Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

lol ακούστε τι έγινε στο us thunderhorn...

πάω uldaman με ένα group, είναι και ένας ρογκάς που από την αρχή φαίνεται μλκς. Προχωράμε λίγο μέσα στο instance και ο Hunter με τον druid πάνε afk για λίγο και εγώ μαζί με τον mage και rogue συνεχίζουμε. Πέφτει ένα lockbox και ο rogue διαλέγει need..κάτι που ποτέ δεν γίνεται στα lockboxes...δεν μπορείς να κάνεις need κάτι που δεν ξέρεις τί έχει μέσα. Οπότε του λέω "wtf would u need that for" και φεύγω από το group με τον mage. Μπαίνω τώρα πάλι στο WoW και βλέπω μήνυμα από την Blizzard για να ελέγξω το email:

Account Action: Warning

Details (Note - Times are listed in Greenwich Mean Time, GMT):

2007/06/26 23:20:01 (GMT) - Toreador says in PARTY "wtf would u need that for"

τι να πείς τώρα....

Δημοσ.

σου κάναν όμως τα three two έτσι; τι π@π@ρες άντρες...

btw στα 5man τι να τον κάνεις τον rogue όταν μπορεις να έχεις hunter? δηλαδή έναν rogue που δε χρειάζετε healing?

Δημοσ.

στα 5man αυτο που μετραει ειναι οι παιχτες και οχι τα classes.(καλα και στα μεγαλα dungeons το ιδιο ισχυει). στατιστικα ενα group με το θεμελιο διδυμο tank-healer θα το εχεις.ομως απο κει και υστερα τι γινεται με τους παιχτες;

τι να το κανεις αν ο συπαιχτης σου δεν μπορει να κουμανταρει το pet του,το τανκ τα ξυνει ενω ο healer τις τρωει,ο healer τα ξυνει ενω το τανκ τις τρωει (για τα καλα),οταν ο mage κανει polymorph και αμεσως μετα ΑΟΕ,οταν τους εξηγεις με τα markers τι να κανουν και κανουν τα αντιθετα και γενικα οταν δεν γνωριζουν το class τους,δεν υπαρχει συνεννοηση,συνεργασια,ομαδικοτητα και ταλεντο στις μαχες. ειναι ο λογος που αγνοω συνηθως τα περισσοτερα dungeons κατα το lvling μου.

Δημοσ.
στα 5man αυτο που μετραει ειναι οι παιχτες και οχι τα classes.(καλα και στα μεγαλα dungeons το ιδιο ισχυει). στατιστικα ενα group με το θεμελιο διδυμο tank-healer θα το εχεις.ομως απο κει και υστερα τι γινεται με τους παιχτες;

τι να το κανεις αν ο συπαιχτης σου δεν μπορει να κουμανταρει το pet του,το τανκ τα ξυνει ενω ο healer τις τρωει,ο healer τα ξυνει ενω το τανκ τις τρωει (για τα καλα),οταν ο mage κανει polymorph και αμεσως μετα ΑΟΕ,οταν τους εξηγεις με τα markers τι να κανουν και κανουν τα αντιθετα και γενικα οταν δεν γνωριζουν το class τους,δεν υπαρχει συνεννοηση,συνεργασια,ομαδικοτητα και ταλεντο στις μαχες. ειναι ο λογος που αγνοω συνηθως τα περισσοτερα dungeons κατα το lvling μου.

χαχα, από τα αγαπημένα μου ήταν όταν έκανα sap έναν και αμέσως έβλεπα από πάνω του hunter's mark και το τανκ να κάνει charge.. :P

Δημοσ.

Τις τελευταίες μέρες έπεσα πάνω σε 3 τουλάχιστον περιπτώσεις χαρακτήρων αγορασμένων από Ebay. O ένας hunter (70αρης) με ρώτησε που θα εκπαιδεύσει το pet του, ένας άλλος 70αρις μάγος αν υπάρχει τράπεζα στις περιοχές του Burning Crusade και τέλος ένας ακόμη hunter, ο οποίος στα ίσια το είπε κιόλας "i just bought this char". Είναι εντύπωση μου ότι ο κόσμος φεύγει από το παιχνίδι; έχετε τέτοια φαινόμενα στους servers σας;

• Super Moderators
Δημοσ.

asfalws...exw stamathsei to game edw kai 3+ mhnes..kai polloi alloi...

alla mhn 3exname oti ka8hmerina erxontai kainourioi paixtes...

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως πέρα απο το δίδυμο tank-healer, οι άλλοι 3 μπορούν να είναι οτιδήποτε. Έχω πάει με φαινομενικά ιδανικά party και τρώγαμε τρελά wipes. Απο την άλλη έχω πάει με "περίεργα" party και κάναμε "party" στο instance. Αφού στις αρχές έλεγα αποκλείεται να βγαίνει έτσι το τάδε instance.

Το θέμα είναι, ο καθένας να ξέρει καλά το ρόλο του, να υπάρχει μια ομαδικότητα και τότε δεν σε σταματάει τίποτα.

• Super Moderators
Δημοσ.

woot 3 Bosses down sto Black Temple kai 2 sto Mount Hyjal apo to palio mou guild...(oxi den skeftomai na gyrisw pisw... :P )

Δημοσ.

OMG BLUE POST:

Hello again, I just wanted to let you know that the developers have taken part of your suggestions, and are looking into improving the retribution paladin spec. You can probably expect something along the line of more sustained DPS in a raid and more raid utility, but we are not ready to reveal any details. This is still work in progress, so please be patient :)

ANTE NA DOUME!

Δημοσ.

to exoun pei edw kai kairo auto to pragma. stin arxi thelane o pala na einai enas " warrior of the light " . etsi apo oti exei akoustei iparxei periptwsi na paroun ton paladin ws class apo tin arxi kai na tou allaksoun ta fwta wste na mporesei na leitourgei etsi opws ithelan arxika oi developers

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...