Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sorath get more ap. sto guild mou , mas tin elegan kai kala oi feral druids gia to trelo ap pu sikwnoun kai poso uber einai. auta vevaia prin arxisoun ta rogue na ntinontai. proxthes grul sikwsa 3,1k ap , 41% crit kai 11k health. distixws den eixa shaman sto party gia unleashed rage na doume poso mporei na ftasei se ap o rogue ( oute eixame kai surv hunter na pairnoume ligo apo to buf tou ) .

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο druid μου είναι alt και πριν μια βδομάδα 70άρισε. Τα περισσότερα που φοράει είναι πράσινα ακόμα για να καταλάβεις. Φυσικά και πρέπει να ντυθεί καλύτερα αλλά δυστηχώς τώρα είμαι resto πλέον.

Απλά ακόμα και με το απλό gear που είχα έκανα τρελό damage. Και με λίγο tanking gear, full buffed είχα δεί 16500 stamina! Ούτε με το warrior μου δεν έχω δει τέτοιο νούμερο που είναι πολύ καλύτερα ντυμένος (όλα μπλε και 2 epic).

Πάντως καμία σχέση πλεόν με το resto. Ευτυχώς που πήγα σε χαμηλό instance (mana tombs) και έκανα practice.

Δημοσ.
Ο druid μου είναι alt και πριν μια βδομάδα 70άρισε. Τα περισσότερα που φοράει είναι πράσινα ακόμα για να καταλάβεις. Φυσικά και πρέπει να ντυθεί καλύτερα αλλά δυστηχώς τώρα είμαι resto πλέον.

Απλά ακόμα και με το απλό gear που είχα έκανα τρελό damage. Και με λίγο tanking gear, full buffed είχα δεί 16500 stamina! Ούτε με το warrior μου δεν έχω δει τέτοιο νούμερο που είναι πολύ καλύτερα ντυμένος (όλα μπλε και 2 epic).

Πάντως καμία σχέση πλεόν με το resto. Ευτυχώς που πήγα σε χαμηλό instance (mana tombs) και έκανα practice.

sorath πως τα βλέπεις τα πράματα στα 70?σηκώνω τώρα έναν druid (40 είναι ακόμα άλλα τον πάω για 70) και δεν ξέρω για τι spec να τον πάω.λογικά σαν dps δεν θα έχω μέλλον,άρα να τον πάω για tank ή για healer?τι ζητάνε περισσότερο στα 5 man instances?

Δημοσ.

anevazw kai egw enan druid kai pragmatika einai apo ta pio eukola class gia lvl up. anevainei mia idea pio arga apo rogue ( pu einai apo ta classes me to mikrotero downtime [ arxigos ofc einai o hunter ] ). o druid me to pu patisei 60 ews ta 70 mporei san feral na pigainei anetotata san main tank / off tank kai dps sta 5 man instances. vazeis kai 2 talenta opu auksanei to threat enw eisai arkoudi kai tankareis mia xara.

vevaia min perimenete me tpt san off healer kai vevaia me tipota main healer. kai logo oom kai logo auksimenou threat pu exoun ta idia tou ta heals. pantws ton sinistw anepifilakta kathos einai to class pu einai ligotero se olous tous servers.

poio polloi einai hunters, meta rogue , mages , kok...

Δημοσ.

Φίλε μου μπορείς να διαλέξεις ότι σου αρέσει.

Ο Druid φοράει ότι και οι rogue αν θες να είσαι dps. Και πίστεψέ με, με πρασινάκια που έχω τώρα κοντράρω αρκετές φορές rogάδες με καλύτερο equip απο το δικό μου. Θα πάθεις πλάκα με το dps που κάνει.

Ως tank μπορείς και πάλι να παίξεις αλλά θα πρέπει να ντυθείς καλά. Σίγουρα θα έχεις παραπάνω health και armor απο τους warrior, αλλά το θέμα είναι οτι ο druid δεν έχει parry και block. Πάντως για 5man instances, μπορείς να tankάρεις χαλαρά.

Ως healer, δεν μπορώ να πω πολλά (μόλις 2 Instance έχω πάει ως resto) αλλά κι εδώ με το κατάλληλο equip την δουλειά σου την κάνεις.

Όπως βλέπεις ο druid είναι κάτι τελειώς διαφορετικό ανάλογα με το ποιό talent tree έχεις επιλέξει.

Επειδή έχω δοκιμάσει και τα 3 στυλ, για απλά instance, μπορείς να βρεις party με οποιοδήποτε ρόλο. Έχω πάει και ως tank, και ως dps και ως healer. Οπότε δεν θα έχεις γενικότερα πρόβλημα στο να βρεις party. Ένας druid χωράει παντού :)

Πάντως ως feral, ανεβαίνεις άνετα. Μπορείς να κάνεις ακόμα και main healer μέχρι το lvl 58 αν μαζεύεις ταυτόχρονα και healing gear. Απο κει και πάνω όμως ξέχνα το καθώς θα βγαίνεις out of mana σε χρόνο ρεκόρ. Επίσης σκέψουν πως ως feral με λίγες παραλλαγές στο ντύσιμο είσαι υποψήφιος και για dps και για tank. Ενώ με resto είσαι μόνο healer.

Ι love druids :)

Δημοσ.

Πλάκα κάνεις pseira? Paladin>priest & druid στα raids

Για raidhealing είναι η class με την μεγαλύτερη χρησιμότητα.

Σου κάνω copy paste ένα μέρος ενός post που έκανα στα class forums των priest....

"One more paladin gives:

1xblessing raidwide, 1 more group with aura.

Excellent sustainable single target healing in a rugged package. (if healer)

One more shaman gives:

1 more group with totems.

Excellent raidhealing with chainheal. (if healer)

One more druid gives:

1 more battle rez, 1 more innervate.

Excellent support healing and raidhealing (if healer)

One more holy priest gives:

Hmm.. well.. perhaps a lolwell?"

Τι να πούμε και μεις οι holy priest δηλαδή....

Edit: http://www.youtube.com/watch?v=_EbFQ-9ZOjU&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Ewow%2Dno%2Etu1%2Eru%2F

??? Τι είναι αυτό ρε παιδιά? Άρχισαν οι ετοιμασίες για την εισαγωγή της πιο δραματικής (και συνάμα αγαπημένης μου) φιγούρας του warcraft στον κόσμο του wow???

Δημοσ.

τελικα απογοητευση ο mage στα dungeons.ειναι το πιο αχρηστο class για ομαδικο παιχνιδι.δεν προσφερει απολυτως τιποτα.ακομα και το polymorph για crow control (και μονο για humanoids mobs) ειναι ουσιαστικα αχρηστο αφου συνηθως οι συμπαιχτες δεν αφηνουν στην ησυχια του το αρνακι.και λιγο να τολμησει ο mage να ανεβει στο dps,αμεσως πρεπει να τρεχει να ξεφυγει απο το καθε τσαντισμενο mob.και φυσικα σιγα το τανκ μην κατσει να παρατησει απο την προστασια του τον healer για να προσεξει τον mage.

και αυτο το περιβοητο οτι ο mage ειναι nuker,που στο καλο το ειδανε;ειμαι lvl20 και εχω dps χαμηλοτερο ακομα και απο αντιστοιχου lvl warlocks που υποτιθεται δεν ειναι για μεγαλο damage.

καλα μου λεγανε οτι warlocks used to be mages,until they decided not to suck.

Δημοσ.

tha megalwseis kai tha strwseis an den kanei o mag dmg poios kanei gw o warrior o full prot h kai an den eimai prepei na kwlontuthw gia na baraw alla kai pali loutsoi an kai nomizw twra teleutaia kai se raids ktl oi locks exoun anebei shmantika

Δημοσ.

kai fisika to MT tha prostatepsei to healer tou :P

oi priests einai oi monoi pou den katigoroun to MT aloste gia ta wipe :P

san MT panta prota tous papades mou prostateva kai meta mage/locks (rogues kai hybrid oxi :P)

tora san papas eimai mikros akoma na miliso

Δημοσ.

Μια χαρα χρησιμος ειναι ο mage για instances ασε που φτιαχνει και νερα :P

Εγινα χθες holy priest και ξενερωσα αισθανομαι πλεον πολυ αδυναμος και για pvp εκτος BG ουτε σκεψη πλεον μαλλον θα ξαναγινω shadow και ας λεει οτι θελει το guild. Ποιο θεωρειτε οτι ειναι το καλυτερο formation για instances 5 ατομων; Εγω πιστευω οτι druid/Warrior για tank, 2 απο mage/lock/rogue για dps, Sh.Priest για dps,offhealing κ.λ.π. και paladin για healer ειναι ιδανικο.

Επιτελους ποτε θα σταματησουν να αντιμετοπιζουν τους priests ως καθαρα healing class; μπορουμε να εχουμε καλο dps και να βοηθαμε και το main healer αν χρειαστει.

Edit: btw ο healer προστατευει το tank του και το tank τον healer οι αλλοι ας πανε να... υπαρχουν και τα bandages :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...