Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 exei to crossbow pantws...
mindtrapper Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δε θα πάρω μέρος την κουβέντα αυτή γιατί έχω και τα νεύρα μου λίγο τις τελευταίες μέρες και θα ζητάω συγνώμη μετά πάλι Απλά θα πω γι' αυτούς που λένε για το PvE scripted και για το PvP ουάου δεν ξέρουμε από που θα μας έρθει so exciting! Και το PvP σχεδόν scripted ειναι ΟΚ; Ξέρεις τι class έχεις απέναντι σου, ξέρεις τι μπορεί να σου κάνει, ξέρεις τι πρέπει να του κάνεις. Απλά εγώ προτιμώ το PvE για το lore, όπου υπάρχει, και επειδή μου αρέσει γενικά το όλο feeling. Αν ήθελα hack & slash κάπου έχω αφήσει το Diablo Ο καθένας με τα γούστα του βέβαια.
whiteman7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ελεος,εγώ το έλεγα εδώ και καιρό για τις !@#$%$# τις Blizzard. Τα Arena Rewards ειναι υπερτιμημένα. Πιο απλά είναι μόνο για arena games. Οσοι ασχολούνται αρκετά με Pve high raid instances και μπουν με items από arena θα καταλάβουν τη διαφορά. Τι να το κάνω το Resilience σε ΤΚ,ΒΤ,SSC.... Τα stats κάνουν τη διαφορά, sockets επίσης... Διάλεξε τι θες να παίξεις και φόρα τα ανάλογα... Κανένα σοβαρό guild δεν πάει με arena rewards για instances - μη μου μιλήσετε για kara-gruul, είναι της πλάκας... Είναι και το feeling πάντως .... Φιλικά πάντα... *που σε ρε sarisn? χαθήκαμε ...
andrip Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 δεν ειδα να φορας το gladiator set παντως. μηπως το εχεις στην bank? όχι μόνο το xbow όπως είπε κι ο φίλος μετά καθώς είναι ανώτερο απο οποιοδήποτε ranged που υπάρχουν στα πρώτα raids (δεν έχω πάει the eye κλπ κλπ) οποιοδήποτε άλλο κομμάτι gladiator στο pve δεν είναι καλύτερο απ'ότι έχω. Δεν λέω οτι είναι άσχημα αλλα όπως είπε κι ο προηγούμενος είναι ότι προτιμάει κανείς. Απλά λέω οτι απο άποψης χρόνου είναι πάνω κάτω το ίδιο. Φιλικά πάντα
greekbaby Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Sorry gia to off-topic alla 8elw na kanw 1-2 erwtiseis mias k arxizw gia prwti fora horde (exw 70 alla alliance) eimai stin epilogei tou warlock opws vlepw apo oti lete exei polu dmg....alla den exw apofasisi to race toy pros to paron ton eftiaksa blood elf logo emfanisis k magic resistancer alla exw akousei k gia orc k undead...peite ti gnwmi sas
Radiatedsoul Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Orc = 15% stun resistance Undead = WotF (5sec fear charm immunity) Blood elf = 2sec aoe silence dialegeis kai paizeis. egw 8a epaiza blood elf h undead. mallon undead
sarisn Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Αν σκοπεύεις να pvpάρεις πήγαινε για undead δαγκωτό λόγω WotF (Will of the Forsaken, 2 mins CD), ειδάλλως και Blood Elf καλός είναι Καλά είμαι ρε συ whiteman, απολαμβάνω τη ζωή μου εδώ και κάμποσο καιρό χεχε, άντε να παίξω 1-2 ώρες τη μέρα το πολύ καμιά αρένα για το χαβαλέ, δεν μου καίγεται καρφί για instances/raids πια. Με παρακαλάνε να πάω SSC και Eye και τους λέω κατηγορηματικά... NO WEI!!!
chill Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Μην ξεχνάς και το παραπάνω dmg που βγάζουν τα pets των orcs. Ως φανατικός του demo lock θα διάλεγα orc και εξάλλου ο Gul'dan orc ήταν .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 "e3allou o Gul'dan orc htan" kai ton hpie... :p
KilliK Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 α το pet damage των orcs ισχυει και για τους warlocks? νομιζα ηταν μονο για τους hunters.
chill Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Ε φυσικά ισχύει και για τους warlocks!!! Προ tbc ήταν το μοναδικό race με hunters κ warlocks οπότε ήταν άριστη επιλογή να τους δοθεί το συγκεκριμένο racial. Το μοναδικό παράδοξο της όλης ιστορίας είναι ότι οι demons των locks σύμφωνα με την blizz δεν θα πρέπει να λογίζονται ως pets αλλά ως minions οπότε ίσως να πρέπει να διορθώσουν τις πληροφορίες στην επιλογή χαρακτήρα για να μην μπερδεύεται ο κόσμος. Ολόκληρο θέμα έχει δημιουργηθεί στα lock forums για το αν είναι pets οι deamons, που ξεκίνησε με αφορμή για το ότι οι locks δεν μπορούν να μετονομάσουν τα pets τους.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 cough cough einai demon h daemon chill oxi deamon...diale3e kai pare (huhu den eimai enoxlhtikos? )
GabrielConnor Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Αν σκοπεύεις να pvpάρεις πήγαινε για undead δαγκωτό λόγω WotF (Will of the Forsaken, 2 mins CD), ειδάλλως και Blood Elf καλός είναι Καλά είμαι ρε συ whiteman, απολαμβάνω τη ζωή μου εδώ και κάμποσο καιρό χεχε, άντε να παίξω 1-2 ώρες τη μέρα το πολύ καμιά αρένα για το χαβαλέ, δεν μου καίγεται καρφί για instances/raids πια. Με παρακαλάνε να πάω SSC και Eye και τους λέω κατηγορηματικά... NO WEI!!! Για alliance σε PvE τι race θα παίζατε warlock;
sarisn Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Για PvE συνιστώ Human λόγω του racial, 10% παραπάνω reputation σε ότι σου δίνει rep , που είναι όλα τα λεφτά ειδικά στο lvl 70 που θα χρειάζεσαι rep για αρκετά factions.
Προτεινόμενες αναρτήσεις