Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Imo δεν θα πάρουν πίσω τους δράκους και τους τίτλους που δόθηκαν λάθος, σιγά μην ξενερώσουν ένα τόσο μεγάλο τμήμα παιχτών του παιχνιδιού. Την ξενέρα θα την φάει αυτό το 0,5% που έπρεπε να είχε τον δράκο/τίτλο. Αλλά σίγουρα θα προτιμήσει να "χαλάσει" τους λίγους παρά τους πολλούς. Το θέμα που θα προκύψει βέβαια από κάτι τέτοιο αν συμβεί, είναι αν οι καρακαμένοι ξαναπάρουν στα σοβαρά τα όσα τους λέει η blizz. Αλλά από τι στιγμή που τα μπικικίνια δεν τα σκας σύμφωνα με το πόσο παίζεις σιγά μην κάτσει η blizz να σκοτιστεί xD.

Το guild μου, που δεν ήταν έτοιμο για SSC και TK, έριξε χτες στην πρώτη επίσκεψη Voidreaver με το πρώτο try και σήμερα λένε για 2 bosses SSC, θα δείξει. Ίσως τελικά να βοήθησε τελικά αυτή η αλλαγή με τις προσβάσεις σε SSC/TK αρκετά guilds.

Χτες μετά από 2 μήνες κοντά μπήκα ξανα στο wow να δώσω κάποια από τα 30spellcloths (τόσα είχα) σε ένα φιλαράκι να κάνει craft κάτι ρουχαλάκια μιας και το άτομο που διαχειρίζεται το account μου δεν ήταν διαθέσιμο εκείνη την ώρα και άλλος είχε τον crafter στο περίμενε.... Έπαιξα κανένα 2ωρο με pugs bg's και με το demo lock και με τον holy priest μου. Με τον lock χαλαρά πρώτος στην μάχη, χαζά ντου γεμάτα αυτοπεποίθηση, τρελό damage, άμυνα φοβερός, επίθεση φοβερός. Γενικά καραγούσταρα xD. Ο holy priest καταδικασμένος να ψοφάει στα bgs μιας και κανένας δεν τον προσέχει και είναι ο πρώτος στόχος για kill. Αλλά παρόλα αυτά με άφησε πολύ ικανοποιημένο ως healer. Επιτέλους το PoM δεν πηδάει από party member σε party member αλλά σε όλο το raid. Δεν έκανα ούτε ένα επιθετικό spell, ακόμα και όταν μου την πέφτανε απλά healαρα τον εαυτό μου μέχρι να έρθει καμία ενίσχυση να με σώσει. Το spirit of redemtion κάνει την διαφορά στην επίθεση, μπορεί να είσαι ψόφιος την δουλειά σου την κάνεις. Επιτέλους έβγαζα lightwell και την usαρε κόσμος, μου έκανε τρελή εντύπωση xD!!!! Τα whisper και τα raid chat με φτιάξανε "imba healing,gosu priest" /bow /thank κλπ, δεν χάθηκε η imbaνοσίνη μου στο healing με 2 μήνες αποχής. Γενικά η αγάπη που έχω για το priest class δεν είναι δυνατόν να περάσει με τίποτα.

Όταν αποχώρησα είχα ένα bank full of herbs ο σκατόπουστας ο Μήτσος που έχει το account μου δεν μου άφησε τίποτααααααααα, ούτε ένα φαγητάκι, ούτε ένα potion τίποτα, ax0a0x0ax0a0x0a. Ευτυχώς λεφτά δεν μου έχει φάει πολλά μιας και του είπα όσο μπορεί να κάνει κράτει σε περίπτωση επιστροφής μου. Έχω 2k gold και ένα κάρο primal might, και 10άδες cloth κάθε είδους, φαντάζομαι θα έχουν πέσει οι τιμές αλλά κανένα 100άρι το might και 50άρι τα cloths θα πιάνουν. Ε με τέτοιο camp που έκανα ah πως να χαθεί η περιουσία xD.

Btw πολλά από τα items άλλαξαν look σε κάποιο patch, επιτέλους το shadoweave vest έγινε ρομπίτσα ενώ σχεδόν όλα τα items από karazhan άλλαξαν εμφάνιση και stats το ίδιο και αρκετά enchants. Το γουστάρω το παιχνιδάκι δεν λέω αλλά για επιστροφή δεν το συζητώ. Ποιος ξανακάνει raid, ποιος μαζεύει dkp, ποιος μαθαίνει tactics, ποιος farmαρει, ποιος....ποιος....ποιος....Μακριά και αγαπημένοι. Στο επόμενο xpansion σίγουρα θα μπούμε δυναμικά να δούμε το Northrend και έχει ο θεός....

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ότι άφησε free η Blizz τα SSC και ΤΚ είναι μία από τις τελευταίες μεγάλες τις !@#$%@#. Voidreaver είναι απλά ένα γελοίο boss,όποιοι τον έχουν ρίξει ξέρουν. SSC θα δυσκολευτείτε λίγο στην αρχή αλλά Hydross και Lurker μπαίνουν σε farm κατάσταση γρήγορα.

Paularas το τελευταίο διάστημα η Blizz βρίσκεται σε μία κατάσταση απεριόριστης σύγχισης. Σε κάθε patch γίνονται κοσμογονικές αλλαγές στα classes, εξωφρενικό. Οπότε αυτό με τα dragons μη σε ξενίζει.

Δημοσ.

ρε παιδια δωστε μου σας παρακαλω μια λυση γιατι θα τα σπασω ολα

Χτες κατα τις 4,30 το βραδυ αποφασισαμε με τον κολλητο να παμε SM.

Ολα καλα και ωραια ετοιμαστηκαμε και πηραμε το δρομο.

Καθως λοιπον μπαιναμε στο αρμορυ κολλησε το loading.

ντααααξει λεμε εμεις δε πειραζει, ας ξαναμπουμε.

Παμε να ξαναμπουμε και μας εβγαλε σε ενα μερος οπου δεν υπηρχαν γραφικα.Σα να μη μπορουσε να φορτωσει το μοναστερυ.

Λεμε οκ θα δουμε μετα το πατς.

Δοκιμαζω μια τελευταια φορα και καθως κανω λογκιν μου λεει το θρυλικο

"Error retrieving character list"

Αρχιζουν να μου αναβουν τα λαμπακια, αλλα το παραταω κ παω για υπνο.

Ξυπναω σημερα το βαζω και κανει λογκιν κανονικα.

Λεω οκ φτιαχτηκε, παλι καλα.

Παω να μπω,με τον πριεστ μπαινει κανονικα(10λβλ γτπ εντελως) κ με το λοκ(44 λβλ καθολου γτπ) μου βγαζει παλι το περιβαλλον χωρις γραφικα.

ΤΙ ΣΤΟ ΠΕΟΣ μπορει να φταιει?

τα ιδια ακριβως τραβαει κ ο κολλητος μου.

WTF???

Δημοσ.

Στείλε ένα ticket με κάποιον alt σου σε έναν gm και πες του να σε πάει σε μια πόλη.

Τελικά οι δικοί μου πήραν το πούλο SSC φάγανε πολλά wipes στο πρώτο boss και πληρώσανε πάρα μα πάρα πολλά repairs από τι μου είπαν. Το MT μας έμεινε με 19g lol θα του κάνω κανένα donation γιατί ούτε alts έχει και ως protection δεν την παλεύει!!!!

Δημοσ.

revil pane sto forums.wow-europe.com kai diavase gia to provlima sou . einai sinithes provlima. emena otan mou etixe mia fora auto pio palia apla esvisa tous wtb wtf kai interface fakelous kai ola estrwsan ( an kai twra pia wtb den iparxei distixws )

Δημοσ.

μπααα μου σπαει τα νευρα ολη αυτη η ιστορια σας ευχαριστω ρε παιδες για την προσπαθεια, αλλα θα το κοψω για λιγο(πολυ)καιρο.

Δημοσ.

Εμείς φάγαμε πάνω από ένα μήνα για να κάνουμε attune περίπου 50 άτομα σε SSC και ΤΚ μόνο και μόνο για να πάει αυτός ο χρόνος τσάμπα, σύμφωνα με την Blizzard. Φυσικά και η αρχική απόφαση τους να είναι τα instances κλειστά και μόνο με τρελό φάρμινγκ να μπαίνεις μέσα ήταν λάθος, αλλά τώρα τι θα μας πούν για τον χαμένο κόπο; Μόνοι τους θα το σκοτώσουν το παιχνίδι.

Δημοσ.

Σε επόμενο patch θα μπαίνει κανείς αέρα πατέρα και εκεί οπότε γιατί να τρέχει κανείς? ax0a0xa0x0a0xa0x0a

Δημοσ.

Δεν υπάρχει διαφορά αναμεσα σε ....elite και casual. Ο καθένας διαλέγει το στυλ παιχνιδιού που του ταιριάζει. Η ανοησία της Blizzard είναι ότι αντί να κρατήσει το παιχνίδι ανοιχτό για όλους (π.χ. MC, ΒWL που έμπαινες με ένα απλό quest) το έκανε κλιμακωτό, και με τελείως λάθος τρόπο, δηλαδή το farming. Παίξε παίξε ατελείωτες ώρες για να γίνεις revered, προσπάθησε να βγάλεις heroics, και κάποια στιγμή θα έχεις το δικαίωμα (!!!) να μπείς και στα δύσκολα. Σαχλαμάρες δηλαδή, που τους casual παίκτες τους απογοήτευαν και τους hardcore τους εξαντλούσαν. Και βέβαια το 2ο τεράστιο λάθος του Burning Crusade ήταν ότι άλλαξε τελείως την οικονομία του παιχνιδιού (με τα ποσοστά drops των "καλών" υλικών), οδηγώντας και πάλι τους παίκτες είτε σε farming είτε σε αγορά χρυσου.

Η Blizzard θέλει και με το δίκιο της (κερδοσκοπική εταιρία είναι) να μας εγκλωβίσει να παίζουμε συνεχώς. Αλλά αντί να το κάνει αυτό με ποιοτικό περιεχόμενο, το κάνει με μηχανισμούς φάμπρικας...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...