Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκηνικο σημερα στο stocades.εχουμε ενα paladin και του λεμε να μην κανει dps αλλα healing.μας λεει ενταξει.μετα απο λιγο βλεπουμε να κανει κανονικο dps στα mobs και καθολου healing σε εμας.του λεμε ρε φιλε τι κανεις εκει;και μας απανταει: παιδια οποτε χρειαζεστε healing να μου το λετε... ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Απλά δεν το περίμενα να κολλήσω έτσι με το game...

Το Σ/Κ έλιωσα. Όποιος PC Gamer δεν ασχοληθεί, απλά χάνει. Α και πέρνω πίσω όσα άσχημα σχόλια είχα κάνει για φίλους που έπαιζαν WoW:D

Lock human 18lvl και είμαι στο westfall έχoντας πάρει το πρώτο μου quest που αφορά dungeon (dead mine - defias brotherhood). Καμιά συμβουλή για party;

Να προσεχεις -και δεν κανω πλακα -γιατι υπαρχει περιπτωση να φας γερο κολλημα ....εισαι στην αρχη ακομα....

Στην πορεια και αν φτασεις -με το καλο- στο 70 level τα πραγματα γινονται πολυ απαιτητικα...

Μιλαμε για 7ωρα raid πρεπει να εισαι τις ωρες που εχει κανονισει το guιld σου online , αλλιως kick....

Ασε τα gold Που χρειαζεσαι και που ισως αναγκαστεις να αγορασεις κ απο το internet..Χωρια που επειδη γινεται σιγα σιγα ολο και ποιο απαιτητικο , δεν καταλαβαινεις για ποτε εχεις εξαφανιστει απο τους φιλους και γνωστους...(ισως και απο την δουλεια..)

Κ για να μη σε ζαλιζω αλλο , το WOW ειναι πραγματικα πολυ ωραιο κ σε πορωνει, αλλα απαιτει προσηλωσηκαι ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ωρες ...

Δημοσ.

nihilumarenateampy6.jpg

Τα πρόσωπα των αρχικαμένων Nihilum: Ghorok, Awake, Kungen, Nme (alias Clinkz) and Rulah xD.

Ο Rulah είναι feral δεν εξηγείται αλλιώς το bear form a0x00a0x0ax0a0x0a :D!!!!

Δημοσ.
Αισχος.

Btw πρόσεχε μην πάθεις ότι και εγώ, που μου επέστρεψαν την κονσόλα και έπαιζα ακόμα wow. :mrgreen:

Αυτό το φοβάμαι ρε...το φοβάμαι πολύ...

Αλλά πιοστεύω το GoW να με συνεφέρει από το WoW:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
virginofatses..

Κακία ναι... αλλά τραγική αλήθεια...

Οι τύποι είναι τελείως ανελέητοι..

Two things are infinite, the universe and man's stupidity...and i am not sure about the first..

Κάντε μια χάρη και κάντε κλικ εδω....

For Honour!! http://www.knightfight.gr/?ac=vid&vid=116002482

Δημοσ.

Ε εντάξει.... δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό.

Το κουφό θα ήταν να είχαν νορμάλ φάτσες. Ειδικά ο 2ο απο τα αριστερά έχει ύφος του στυλ:"Why am I here? Please take me back to WoW!!!"

Δημοσ.

Καλά μην ξεχνάτε ότι είναι και Σκανδιναβοί, οπότε έχουν εκ γενετής ένα κάποιο φλωρέ look :) Για το κάψιμο που τρώνε τα παλικάρια μια χαρά είναι.

Επίσης έχει πει ο Awake ότι και γκόμενες έχουν (οι περισσότεροι) και όλα μια χαρά. Βέβαια να βγει να πει σε ένα site που θα το διαβάσουν μύρια: "Έχω να γα**σω από την beta" δε λέει :twisted:

Δημοσ.
Καλά αν αυτοί έχουν γκόμενες, εγω τότε γ@@ω την Angelina Jolie.

E τώρα γίνεστε κακοί. Δύο παλικάρια από τα πέντε φυσιολογικοί μοιάζουν. Άνετα έβρισκαν γκομενάκι. Τώρα βέβαια και να το βρούν....

Gomenaki:Μωρό μου τι κάνεις; Σε περιμένω στην κρεβατοκάμαρα 1 τέταρτο τώρα!!!

Nihilum_Warlock:Μμμμμμ; Εεεεεεεεε; Τι κρεβατοκάμαρα ρε αγάπη μου!!!! Δεν πήγε 6 το πρωί! Έχω raid τώρα!!! Είσαι τρελλή;:twisted:

Gomenaki: Βρέ άντε στο διάολο εσύ και το WoW σου

Nihilum_Warlock: /casts curse of silence

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
E

Gomenaki:Μωρό μου τι κάνεις; Σε περιμένω στην κρεβατοκάμαρα 1 τέταρτο τώρα!!!

Nihilum_Warlock:Μμμμμμ; Εεεεεεεεε; Τι κρεβατοκάμαρα ρε αγάπη μου!!!! Δεν πήγε 6 το πρωί! Έχω raid τώρα!!! Είσαι τρελλή;:twisted:

Gomenaki: Βρέ άντε στο διάολο εσύ και το WoW σου

Nihilum_Warlock: /casts curse of silence

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Gomenaki: /Dispels with krevatomourmoura

Δημοσ.

Οι φάτσες είναι τυπικές σκανδιναυών, δεν έχουν κάτι το ιδιαίτερο, πιτσιρικάδες. Μην ξεχναμε πως μιλάμε για χώρες όπου βρέχει-χιονίζει 250 μέρες το χρόνο, οπότε το να είσαι κλεισμένος μέσα και να παίζεις online είναι ξέδωμα. Δεν θεωρώ τυχαίο πως τα μεγάλα guilds στην Ευρώπη είναι με παιδιά απο βόρειες χώρες, που να οργανωθούν Ιταλοι, ισπανοί και έλληνες για τόσο πολύ παιχνίδι; ΄-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...