sarisn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Ρε παιδιά skill points (αυτά που βλέπω και μοιράζουν σε tree builds στο net) βάζεις μετά το 10 lvl; Ναι, στο lvl 10.
GabrielConnor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Και κάτι άλλο. Μπορώ μέσω net να δώ τα names των characters που έχω πχ. στον Hellfire? Δεν θυμάμαι το όνομα του main μου
benrgv Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 soz μπερδεύτηκα με το detect invisibility...αυτό κάνουν στα bg και μου την σπάει... Na se rwtisw kati to gegonos oti vlepeis enan lock me Unending Breath se eksorgisei ki auto????ilikrina ki emena sa lock prin 1.5 xrono me ekneurize kai nwmiza pws disfimizei tous locks.elega den exoume kanena buff kai kanei o allos oti mlkia tou katevei etsi gia na kanei ki autos kati san buff. alla ola auta prin mathw to game.ksereis tin xrisimotita tou na ta vazeis ola panw sou???sou dinw ligo xrono
chill Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μην μου πεις για το dispell, γιατί αφενός ο holy priest θα κάνει dispell τα debuffs των δικών του ο δε shadow θα κάνει pew pew και δεν θα δώσει σημασία. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει για τους shamans. Σε 1vs1 φυσικά και μετράει αλλά μιλάμε για group pvp πως αλλιώς θα έχεις το underwater breath κ detect invisibility buff εξάλλου.... Άντε να μετράει όταν στην πέφτει ο felhunter αλλά μιας και είναι minion του lock όπως και να έχει τον spirit healer θα τον δεις σύντομα xD Οι lock της παρέας ακόμα και στα 5μαν μετά τα fortitude,spirit,intellect,motw κλπ buffs φωνάζουν στο ventrilo "ειιιιι περιμένετε εγώ δεν buffαρα ακόμα...." !!!!
KilliK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 γαμωτο λατρευω τους warlocks παρα πολυ.ειναι πραγματικα ο ελβετικος σουγιας οπως τους παρομοιαζουν.το παιδι για ολες τις δουλειες. its good to be the warlock.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 an einai to paidi gia oles tis douleies o warlock tote o druid ti einai? ena raid monos tou?
sarisn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Και κάτι άλλο. Μπορώ μέσω net να δώ τα names των characters που έχω πχ. στον Hellfire? Δεν θυμάμαι το όνομα του main μου Αυτό μπορείς να το κάνεις μέσα από το παιχνίδι. Αφού κάνεις login και σε βγάλει στο character screen του server που είσαι συνδεδεμένος, πάτα Change Realm και θα δεις πάνω πάνω στη λίστα τους servers όπου έχεις φτιάξει χαρακτήρες (τους ξεχωρίζεις από το νούμερο στην παρένθεση).
giolefpatceid Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Επειδή θέλω να ασχοληθώ με ένα online παιχνίδι,μπορεί κάποιος να μου πει αν το WOW έχει μόνο official server?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
GabrielConnor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Αυτό μπορείς να το κάνεις μέσα από το παιχνίδι. Αφού κάνεις login και σε βγάλει στο character screen του server που είσαι συνδεδεμένος, πάτα Change Realm και θα δεις πάνω πάνω στη λίστα τους servers όπου έχεις φτιάξει χαρακτήρες (τους ξεχωρίζεις από το νούμερο στην παρένθεση). Αυτό το ξέρω βρε Απλά τώρα είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να βρώ ένα character name που χρειάζομαι για έναν φίλο... Λές να κάνω και ένα install στην δουλειά να υπάρχει;:mrgreen:
sarisn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Αυτό το ξέρω βρε Απλά τώρα είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να βρώ ένα character name που χρειάζομαι για έναν φίλο... Λές να κάνω και ένα install στην δουλειά να υπάρχει;:mrgreen: Ααα ΟΚ δεν το διευκρίνησες αυτό χεχε . Δεν μου έρχεται κάποιο site γι' αυτή τη δουλειά πάντως :-? .
sarisn Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Επειδή θέλω να ασχοληθώ με ένα online παιχνίδι,μπορεί κάποιος να μου πει αν το WOW έχει μόνο official server?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Υπάρχουν και unofficial αλλά δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση. Μην το ξεκινήσεις καθόλου αν δεν είσαι διατεθειμένος να παίξεις σε κάποιον official.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Επειδή θέλω να ασχοληθώ με ένα online παιχνίδι,μπορεί κάποιος να μου πει αν το WOW έχει μόνο official server?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων exei alla einai xeiroteroi kai apo tous prwtous private L2 servers pou anoi3an... ase pou tous kleinei h blizzard me apotelesma an exeis arxisei kai ton kleisoun na pane xamenes oi wres sou... kaneis den prokeitai na sou proteinei edw private server gia apla den a3izoun...
GabrielConnor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Και κάτι άσχετο. Το παιχνίδι το τρέχετε με όλα τα graphics στο full; Με τι hardware; Με SAPPHIRE ATI X1650PRO 256MB AGP, 1GB RAM και CPU AMD 2000+ (Δεν θυμάμαι ακριβως), είμαι ΟΚ ή να μην το προσπαθήσω;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 exw na pai3w 3+ mhnes...e to kainourio pc to trexei gia plaka me ola sto full se 1280x1024...
benrgv Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2007 Μην μου πεις για το dispell, γιατί αφενός ο holy priest θα κάνει dispell τα debuffs των δικών του ο δε shadow θα κάνει pew pew και δεν θα δώσει σημασία. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει για τους shamans. Σε 1vs1 φυσικά και μετράει αλλά μιλάμε για group pvp πως αλλιώς θα έχεις το underwater breath κ detect invisibility buff εξάλλου.... Άντε να μετράει όταν στην πέφτει ο felhunter αλλά μιας και είναι minion του lock όπως και να έχει τον spirit healer θα τον δεις σύντομα xD Οι lock της παρέας ακόμα και στα 5μαν μετά τα fortitude,spirit,intellect,motw κλπ buffs φωνάζουν στο ventrilo "ειιιιι περιμένετε εγώ δεν buffαρα ακόμα...." !!!! kai fusika gia to dispell giati allo na exeis fel armor mono panw sou kai allo na exeis 4 buffs oti kai nanain auta me pithanotita na sou vgalei 1sta 4.a kai sxetika me shadow priest hahahahaha as gelasw pew pew???hahahaha molis sikwnw shadow ward trexoun gia dispell.oxi oti tha kanei kamia tromeri douleia alla kai 1500 dmg kala einai.kai stin teliki giati na sou vgalei kati xrisimo ???egw prosopika den sikwnw tpt para mono fel armor giati variemai alla ola exoun ti simasia tous otan to psakseis ligo kalutera.a kai nai sta bgs den exei tromeri sinasia alla otan kaneis outdoor pvp(wpos egw) exei kai polu megali vevaia. auta ta liga apo mena
Προτεινόμενες αναρτήσεις