Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ποιό DOT σκάει 8.000 σε 16 δευτ. ρε παιδιά; Όλο μαλακ... μου φαίνεται λένε γι' αυτό το θέμα. Για δείξε μου με link το dot που σε 16 δευτ. (γκουχου κανένα δεν έχει 16 σευτ. διάρκεια, 15,18,24,30,60 είναι τα duration) κάνει 8.000 damage. Σε προκαλώ.

Αν εννοείς με 3 dot να σου κάνω 8.000 σε 18 δευτ. ναι ίσως αλλά είναι τόσο εύκολο να επιβιώσεις, δεν είναι σαν να σου έχουν crit για 8.000. Εύκολα οι healer τα outheal ή dispel αν δεν έχεις πάνω Unstable Affliction (41 talent, έτσι για να μην πει κανείς τίποτα)

Και για άλλη μια φορά. Γιατί να σε βοηθάει το resilience με τα DOTS; Πόσο άσχετος πρέπει να είσαι για να νομίζεις κάτι τέτοιο. Το μόνο που κάνει είναι να μειώνει την πιθανότητα να φας critical και αν το φας να μειώνει κάπως το damage που πήρες. Με άλλα λόγια για να μειωθούν τα φαινόμενα "CRIT-CRIT-DEAD". Dots don't crit anyway, ok; (http://www.wowwiki.com/Formulas:Combat_Ratings_System#Resilience)

Proton epeidi tora eida to minima den tha anafertho sto tropo ston opoio milises giati parakato zitises signomi.Deuteron nomizo oti ksero arketa kala gia to pos to resilience leitourgei kai apla anaferomoun sto giati ego san rogue na exo ena dmg reduction se kapoion me resilience kai giati esi san lock me ta dot na min exeis katholou reduction.Os pros to dmg pou eipes Arena match partner mou stin arena, rogue etroge 410 dmg per second mono apo mia katara gia to duration den eimai sigouros ,Kai auta pou leo den anaferontai stous tipous pou kanoun pve kai bgainoun world pvp kai peftoun san ta karpouzia alla se autous pou kanoun arena kai me to arena den ennoo kai pali tous tipous pou exoun parei tous omous tis arena epeidi einai oi monoi oi opoioi fainontai kai epeidi to head einai pio akrivo.

Oson afora ta dot kai resilience tha doume ti tha ginei sto mellon logon ton antidraseon pou iparxoun

http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=109844212&sid=1

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Αν νιώθεις σαν lock περνάς και mage και απ' όλα να ούμε :)

profanws an einai axrhstoi oloi oi upoloipoi...alla an noiw8oun oloi ginetai kata kanona auto pou eipa...

Δημοσ.

Den iparxoun kanones distixws se auto to game...opws eipa k se paliotero post to pan einai na niwtheis...ola ta class mporoun na nikisoun ta ipoloipa me ta katallila talents k to swsto tactic...

• Super Moderators
Δημοσ.
Den iparxoun kanones distixws se auto to game...opws eipa k se paliotero post to pan einai na niwtheis...ola ta class mporoun na nikisoun ta ipoloipa me ta katallila talents k to swsto tactic...

hmmm milaw gia to dmg pou kanei to ka8e class se raid pve...oxi vs players...an to egrapses gia to post mou auto :)

Δημοσ.

to pve experience mou pleon einai kana heroic run....tipota parapano alla toulaxiston emena mou fenete pos exete skatonooba hunters pou den kseroune oute kan to pio aplo bug me ta scorpids....

Δημοσ.
Os pros to dmg pou eipes Arena match partner mou stin arena, rogue etroge 410 dmg per second mono apo mia katara gia to duration den eimai sigouros ,

Mia xara logiko mou akougete otan exeis apenanti spriest+lock me 1000+spelldmg kai amplify curse kai trinket anoixto.

• Super Moderators
Δημοσ.
to pve experience mou pleon einai kana heroic run....tipota parapano alla toulaxiston emena mou fenete pos exete skatonooba hunters pou den kseroune oute kan to pio aplo bug me ta scorpids....

phgaine des dmg meters sthn maxh Nihilum VS Illidan...

Δημοσ.

ofc ;) .

Pera apo tin plaka vlepeis oti kanonika o shadow priest den antexei long fights. kai omws stin maxi vs illidan opou einai psilo terastia kai me swsta spels to palikari ta paei mia xara. vevaia den paizei katholou pain para vampiric touch , mb , sw:death kai mind flay. skepsou dld kapws na eixe kai parapanw mana pool kai na miraze kai pain dld +150-200 dps ti tha ginontan...

Δημοσ.

pantws auto me tous sp einai megalo prob ( ws pros to dmg pu kovoun ) . O tygore opws eipe oi sp ( sp = shadow priests gia osous den katalavainoun ) den einai gia na kanoun toso dps para einai " mana and health butteries " .

Twra gt kataligoume se auta ta simeia apla wtf blizzad.

ps: egw to xairomai kathos kai egw exw shadow priest ( asxeta pu atm eimai dis / holy gia na kanw heal ta filarakia mou stin arena )

Δημοσ.
phgaine des dmg meters sthn maxh Nihilum VS Illidan...

Εντάξει ένας έκανε tank εκεί και δεν πρόσεξα τι έπρεπε να κάνουν οι άλλοι εκεί γιατί ήταν SP PoV.

ΑΝ δεις την μάχη τους vs EOS που είναι και DPS μάχη κάργα θα παρατηρήσεις ότι σε κάθε phase οι locks βγαίνουν top συνήθως και σίγουρα πάνω από τον SP τους.

Ανάλογα το fight πάντα.

Proton epeidi tora eida to minima den tha anafertho sto tropo ston opoio milises giati parakato zitises signomi.

Και πάλι συγνώμη, δεν μιλάω έτσι συνήθως, απλά το είχα πάρει πατριωτικά το θέμα :)

Ίσως αν κάνουν το Resilience να δίνει και Magic Resistance να είναι η καλύτερη λύση. Αν και μετά Mages θα είναι ριγμένοι γιατί το Resilience θα τους nerf τα crit και το γενικό magic damage.

Δημοσ.

mallon opws to les esi einai...

btw katalave kaneis telika ti tha ginei me ta armored netherdrakes?

apo oti katalava tha ksanadwthoun se autous pou tous aksizei mazi me tous titlous opou den tous pirane.

alla den lene tipota oute gia remove ta iparxonta oute gia remove tous iparxontes titlous pu tous exei sxedon o misos server ( kai milame gia sxedon olous tous servers ) .

ara dimiourgountai ta eksis erwtimata

1: adika ekanan pvp autoi pu thelan na einai sto 0,5% kai na kataferoun telika na paralavoun ta armored netherdrake tous ? ( ara exoume idi atoma pu den einai euxaristimena )

2: adika iparxei to faction netherwing. diladi gia pion logo kapoios na katsei na farmarei gia na paei exalted wste na parei to " polipothito " netherdrake mias kai iparxei to armored netherdrake opou einai a) pio grigoro B) pio mourato . fantasteite oti to aplo netherdrake mprosta sto armored einai mia koutsoulia kai misi ( skeftite mia bmw me tasia aspro xrwma mprosta se mia m3 me 19ares zantes kai metaliko xrwma tou idrargirou )

3) oloi oi alloi pu eite den pirane netherdrake , den pirane titlous etc. diladi me pio kritiria mirastikan entelws random ta netherdrake kai oi titloi ( o papas mou einai duelist + gladiator ) kai exei 2 netherdrakes kai o rogue exei gladiator kai ena mono netherdrake.

4) telika autoi pu kaikan pragmatika gia na pane sto 0.5% ti tha paroun ektos apo tous titlous / netherdrakes pou vromise o kosmos na tous exoun.

imo ama einai i blizz na ta afine as evaze ektos apo to 300 riding ( opou ola ta site me gold exoun kseskistei na douleuoun autes tis meres gt oloi theloun na kavalisoun to netherdrake ) kai as valei kai na xreiazete exalted me netherwing wste na zorisei ligo ta palikaria / ebayers na kavalisoun tin polipothiti poulada

/discus

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...