και με μια Δανέζα :razz: ;-)

Δημοσ.

Προφανώς δεν μπορείς να βάλεις κάτι τυχαίο γιατί ελέγχεται...

Από κει και πέρα ή έφτασε η ώρα να βγάλεις κάρτα, ή προσπάθησε να δεις εαν δέχεται prepaid card. Εάν όχι βάλε μια κάρτα ενός συγγενή σου, και βάζεις την prepaid μετά...

Δημοσ.

Επίσης δεν χρειάζεται να είναι πιστωτική, μπορείς να βάλεις και την κάρτα που βγάζεις λεφτά από ATM

Δημοσ.

@wizard21

πολλές από τις electron visa δεν γίνονται δεκτές σύμφωνα με δοκιμές που κάναν φίλοι και γνωστοί. Π.χ. η χρεωστική electron visa του Ταχ. Ταμιευτηρίου δεν γίνεται δεκτή, ενώ η αντίστοιχη της Πειραιώς δεν έχει πρόβλημα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...