Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαρτάται το class. Με raid healing spec, χωρίς το παραμικρό offensive spell και με healing gear equiped γιατί να το κουράσω με το priest μου στο outdoor? Μετά το PoM nerf και εφόσον η μοναδική μας διέξοδος διαφυγής (psyhic scream) με ένα trinketάκι πάει περίπατο, γιατί να το κουράσω? Περιμένω την μοίρα μου απλά.... Με τον lock μου δεν το συζητώ ντου σε ότι κινείται ακόμα και χωρίς....fel armor xD. Αυτό που μου έχει λείψει τους 2,5 μήνες αποχής μου δεν είναι ούτε τα raids ούτε τα 5μαν ούτε τα quests αλλά το ντου και ξύλο στο elementals plateu με τον lock τις πρωινές ώρες όταν ο κινέζος σκέφτεται "χαλαρά μωρέ 5 το πρωί πάω να φαρμάρω primals" και τσουπ του πετάγονται τα dots στα μούτρα. Α ρε lock killer ποιος να συγκριθεί μαζί σου!!!!

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν νομίζω ο lock στο bg του 30-39 να μου κάνει detect inv για το dispel...

απλά το ανέφερα γιατί υπάρχουν αρκετά άτομα που νομίζουν ότι το buff αυτό είναι για να βλέπεις τους rogues...

Δημοσ.
kai fusika gia to dispell giati allo na exeis fel armor mono panw sou kai allo na exeis 4 buffs oti kai nanain auta me pithanotita na sou vgalei 1sta 4.

egw paizw priest kai me to dispell ta buffs sta bgazw duo duo. an baleis esu 2 buffs parapanw 8a patisw to dispell mia fora akoma np. de nomizw oti einai megalh upo8esh an paizeis antipalos me dispellers na exeis 2 buffs parapanw panw sou.

an paizeis duel me magous h me locks metraei ok. giati o magos gia to spellsteal 8elei 700 mana kai sou pernei random. kai to skulaki tou lock pernei random buff me cd opote de 8a xaseis to fel armor apo panw sou eukola.

Δημοσ.

σκέψου τα 3 δευτερόλεπτα που θέλεις για να του κάνεις dispell οτι αυτός αυτά τα 3 δευτερόλεπτα έχει αρχίσει να σου ρίχνει

Δημοσ.
egw paizw priest kai me to dispell ta buffs sta bgazw duo duo. an baleis esu 2 buffs parapanw 8a patisw to dispell mia fora akoma np. de nomizw oti einai megalh upo8esh an paizeis antipalos me dispellers na exeis 2 buffs parapanw panw sou.

an paizeis duel me magous h me locks metraei ok. giati o magos gia to spellsteal 8elei 700 mana kai sou pernei random. kai to skulaki tou lock pernei random buff me cd opote de 8a xaseis to fel armor apo panw sou eukola.

Swstotatos.alla gia mena pou san lock me felhunter paizei polu megalo rolo to dispell.kai opios mathei na to usarei swsta einai polu advantage imo.o felhunter einai to pio xrisimo pet gia mena san lock.twra ta buffs wpos to ksana eipa sta 1v1 kai genika sta outdoor pvp exoun simasia sta bgs trexa gireue...

Δημοσ.
σκέψου τα 3 δευτερόλεπτα που θέλεις για να του κάνεις dispell οτι αυτός αυτά τα 3 δευτερόλεπτα έχει αρχίσει να σου ρίχνει

ti 3 sec re. instant einai to dispell kai mpainei se global cd 1.5sec

Δημοσ.
Και κάτι άσχετο. Το παιχνίδι το τρέχετε με όλα τα graphics στο full; Με τι hardware;

Εγώ το τρέχω με full σε όλα σε ανάλυση 1680Χ1050.

Δημοσ.
ti 3 sec re. instant einai to dispell kai mpainei se global cd 1.5sec

instant dispel +1.5 sec global 2o dispell όπως είπες +1.5 global cd = η πρώτη σου επίθεση θα γίνει μετά απο 3 δευτερόλεπτα. Αυτό λέω, οτι ο άλλος έχει ξεκινήσει τα spells 3 δευτερόλεπτα πριν απο σενα

Δημοσ.

Απλά δεν το περίμενα να κολλήσω έτσι με το game...

Το Σ/Κ έλιωσα. Όποιος PC Gamer δεν ασχοληθεί, απλά χάνει. Α και πέρνω πίσω όσα άσχημα σχόλια είχα κάνει για φίλους που έπαιζαν WoW:D

Lock human 18lvl και είμαι στο westfall έχoντας πάρει το πρώτο μου quest που αφορά dungeon (dead mine - defias brotherhood). Καμιά συμβουλή για party;

Δημοσ.
Απλά δεν το περίμενα να κολλήσω έτσι με το game...

Το Σ/Κ έλιωσα. Όποιος PC Gamer δεν ασχοληθεί, απλά χάνει. Α και πέρνω πίσω όσα άσχημα σχόλια είχα κάνει για φίλους που έπαιζαν WoW:D

Lock human 18lvl και είμαι στο westfall έχoντας πάρει το πρώτο μου quest που αφορά dungeon (dead mine - defias brotherhood). Καμιά συμβουλή για party;

Χαχαχαχα... άλλος ένας φανατίλας του WoW γεννιέται.... Don't worry απόλυτα φυσιολογικό είναι.

Όσο για το DM (Deadmines) δεν χρειάζεται τίπουτα σπουδαίο αφού είναι το πρώτο instance για τους alliance. Ενα tank (warrior ή druid σε bear form) και ένα healer να έχετε και οι υπόλοιποι ότι να ναι. Απο 17lvl και πάνω να 'στε και είναι μια χαρα.

Δημοσ.
Χαχαχαχα... άλλος ένας φανατίλας του WoW γεννιέται.... Don't worry απόλυτα φυσιολογικό είναι.

Όσο για το DM (Deadmines) δεν χρειάζεται τίπουτα σπουδαίο αφού είναι το πρώτο instance για τους alliance. Ενα tank (warrior ή druid σε bear form) και ένα healer να έχετε και οι υπόλοιποι ότι να ναι. Απο 17lvl και πάνω να 'στε και είναι μια χαρα.

Έτσι....:mrgreen: Τελικά ισχύει το μην κρίνεις πριν δοκιμάσεις (να θυμηθώ να φάω και ρεβύθια τώρα που το λέω:D)

Ερώτηση...Για την ολοκλήρωση του quest πρέπει να επιστρέψω με το κεφάλι του τυπά... Στο πάρτυ όσα άτομα και να είμαστε το θεωρεί quest item και το κάνει spawn σε όλους ή θα πρέπει να ξανατρέξουμε το Instance 2 και τρείς φορές για να το πάρουν όλοι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...