Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mc gelio q

bwl pio gelio q

aq40 q ?

naxx q me gold + rep = easy mode

onyxia wraio q alla pali gtp mono to escord itan diskolo stis arxes

karazhan q = eprepe ligo na niwseis pve se 5man

ssc q = ithele reputation me faction kai na farmareis kara

the eye q = 3 heroic quests sxetika eukola me to 1 mono paloukaki

tbc VS pre tbc quest = kamia sxesi imo apla

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΧΑ!!!!

το ελυσα το προβλημα που σας ειχα πει πιο πανω με τον πιο μπακαλικο τροπο που θα μπορουσε να σκεφτει ανθρωπος :D

ουτε σβησιμο φακελων ουτε μηνυμα σε gm ουτε τπτ..

Ενα απλο summon απο ΓΑΜΑΤΟ warlock.

warlocks for the win λεμεεεεεεεεεε

Δημοσ.
mc gelio q

bwl pio gelio q

aq40 q ?

naxx q me gold + rep = easy mode

onyxia wraio q alla pali gtp mono to escord itan diskolo stis arxes

karazhan q = eprepe ligo na niwseis pve se 5man

ssc q = ithele reputation me faction kai na farmareis kara

the eye q = 3 heroic quests sxetika eukola me to 1 mono paloukaki

tbc VS pre tbc quest = kamia sxesi imo apla

AQ40 δεν είχε preq αλλά μην ξεχνάς το όλο σκηνικό με τα war supplies, τα events για το άνοιγμα των πυλών κλπ. Ευτυχώς που το instance γινόταν διαθέσιμο από ένα σημείο και μετά....ε κάτι ανάλογο έγινε και τώρα με SSC και TK. Αλήθεια τα preq για MH και BT τι θέλουν?

Δημοσ.

Mount Hyjal = Dead Kael'Thas k Lady Vashj.

Black Templet = Dead Rage Winterchill 1st Boss Mount Hyjal.

Τα preq για SSC κ ΤΚ ηταν τουλαχιστον γελοια.Σχεδον καθε guild ριχνει Nerfed Magtheridon κ οσο για τον non sweeping strikes Shattered Halls τι να πω.Εγω ολα αυτα τα εκανα prenerf patch οπου τα infernals στον Magtheridon 1.5hitιαζαν τα cloth.Απλα κανενας guild leader δεν εβαζε τον ποπο του κατω να κανει attuned το guild σε 3-4 μερες.

Ολα τα boss ΤΚ πριν του Kael'Thas που εχει μεγαλο learning curve ειναι σχετικα ευκολα.Ειδικα ο Loot Reaver που ειναι reward boss για το οτι εβαλες το guild σου ΤΚ.Εγω θα ελεγα εφοσον το guild πλεον μπαινει free TK ας αυξησουν την δυσκολια του Void Reaver.Δεν υπαρχει λογος για reward.

Τα σέβη μου

Δημοσ.

Εγώ εξακολουθώ να ξενερώνω με το game. Ο λόγος είναι ότι η Blizz στα επίσημα fora της κάθεται και ακούει μόνο τους casual gamers - θα ξεχάσει κανείς το χαμό με το nerfing που έγινε σε beta realm για shadow και spellfire sets? Μέσα σε 5 ώρες ζητούσαν και συγγνώμη-.

Οταν λέω casual gamers εννοώ αυτούς που τα θέλουν όλα στο πιάτο έτοιμα. Οποιος έχει ρίξει Maggy pre patch θα καταλάβει για τι ξενέρωμα μιλάμε....

Επίσης δεν κατάλαβα γιατί nerfaran τόσο πολύ τα heroics...δεν έχει νόημα να μην έχει δυσκολία το game, καταντάει βαρετό....

Δεν ξέρω τι να περιμένω στο επόμενο patch πραγματικά...Μπορεί να δίνουν epic mounts για 100 gold, Blizz είναι αυτή....

Πάντως τα οργανωμένα guilds την έχουν ακούσει, το ίδιο και εγώ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ...

φιλικά

Δημοσ.

btw tha simfwniso me ton varemeno. pragmatika void reaver einai free kill / free epix. se ligo oloi oi servers tha einai me t5 shoulders. mporei apla na egine epeidi oloi piran ta glady items kai kapws eprepe na dwsoun ston kosmo t5 items na foran ( Estw kai shoulders, kai estw mono auto na exoun pali eutixismenoi tha einai ).

oso gia to void pu eipa prin min akousw oti einai diskolo na kaneis spread na min fas vomves pu peftoun pio arga apo ton thanato... apla ffs easy einai to boss

Δημοσ.

Μα ειναι αληθεια.Prenerf patch τρωγαμε Magtheridon με 4 warlock,3 το ελαχιστο κ ήθελε godlike croud control.Τωρα παιζει να παιρνουν μονο εμενα κ δεν ιδρωνω καν.

Βασικα μετα την αρση των Preq για SSC/TK δεν ξαναπηγαμε Mag(κριμα γιατι το trinket το βλεπω κ τρεχουν σαλια).

Το Al'Ar fight επισης ειναι αρκετα ευκολο.Βασικα πως να ειναι δυσκολο tauntable boss.Spread,Kill adds,Dps boss,rinse repeat.K η Solarian ειναι 80% boss.Αν την φτασεις 20% νικησες.Ευτυχως που το Kael'Thas fight ειναι ομορφο κ αναπληρωνει την ελειψη των αλλων.

Tην Bliz γενικα δεν μπορω να την ψυχολογησω.Ναι οκ Casuals are money αλλα buffarουν το Black Temple την στιγμη που το ριχνουν 3 Guild.Δεν θα ελεγα οτι αυτο ειναι αντιπροσωπευτικο testing.Ή μαλλον εννοω οτι δεν ειμαστε ολοι Nihilum/Forte/Last Resort να καιμε τα encounters σε χρονο dt οποτε γιατι να ακουσουν την μειοψηφια.

Τα σεβη μου

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει δυο μέρες τώρα που κολλάει αφόρητα ειδικά στις πρωτεύουσες.

Δεν άλλαξα τπτ μόνο ένα σκατοπατσάκι που μπήκε πριν καναδυο μέρες...

¨οταν λέω κολλάει εννοώ:

Log in στο inn Shattrath.Από το Loader περιμένω με τη μπάρα καλλημένη στο τέρμα και δεν μπάινει παρά μετα΄από κανα λεπτό.Μετά στο in δεν κουνιέται φύλλο. ούτε τα κεριά στο γκισε....Περιμένω.Αφού φορτώσουν όλοι και όλα παω να κουνηθώ και για να φτάσω μέχρι το ασανσέρ μου παίρνει 2 λεπτά χωρίς να βλέπω κίνηση. Δηλαδή βλέπω to char μου μια στο Inn μια 10 μετρα παρακάτω και μια στην άκρη όπου και πέφτω σαν κόπανος γιατί αφού έρθει το ασανσερ μέχρι να κουνηθεί ο δικός μου ...έχει φύγει!! Από την άλλη τα fps έιναι στο 25...

όλα αυτά συμβαίνουν και εκτός. Πήγα χθές HelfireP και είδα 6 sdcreenshots στην ουσία....τι μαλάκίες είναι τούτες.έχασα και το Heart of the smooth gameplay....

παραθέτω σύστημα(που δεν έχει αλλάξει εδώ και μήνες

P4 2.8

ATI X1950pro AGP

hdd sata 80

ram 1024

εμένα για σκληρός μου κάνει...αλλά που να κάνεις φορματ ρε γμτ! μόνο το wow θέλει 4 ¨ωρες εγκατάσταση!!

Τι γίνεται ρε παιδιά

υπάρχει κανείς ομοιοπαθής?

• Super Moderators
Δημοσ.

to WoW eidika mesa stis megales poleis xrhsimopoiei apisteuta poly ram...2gb einai must imo...kane kai kana defragment ston sklhro always...

Δημοσ.
to WoW eidika mesa stis megales poleis xrhsimopoiei apisteuta poly ram...2gb einai must imo...kane kai kana defragment ston sklhro always...

έχεις δίκιο αλλά...

έχω κάνει 7 defragment από το πρωί.

η ραμ που καταναλώνει είναι 660mb περιπου.Ασε που όλα παίζαν τέλεια μέχρι προχθες...

Α και η γραμή είναι 2mbit και πράσινη...

τι να πω..

thanx παντως

Δημοσ.

Χρησιμοποιείς addons? Αν ναι απενεργοποίησε τα και δες αν υπάρχει διαφορά.

Επίσης πολλές φορές το σβήσιμο των περιεχομένων του φακέλου WTF σώζει ζωές...Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

Δημοσ.
Χρησιμοποιείς addons? Αν ναι απενεργοποίησε τα και δες αν υπάρχει διαφορά.

Επίσης πολλές φορές το σβήσιμο των περιεχομένων του φακέλου WTF σώζει ζωές...Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις.

τα addons τα εβγαλα αλλά τπτ.

αλλά αυτό το WTF μ'άρεσε. Δεν το ξερα. σβήνω και επανέρχομαι

(τα σβήνω όλα???)

όπα αυτό έχει cache από ολα τα chars μου.. τι να σβήσω ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...