Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αλλο παιχνιδι παιζει καλα; δοκιμασε καποιο με υψηλες απαιτησεις. Τι θερμοκρασια εχει ο ΗΥ σου; Τσεκαρετο απο το bios

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αλλο παιχνιδι παιζει καλα; δοκιμασε καποιο με υψηλες απαιτησεις. Τι θερμοκρασια εχει ο ΗΥ σου; Τσεκαρετο απο το bios

¨Εκανα το λαθος και δεν τα ανέφερα όλα οπότε έυλογη η απορία σου. Ο CPu δουλεύει στα 31. είναι κρύος δλδ....όταν παίζει πάει 40. ε καλά είναι. γενικά από θερμοκρασίες είμαι μια χαρά σε όλα.

το κακό είναι ότι δεν έχω άλλο παιχνίδι εγκατεστημένο (ε τα ξέρεις, αμα βάλεις wow τα πετάς όλα)και δεν μπορώ να δοκιμάσω. θα ήταν καλό τεστ όμως.

Αν δεν βρω λύση θα ρίξω ένα COH για να δω.

Δημοσ.
τα addons τα εβγαλα αλλά τπτ.

αλλά αυτό το WTF μ'άρεσε. Δεν το ξερα. σβήνω και επανέρχομαι

(τα σβήνω όλα???)

όπα αυτό έχει cache από ολα τα chars μου.. τι να σβήσω ?

Όλα τα περιεχόμενα του φακέλου WTF χωρίς εξαιρέσεις, κάνε το ίδιο επίσης για τον φάκελο interface (προσοχή θα χάσεις τα addons σου, κάντον ένα back up αν θες καλού κακού). Μην μασάς δεν πρόκειται να ξανακάνεις εγκατάσταση το wow :D. Gl και κάνε ένα postάκι με τα αποτελέσματα. Σε νιώθω απόλυτα, να θες να λιώσεις και το κολοπαίχνιδο να μην λέει να σε αφήσει, όλοι τα έχουμε περάσει.

Δημοσ.
Όλα τα περιεχόμενα του φακέλου WTF χωρίς εξαιρέσεις, κάνε το ίδιο επίσης για τον φάκελο interface (προσοχή θα χάσεις τα addons σου, κάντον ένα back up αν θες καλού κακού). Μην μασάς δεν πρόκειται να ξανακάνεις εγκατάσταση το wow :D. Gl και κάνε ένα postάκι με τα αποτελέσματα. Σε νιώθω απόλυτα, να θες να λιώσεις και το κολοπαίχνιδο να μην λέει να σε αφήσει, όλοι τα έχουμε περάσει.

Λοιπόν...πρώτα απ'όλαευχαριστώ για τη βοήθεια.

τακανα όπως ταπες

τπτ. τα ίδια. προσπαθώ να καταλάβω τι φταίει.

διαπίστωσα και κάτι άλλο όμως. κολλάει και η μουσική στις πόλεις. οχι χτυπητά αλλά παίζει το ίδιο κομμάτι ή σημείο...

και τα fps πέφτουν στο 1 και μετά 25, 40, 3, 25, 1....και πάει λέγοντας...

τι να λέμε.. ούτε στο AH ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ....(αλλά το βλέπω...αυτό είναι το μαρτύριο!!!)

Θα βάλω DNA ATI drivers, θα κάνω Memtest, θα φορτώσω ένα Photoshop να φάει όλη τη μνήμη και αν δεν δω φως θα φάει ένα Braxis Format Of the Bill Gates Beast και αν δεν στρωσει ....πάω για real life Δρυίδης

Θα ενημερώσω πάραυτα

Δημοσ.

Χρησιμοποίησε και το repair μέσα στον φάκελο εγκατάστασης μπας και αλλάξει κάτι. Γενικά στις πόλεις το framerate είναι sucky και γω με 8800gtx (με αρχαίο cpu 3,4HT) από τα 100+frames μπορεί να πέσω απότομα πολύ χαμηλά, όχι 1 ok γύρω στα 25-30 αλλά κάνει μπαμ στα μάτια μου. Θυμάμαι με την 6800gt η κατάσταση στα fps ήταν ελεεινή μέσα στις πόλεις για κάποιον που ήθελε να απολαύσει το παιχνίδι στο full. Πριν πας για format (μακριά από μας xD) εξάντλησε όλα τα μέσα που διαθέτεις, ανανέωση drivers gpu αν και χλωμό να φταίει αυτό αφού το παιχνίδι σου έτρεχε κανονικά, μια επανεγκατάσταση αν και είναι δράμα, πολύ χρονοβόρα διαδικασία (σίγουρα προτιμότερη από το format πάντως) και τέλος περίμενε μέχρι το πρωί μήπως έρθει καμία άλλη ιδέα από άλλο χρήστη.

Δημοσ.

Το ξέρω man, αλλά παρόλο που το υπόλοιπο σύστημα δεν βοηθάει την κάρτα οι διαφορές από την 6800gt είναι τεράστιες. Είχα σκοπό να αναβαθμίσω, είχα παραγγείλει για την ακρίβεια parts για το super duper pc αλλά τελευταία στιγμή το ακύρωσα γιατί έβγαινα εκτος budget (το έφτασα λίγο πάνω από τα 3k μαζί με οθόνη χωρίς gpu πάντα, μη συζητάς τι είχε πάνω μόνο η μηχανή φραπέ έλλειπε, είμαι υπερβολικός ώρες ώρες στις αγορές μου lol) και δεν ήθελα να παρασυρθώ σε ατέλειωτο gaming εν μέσω εξεταστικής. 11/8 που ξεμπερδεύω αν έχω πάει καλά έ έ έρχεται :D αλλιώς μετά την εξεταστική του Σεπτέμβρη η οποία ελπίζω να είναι και η τελευταία μου. Έχω καιρό μέχρι το AoC πάντως xD και καλό είναι να το καθυστερήσω όσο μπορώ για ddr3 μνήμες και τετραπύρηνο....Θα μου πεις αν το πάω έτσι θα έχει σκάσει μύτη η σειρά 9xxx της nvidia θα βρίσκονται στα σκαριά οι dd4 και οι οκταπύρινοι. Αχ είχαμε δεν είχαμε βάλαμε και άλλον μπελά πάνω από τα κεφάλια μας με τις κωλοαναβαθμίσεις.... Offtopic τέλος (για την ώρα πάντα)!!!

Δημοσ.

Οκ πριν πέσουν οι πρώτες καρπαζιές απαντήστε μου σε κάτι.

Έχετε ένα PC με Χ μνήμη που το δουλεύετε όλη μέρα κάθε μέρα. ΟΚ?

Κοιτάτε ποτέ να δείτε καθώς bootάρει αν η μνήμη σας μειώθηκε????

δεν μπορεί????

Ε λοιπόν το μηχάνημα δούλευε με 512!!!! (τώρα να πέσει η πρώτη)

Το βλέπω σε ένα boot μετά τα μεσάνυχτα με την άκρη του ματιού μου!!

Ανοίγω κουτί και το ένα εκ των 2 τσιπακίων είχε πεταχτεί έξω!!!!(άνοιξε το κλιπσάκι- βγήκε 2 χιλ.)

Δεν ξέρω πως έγινε, αλλά το είδα και αυτό.

Το βασικό πάντα είναι η ανταλλαγή απόψεων, συγνώμη για το inconvinience που λένε και οι Εγγλέζοι.

Κερνάω μπύρα Old Town SW για όσους είναι Argent Dawn

Σχετικά με την 8800 σίγουρα τρώει Bottleneck αλλά με ένα overclocking (και κανένα ανεμηστήρι καλο) νομίζω θα δεις καλά αποτελέσματα.

Εγώ χθες τον πήγα στα 3.3 και ανέβασα Fps:

Shattrath από 15-25 σε 25 45

IF από 40 - 50 σε 60-75

SW δεν πήγα ακόμα

εντάξει η 1950 είναι πολύ πίσω από την 8800 αλλά είναι καλή κάρτα.και αν είχα καλύτερη μητρική θα έφευγε το OC στα 3.5 με 3.7

Prescott είναι ή Nortwood?

Οπότε κράτα τα λεφτάκια σου για διακοπές, μπύρες, rock n roll και όμορφες γυναίκες λιωμένες από τον καύσωνα, πάρε ένα καλό Cooler και αφού σκέφτεσαι να αλλάξεις CPU Κάποια στιγμή, δώστου ένα καλό OC (αλλά σταδιακό) και βλέπεις για παραπερα.

Φοιτητής είσαι, κρίμα να πάνε σε τσιπάκια. άσε που το wow είναι jet με το υπάρχον σύστημα

αυτά

σας ευχαριστώ τέκνα μου για την βοήθεια8)

Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ ακόμα και στο Orgrimmar (αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό, δεν έχω πάει ακόμα Shattrath)στην αμερικάνικη έκδοση, στην ευρωπαική έπαιζε μια χαρά μόνο στη Shattrath κολλούσε αφάνταστα.

Amd64 [email protected]

1024mb ram

120gb ata hdd

ati 1800xl

σύνδεση στα 768...

• Super Moderators
Δημοσ.

doucaniggia oso kai na shkwseis ton P4 tous megalous C2D pou a3iopoioun sto megisto thn 8800 GTX den tous pianeis oute me xeirovomvides (eidika an einai overclockarismenoi)

Δημοσ.
Αυτό το πρόβλημα το έχω και εγώ ακόμα και στο Orgrimmar (αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό, δεν έχω πάει ακόμα Shattrath)στην αμερικάνικη έκδοση, στην ευρωπαική έπαιζε μια χαρά μόνο στη Shattrath κολλούσε αφάνταστα.

Amd64 [email protected]

1024mb ram

120gb ata hdd

ati 1800xl

σύνδεση στα 768...

Μπορείς να το τσεκάρεις γιανα δεις τι φταίει.(γιατί από τα χαζά που γίναν έμαθα κιαλλα...)

Γενικά το θέμα χωρίζεται σε δύο βασικά προβλήματα.

1. χαμηλά FPS χωρίς διακοπές όμως στο παιχνίδι. Δλδ προχωράς κανονικά αλλά η κίνηση δεν είναι smooth

2. ανεξάρτητα από τα FPS η κίνηση έχει σπασίματα(κολληματα, όπως το πρόβλημα που περιέγραψα)

Στην πρώτη περίπτωση είναι καθαρά θέμα κάρτας.(ακόμα και στο Laptop που έχω με ΑΤΙ 9100!!:shock: δεν κολλάει (έχει 1256RAM) αλλά τα fps είναι στο 2...Βέβαια η κάρτα μπορεί να την πατήσει από το CPU Οπότε τον τσεκάρεις αν χτυπαέι 100% συχνά που σημαίνει ..πρόβλημα(OC ή αλλαγή επεξεργαστή από ebay :ισως....))

Στην δεύτερη βλέπεις αν οι μνήμη περναέι το όριο και χρειάζεται Page file.Τότε πέτα ότι άχρηστο έχεις να κατέβει σε χρήση μόνο σε ram

Δημοσ.
doucaniggia oso kai na shkwseis ton P4 tous megalous C2D pou a3iopoioun sto megisto thn 8800 GTX den tous pianeis oute me xeirovomvides (eidika an einai overclockarismenoi)

Προφανώς, αλλοίμονο άλλωστε, παει η εξέλιξη μετά:razz:, απλά όταν δεν είσαι για να δίνεις ντούκου για CPU μητρική και μνήμες κάνεις ένα Overclocking και η κατάστση βελτιώνεται. Ταυτόχρονα μαζεύεις και κάποια στιγμή χτυπάς ένα καλό σύστημα που την φέρνει στα πραγματικά της την 8800(αρκεί τότε η 8800 να μην είναι ξεπερασμένη. Εδώ είναι και το αιώνιο πρόβλημα των αναβαθμίσεων και του συστήματος της αγοράς αλλά θα φύγουμε εκτός τοπικ πάλι:?)

Πάντως το WOW μας κραταει στην τσίτα στο θέμα

Δημοσ.

Prescott είναι ο cpu μου και τα έχει φάει τα ψωμιά του αν κρίνω από την λειτουργία του, benchmarks κλπ. WoW δεν παίζω πια και γενικότερα σπανίως να ασχοληθώ με κάποιο παιχνίδι αλλά ο "geekισμός" δεν φεύγει όσο και αν "γεράσεις" :D.

Anyway αφού το έλυσες το πρόβλημα όλα καλά. Καλό λιώσιμο!!!!

Δημοσ.

Για να επανερχόμαστε....

Δεν θέλω να είμαι resto... :( :( :( .... θέλω feral με 2750* ap :)

Θέλει συνήθεια και προπόνηση το δεντράκι τελικά....

*warrior, pala buffed & trinket open

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...