Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

merikoi ta theloun oi koloi tous, ekei pou kathomoun kai perimena ta ipolipa pedia tou pary na erthoun na me vroun mou tin pesane 2 horde 30 kai32 antistixa, varoysan mexri pou teliose to mana tous kai tin kanane me elafra pidimatakia, ego vevea arxisa ta /lol kai ta /fart... oute kan mpika ston kopo na tous kinigiso me ton 57ari pala (ase pou ithele kai to pontiki mou fortisma lol)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η λογική ότι alliance και horde είναι διαφορετικά άτομα είναι απίστευτη. Μάλιστα υπάρχουν χρήστες που έχουν χαρακτήρες και στα δύο στρατόπεδα. Όσο για το τι κάνει η alliance, ΜΙΑ ώρα ΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ προσπαθούσα να φύγω από 3 lvl ?? hordes όταν ήμουν lvl 35 στο STV. Ωραίο ε;;

Δημοσ.

Και πέρα απ' όλα η λογική θα σου κάνω θα σου δείξω έχει πολύ πλάκα...

'ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ!! Έλεος, όλοι έχουν βοηθήσει και όλοι έχουν φάει κάποιον άλλον τσάτσικα.

Δημοσ.

δυστυχος ειμαι με τις κοπελιτσες(Alliance) :) Ευχαριστω Παντως απο οτι μαθαινω Υπαρχουν Πολλοι Ελληνες Προτεινετε μου κανα Guild Να μπω αν και ειμαι στην Αρχη ακομα 9lvl υπαρχει κανα αλλος?

• Super Moderators
Δημοσ.
Η λογική ότι alliance και horde είναι διαφορετικά άτομα είναι απίστευτη. Μάλιστα υπάρχουν χρήστες που έχουν χαρακτήρες και στα δύο στρατόπεδα. Όσο για το τι κάνει η alliance, ΜΙΑ ώρα ΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑ προσπαθούσα να φύγω από 3 lvl ?? hordes όταν ήμουν lvl 35 στο STV. Ωραίο ε;;

oxi pws to exw dokimasei alla 3erw oti ston idio server den mporeis na exeis chars apo alliance kai horde...mono apo thn mia h thn allh pleura sou epitrepei na exeis...ara xrhstes pou na exoun chars kai sta 2 stratopeda den nomizw na yparxoun...ektos an kanw la8os :)

Δημοσ.

Wizard κάπου ανέφερε οτι ειναι στον Twilight's Hammer! :)

Thresh ναι όντως αυτο ισχύει αλλά απ'οτι κατάλαβα μόνο αν είναι ο server PvP. Σε PvE μου έχουν πει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Ο κύριος λόγος που γίνεται αυτό είναι για να μην υπάρχει μεταφορά αντικειμένων απ΄τον ένα χαρακτήρα στον άλλο διαφορετικής παράταξης...

Πώς να γίνει αυτό? Μέσω του ουδέτερου ΑΗ στο Gadzedzan :)

Λεφτα μεταφέρεις πολύ εύκολα (πχ ο χαρακτήρας Α που είναι φτωχός, βάζει ενα οποιοδήποτε αντικείμενο στο ΑΗ με αξία που θέλει να πάρει από τον alternative χαρακτήρα του που έχει χρήμα...Log off, log in με τον άλλο, buy out το item και τέλος!)

Γιαυτό σε PvP παντως που είναι πιο ανταγωνιστικό δεν μπορείς! :)

Δημοσ.

Επίσης εντάξει, PvP θέλαμε, τα έχει αυτά το PvP.. Την τσατσιά ο άλλος θα στην κάνει κυρίως για πλάκα, όχι από κακία... Αλλά είναι βρωμιά...!! Ηταν σε κάποια φάση ενας στην Stranglethorn Vale με ?? (άρα 53+ level) και έχει θερίσει πολύ κόσμο.. το διάβαζα στο main.... Σε μιά δόση τον πετυχαίνουμε με ένα groupάκι 40-43άριδων και του ξυγήσαμε το όνειρο..

Εντάξει το να κάθεσαι να περιμένεις τον άλλο για ξαναβγει είναι βαρετό.. 2 φορές το πολύ, μετά έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε (και δεν παίρνουμε και πολύ ΗΚ!)

Δημοσ.

twilight's Hammer Ειμαι το ειχα Γραψει σε προηγουμενο post,υπαρχουν πολλοι Ελληνες εκει λενε, εγω δεν Βρισκω και Πολλους απο οτι φαινεται, Βρηκα ενα Guild Ελληνικο Αλλα λενε οτι περνουν παιχτες Μονο πανω απο 40lvl τωρα γιατι δεν ξερω....

Δημοσ.

Είναι απλός ο λόγος. Επειδή προφανώς θα κάνουν συχνά raids και αν είσαι κάτω από 40 σημαίνει ότι δεν έχεις mount άρα κρίνεσαι ακατάλληλος ;-)

@ Thresh: Δεν ξέρω για PvP servers αλλά στον PvE που παίζω εγώ (Dragonblight) μπορείς να έχεις 2 chars διαφορετικής παράταξης :)

Δημοσ.

ρε παιδιά ,

τις προάλλες πέτυχα έναν 44αρι στο sm και δεν είχε ακόμη mount . Τον ρωτάω πόσα λεφτά έχεις και μου λέει 12 χρυσά.Στα μπουζούκια τα τρωγε ο τύπος .Τελικά υπάχρουν παίκτες και παίκτες ,το επίπεδο δεν λέει και πολλά . Να καταλάβετε , πήγαμε RFD , ήταν όλοι πάνω από 40 , ε, λέμε κάτι θα κάνουμε .Τρίχες , τη μια σαχλαμάρα πάνω στην άλλη . Καθόμασταν κάτω και πέρναμε mana , και ένας τρίχας , χωρίς να ρωτήσει τους άλλους χτυπάει το Gong , βγαίνει η μεγάλη η αράχνη και μας την πέφτει μαζί με τους στρατιώτες που δεν είχαμε φάει ακόμη .Μας τουλουμιάσανε στο ξύλο. Του την πέφτουν όλοι , sorry ο τύπος και ξανά sorry .

τώρα το καλοκαίρι πρέπει να παίζει πολλοί πιτσιρικαρία στο game. κάτω από 18 .

Δημοσ.
oxi pws to exw dokimasei alla 3erw oti ston idio server den mporeis na exeis chars apo alliance kai horde...mono apo thn mia h thn allh pleura sou epitrepei na exeis...ara xrhstes pou na exoun chars kai sta 2 stratopeda den nomizw na yparxoun...ektos an kanw la8os :)

Ξέρω ότι δεν γίνεται να έχεις Horde και Αlliance στον ίδιο server, προφανώς αναφερόμουν στην αστεία λογική ότι τα δύο στρατόπεδα φέρονται διαφορετικά, με το επιχείρημα ότι ίδιο άτομο έχει alliance σε έναν server και horde σε άλλον, δεν θα φέρεται διαφορετικά.

Δημοσ.
twilight's Hammer Ειμαι το ειχα Γραψει σε προηγουμενο post,υπαρχουν πολλοι Ελληνες εκει λενε, εγω δεν Βρισκω και Πολλους απο οτι φαινεται, Βρηκα ενα Guild Ελληνικο Αλλα λενε οτι περνουν παιχτες Μονο πανω απο 40lvl τωρα γιατι δεν ξερω....

Η δική μου συμβουλή εαν την θες μην κυνηγάς έλληνες μέσα στο παιχνίδι, έχω γνωρίσει τουλάχιστον 5 σε ηλικία 15-18 οι οποίοι δεν φέρονται και με τον καλύτερο τρόπο καθώς νομίζουν ότι οι ξένοι στο παιχνίδι είναι σαν τους τουρίστες που τρώνε στην ταβέρνα τους.

Σκηνικά να μιλάνε ελληνικά σε party με άλλες εθνικότητες, να βρίζουν στα ελληνικά κλπ...

Δημοσ.

Tα ιδια μου λέγανε και οταν πρωτοπήγαινα στην αγγλια, να μην κυνηγάω έλληνες κλπ.. Εν μέρει για το wow ισχύει, και εγώ πιστεύω ότι αν κάνεις φίλους συγκεκριμένους ξένους θα περάσεις καλύτερα γιατί κατα κάποιο τρόπο υπάρχει μεγαλύτερη κατανόηση.

Εγω νομίζω έχει να κάνει καθαρά με τον χαρακτήρα του ανθρώπου.. Εγω κάνω group και με ιταλους (μιλαω τα βασικα για ευκολο group) και υπάρχουν 2 τύποι ελλήνων, ο κολλημένος που επειδή δεν μιλάει αυτός ιταλικα αλλά εγώ συνεχώς θα μου τη λέει εμένα σε τυχών βλακεία/λάθος του ιταλου (λες και είναι γιός μου..) και αυτός που θα χαρεί που θα έχουμε καλύτερη επικοινωνία αν ο ιταλός πασχίζει στα αγγλικά...

Επίσης έχω δει τα απίστευτα, αλλα γενικότερα οσο κάφρος είναι ενας λαός στην πραγματικότητα, τόσο κάφρος θα είναι και στο παιχνίδι.

Για παράδειγμα Αγγλος πουστιά δεν θα σου κάνει, ο δε σκανδιναβός δεν θα την σκεφτεί ΚΑΝ. Την κουτοπονηριά την έχουν οι μεσογειακοί λαοί, οπότε είναι αδύνατον να περιμένουμε ότι σε ένα group θα πάνε όλα ομαλά...

Δημοσ.

Γι'αυτον ακριβώς τον λόγο περνάω ΠΟΛΥ καλύτερα αν κάνω group με κοπέλα, γιατί όλοι στο γκρουπ για εναν ανεξήγητο λόγο είναι πολύ πιο συγκεντρωμένοι και δεν κάνουν τις ίδιες βλακείες, ούτε αρχίζουν να βρίζουν συνεχώς μανες, χριστοπαναγίες κλπ (το οποίο το βρίσκω πολύ κουραστικό)...

Απτην άλλη είναι πολύ κουραστικο και το να της μιλάνε συνεχώς με σαχλά σχόλια... Αφου ρε φίλε δεν θα *#&@^@&, τί μας κουράζεις και μας?? :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...