Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γιατι τωρα δεν ειναι warrior of the light? κοτζαμ χριστοδουλος του δινει τα ξορκια στον καθεδρικο ναο εκει περα.

παντως εμενα δεν μου αρεσει ο ρολος των priests ως shadow.δηλαδη τι παει να πει shadow?εμενα μου ειχε αποτυπωθει απο ανεκαθεν απο τα warcraft rts οτι priests=humans=light.ενω τωρα εχουμε undead shadow priests.δεν μου κολαει καθολου με την ολη μυθολογια του warcraft.μου θυμιζει the force απο star wars..

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
τελικα απογοητευση ο mage στα dungeons.ειναι το πιο αχρηστο class για ομαδικο παιχνιδι.δεν προσφερει απολυτως τιποτα.ακομα και το polymorph για crow control (και μονο για humanoids mobs) ειναι ουσιαστικα αχρηστο αφου συνηθως οι συμπαιχτες δεν αφηνουν στην ησυχια του το αρνακι.και λιγο να τολμησει ο mage να ανεβει στο dps,αμεσως πρεπει να τρεχει να ξεφυγει απο το καθε τσαντισμενο mob.και φυσικα σιγα το τανκ μην κατσει να παρατησει απο την προστασια του τον healer για να προσεξει τον mage.

και αυτο το περιβοητο οτι ο mage ειναι nuker,που στο καλο το ειδανε;ειμαι lvl20 και εχω dps χαμηλοτερο ακομα και απο αντιστοιχου lvl warlocks που υποτιθεται δεν ειναι για μεγαλο damage.

καλα μου λεγανε οτι warlocks used to be mages,until they decided not to suck.

hi από έναν πρώην 70 lvl frost/arcane mage με ψιλό λιώσιμο στο wow.

ο μάγος imho είναι ένα απο τα πιο αναγκαία και πιο ενδιαφέροντα classes στο wow(γνώμη μου πάντα).σε όλα τα παρτυ ένας μάγος για crowd control είναι αναγκαίος γιατι μπορεί πάντα να κάνει sheep το target(όχι όπως οι rogue που άμα πέσει η σημαία του combat τέλος,ούτε όπως η trap ή το seduction που έχουν απίστευτα λίγο χρόνο)

το άμα το παρτυ σου βαράει τα sheep mobs είναι γιατί δεν το νιώθουν,αλλά μην αγχώνεσαι απο τώρα μιας και στα μικρά lvl δεν χρειάζετε τόσο CC.επίσης για το aggro στο λέω σαν συμβουλή γίνε απο το 20 lvl κιόλας frost mage(εκτός αν είσαι καθαρά pvp τύπος)γιατί αλλιώς στα instances άμα ο warrior και εσύ βέβαια δεν το νιώθετε(κατέβασε το ktm meter,σου γράφει πόσο threat σηκώνεις στην διάρκια του combat) θα πέφτει πολύς ψόφος σαν fire.

Σαν frost mage μπορείς να kitareis (hit n run το τέρας) χωρίς να χρειαστείς ούτε ένα heal.(σε μερικά heroics που δεν είχαμε CC το 3ο τέρας που δεν μπορούσε να το κρατήσει ο warrior το kitara μόνος μου και το έριχνα.αυτό δύσκολα το κάνουν άλλα classes,o hunter μόνο)

Tέλος θα ήθελα να σου πω για το dmg ότι μέχρι που σταμάτησα να παίζω ήμουν ο πρώτος σε dmg meter στο karazhan και το threat threat.άμα καμια φόρα έπερνα το aggro no problem μέχρι να με φτάσει ή θα είχε πέσει απο τους υπόλοιπους ή θα το είχε πάρει πίσω το tank(ή θα έκανα ice block,frost nova,blink etc etc).

σαν firemage(pom pyro) είχα κάνει σε warrior 8k dmg(με fists)και με το ignite ψόφισε(1600 dmg σε κάθε tick).

σαν frostmage(arcane frost) έκανα σταθερό critical 4k και με trinkets/buffs 5k-5.5k.

αυτά τα dmg πίστεψέ με δεν είναι ούτε ακατόρθωτα ούτε φανταστικά.είναι dmg που κάνει κάθε μάγος με ένα λίγο σοβαρό gear.

και κάτι last και sorry που το κούρασα,για να καταλάβεις ότι παίζεις με μάγο πρέπει να πας τούλ. 40lvl.

cheers :D

Δημοσ.

χμμ οκ μαν με εψησες να συνεχισω.ελεγα να τον παραταγα αλλα θα του δωσω μια ευκαιρεια.θενξ για το ινφο σου.

Δημοσ.
χμμ οκ μαν με εψησες να συνεχισω.ελεγα να τον παραταγα αλλα θα του δωσω μια ευκαιρεια.θενξ για το ινφο σου.

Αν του δώσεις μια μόνο ευκαιρεία θα το αφήσεις γρήγορα πάλι:razz:

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά περιμένεις να δεις πως παίζει μια κλάση από το level 20? Κάτσε να τον ανεβάσεις γύρω στο 50, (και το μάγο και την οποιαδήποτε κλάση) και τότε μπορείς να έχεις μια γενική ιδέα. Καλές και κακές κλάσεις δεν υπάρχουν. Όλες, ανάλογα τον παίκτη μπορεί να είναι άριστες και διασκεδαστικές. Το πιο σωστό είναι να ξεκαθαρίσεις παίζοντας τι σου αρέσει πιο πολύ; Η συνεργασία, το PVP, το tanking, το damage, το healing, κλπ. Ανάλογα το στυλ και το γούστο σου κάποιες κλάσεις σου ταιριάζουν περισσότερο. Αλλά καμμία δεν είναι για πέταμα.

Δημοσ.

εμ αυτο ειναι το προβλημα.δεν βλεπω που ακριβως κολαει ο μαγος.στο damage ισως,αλλα δεν τον βλεπω να ανταπεξερχεται στο aggro control.το crowd control θελει προυποθεσεις.προς τον παρον τον θεωρω το πιο αχρηστο class στα teamups.αλλα θα τον προχωρησω να δω πως θα εξελιχθει.

Δημοσ.

απλά πήγενε 40 και θα με θυμηθείς.και στα 39 ρίξε μια στάση στο bg.εκεί είχα κάνει το top high score μου με 52 kills - 3 deaths(σαν firemage).άλλο ένα συν στον μάγο είναι τα aoe του.εμένα προσωπικά με πόρονε να κάνω aoe σε ένα instance :D

p.s την κρίση με το reroll την είχα περάσει και εγώ γύρω στα 30 lvl ,βλέποντας τους άλλους να κάνουν τρελό dmg και εγώ να προσπαθώ να castarw ένα fireball.αλλά ευτυχώς που μου πέρασε και στα 40+ άρχισα να βλέπω dmg μιας και τότε ξεκινάνε τα σοβαρά dmg and heal ρούχα (βλ. dreamweave cloths)

Δημοσ.

Kserei kapoios kapoion europaiko server pou na einai Active pvp ? Ennoontas proti protaireotita to PvP kai oxi to Pve ?den exei simasia to faction apla na exei apisteuto PvP/Arena/Bg part .

Δημοσ.
εμ αυτο ειναι το προβλημα.δεν βλεπω που ακριβως κολαει ο μαγος.στο damage ισως,αλλα δεν τον βλεπω να ανταπεξερχεται στο aggro control.το crowd control θελει προυποθεσεις.προς τον παρον τον θεωρω το πιο αχρηστο class στα teamups.αλλα θα τον προχωρησω να δω πως θα εξελιχθει.

Όχι ρε φίλε, μην αδικείς έτσι τον char σου. Προσωπικά πάντα προτιμώ να έχω έναν mage όταν πάω σε instance. Αν νιώθει ο παίκτης, τότε ο χαρακτήρας του είναι ιδιαίτερα χρήσιμος.

Είσαι σε χαμηλό lvl για να βγάζεις συμπεράσματα. Γενικώς να ξες οτι οι casters σχεδόν μετά το 40lvl αρχίζουν και αποδίδουν (είναι όπως το στρώσιμο στους κινητήρες xD )

Δημοσ.

σε παρακαλω πολύ...μην ξαναπείεσ ότι ο mage είναι το πιο άχρηστο class...από το lvl 1 είναι ίσως από τα καλύτερα classes. Θα σου πρότεινα να μάθεις το class αυτό καλά. 2,5 χρόνια κάτι ξέρω που σου λέω...Δεν χρειάζεται να πας 40 για να δεις τι εστί mage...και στο WC και στο SM νιώθεις τι εστί ... γενικά μάθε τον λίγο...

φιλικά

Δημοσ.

Παιδιά να σας ρωτήσω κάτι?Μόλις 70 αρισα(Mage) και θέλω να παω με κάτι φίλους αρένα!!!Αλλα οπως καταλαβαινετε δεν έχω και το τέλειο gear!!!Που να παω?Να αρχισω pvp και bgs ή να μπω σε καλή guild(εχω κονε) και να αρχισω heroics κτλ????Θελω αξιοπρεπές αρένα gear!!!!Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Α και κάτι αλλο!!!Τα qs που μου έχουν μείνει να τα κάνω?Γιατι περα από τα λεφτά δεν εχουν να μου δώσουν τπτα!!Ρούχα έχω καλυτερα απο αυτά που δίνουν?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...