Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

alliance warlock mporeis na pareis:

gnome = escape artist (remove moving imparing effects 1min cd) bgazei to harmsting tou warrior , to slow tou hunter, roots, frost nova etc.

human = 10% reputation kai perception (dramaticaly increase stealth detection for 15secs. 3mins cd stackarei me to paranoia)

egw 8a epeza gnome gia pvp, kai human gia pve

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ειναι ξενερωτοι μωρε οι humans.παρε undead να ριχνεις και τις μεταλλιες σου.

Ρε Killik απλά έχω τα φιλαράκια μου σε alliance και θέλω παρέα:mrgreen:

Και εγώ ξενερώνω με τους "καλούς":mrgreen:

Δημοσ.
oooo τι είπες τώρα... πσσσσσ /salute και /kneel και όλα!!

kara= 2 ώρες την ημέρα επι 3 μέρες...

gruul= 1 ώρα τη βδομάδα...

αν κάποιος που πάει για rating σε αρένα παίζει λιγότερο πάω πάσο.

Ενταξει δεν εισαι και raider αν παίζεις 7 ωρες τη βδομάδα.. Χρειάζεσαι και farming, και αναμονη να μαζευτουμε, αντε κανα ΑΗ, κλπ.. Σε αυτο το σκηνικο που λες ειχε φτασει ενας φιλος μου μετα απο απιστευτο λιωσιμο που ηταν full T2 και ηθελε μονο Naxx, και είχε και 7000gold από professions και έμπαινε ΜΟΝΟ για Naxx. Aλλα πόσοι ειναι αυτοι σε κάθε server?

Αλλά και το PVP μην ξεχνάμε τις εποχές Δεκεμβριου-Ιανουαρίου που παιζαμε 24/7 να μαζεψουμε τα items να ειμαστε ετοιμοι για το TBC... :)

Καθαρός 6 μήνες by the way! 2 βδομαδες μονο έπαιξα ΤBC ;)

Δημοσ.

Καθαρός 6 μήνες by the way! 2 βδομαδες μονο έπαιξα ΤBC ;)

Κι εγώ το ίδιο λεω στα φιλαράκια που με ρωτάνε που χάθηκα τόσο καιρό.

"Η αποτοξίνωση πέτυχε, είμαι καθαρός τώρα".

Τελικά το Wow δεν πρέπει να έχει και τεράστιες διαφορές απο τα ναρκωτικά σε επιρρεπείς ανθρώπους.

Δημοσ.
stackarei me to paranoia)

με το paranoia βλέπεις τους invisible!οι rogues druids είναι stealth όχι invisible...

συνέχεια στα bg βλέπω να μου κάνουν paranoia και τσατίζομαι γιατί η μόνη χρησιμότητα είναι για την sucubous (lol) άντε και για κανέναν mage που θα κάνει invisibility...

• Super Moderators
Δημοσ.

me paranoia vlepeis kanonikata tous stealthed...se sindiasmo me perception QQ

me detect invisibility (spell) vlepeis tous invisible...aka mages kai succubi...

Δημοσ.

me detect invisibility (spell) vlepeis tous invisible...aka mages kai succubi...

mlkia ekanes pou edwses tin apadisi !!!

Ithela na dw ws pouuuuuuu tha to travousan !!!

Δημοσ.

soz μπερδεύτηκα με το detect invisibility...αυτό κάνουν στα bg και μου την σπάει...

Δημοσ.
Gabriel η καλυτερη παρεα ειναι το wow μεχρι να σου στειλουν την κονσολα πισω... :)

Ακριβώς:D

Έχω και μια banned βέβαια για να μου κάνει παρέα με Darkness κτλ αλλά και το WoW δεν είναι κακό:D

Level 7 Human Warlock Baby (Μήπως έλιωσα λίγο χτες?:D)

Ρε παιδιά skill points (αυτά που βλέπω και μοιράζουν σε tree builds στο net) βάζεις μετά το 10 lvl;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...