Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Επαναλαμβανόμενο...χμμμ, έτσι κι έτσι. Απίστευτα γρήγορα - εξαρτάται. Αν μου πάρει 3-4 μήνες το 1 -> 70 (δεν παίζω πάνω από 1-2 ώρες τη μέρα) δεν το θεωρώ γρήγορα. Είναι αρκετός χρόνος για να χαρώ ένα game. Μπορώ πάντα να δοκιμάσω και μια άλλη κλάση. Αλλά μήπως το endgame raiding που πρέπει να κάνεις 29 φορές τουλάχιστον το κάθε dungeon ώστε να μαζέψεις το x, y, z set δεν είναι επαναλαμβανόμενο; Προτιμήσεις είναι βέβαια αυτές, όμως προσωπικά μου πέφτει πολύ βαρύ το endgame του wow.

nai alla ekei yparxei kai enas stoxos...enw sto casual 5man party gia dungeons oxi...pera apo ton xavale ofc...

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
To οτι σκαει 8κ dmg se 16 Sec χωρις να παίζει ρόλο το Resillience που έχεις σου φαίνεται κατι λογικό έτσι?

Ποιό DOT σκάει 8.000 σε 16 δευτ. ρε παιδιά; Όλο μαλακ... μου φαίνεται λένε γι' αυτό το θέμα. Για δείξε μου με link το dot που σε 16 δευτ. (γκουχου κανένα δεν έχει 16 σευτ. διάρκεια, 15,18,24,30,60 είναι τα duration) κάνει 8.000 damage. Σε προκαλώ.

Αν εννοείς με 3 dot να σου κάνω 8.000 σε 18 δευτ. ναι ίσως αλλά είναι τόσο εύκολο να επιβιώσεις, δεν είναι σαν να σου έχουν crit για 8.000. Εύκολα οι healer τα outheal ή dispel αν δεν έχεις πάνω Unstable Affliction (41 talent, έτσι για να μην πει κανείς τίποτα)

Και για άλλη μια φορά. Γιατί να σε βοηθάει το resilience με τα DOTS; Πόσο άσχετος πρέπει να είσαι για να νομίζεις κάτι τέτοιο. Το μόνο που κάνει είναι να μειώνει την πιθανότητα να φας critical και αν το φας να μειώνει κάπως το damage που πήρες. Με άλλα λόγια για να μειωθούν τα φαινόμενα "CRIT-CRIT-DEAD". Dots don't crit anyway, ok; (http://www.wowwiki.com/Formulas:Combat_Ratings_System#Resilience)

Δημοσ.

παιδια παιζω σε private server και εχω εναν mage undead

Λοιπον τον εχω full frost με το Water Element

σημερα ειδα στο ιντερνετ οτι το water element εχει κινήσεις

ξερετε απο που μπορω να βρω να του "παρω" τις κινησεις αυτες

ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Δημοσ.

Gotta love private server charas :-D

Δημοσ.

Παράθεση:

Αρχικό μήνυμα απο user-64 Εμφάνιση μηνυμάτων

Gotta love private server charas

ειναι μια απαντηση αλλα εκτος θεματος :-D

@Skia11

ρωταω γιατι δεν ξερω δεν ρωταω για να κολλησετε στο οτι παιζω σε private server

οποιος θέλει και ξερει (γιατι μαλλον ο Skia11 δεν ξερει :twisted:)

ας απαντησει

σας ξαναευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Για τον Ramiel.

Το resilience μειώνει την πιθανότητα να δεχτείς critical χτύπημα ενώ μειώνει και το σύνολο της ζημιάς που θα δεχθείς από το critical. Τι σημαίνει αυτό; Πως σίγουρα θα φάς critical κάποια στιγμή (καθώς ένα resillience της τάξης του 5% απέναντι σε μια κλάση που κάνει πάνω από 30% των χτυπημάτων του critical δεν είναι σημαντική μείωση). Επίσης, η τελική ζημιά που θα φάς θα είναι μειωμένη, αλλά σε σχέση με την αρχική ζημιά που θα έτρωγες με τον συνυπολογισμό από magical resistances, armor κλπ. Άρα ένας καλά εξοπλισμένος (με spell penetration και damage gems) Lock που έχει και ταλέντα που αυξάνουν και το crit αλλά το damage του, μπορεί να σκάσει μια χαρά σε όλους μας πολλές χιλιάδες damage σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. To resilience ως ιδιότητα (κατά την γνώμη μου πάντα) δεν λειτουργεί ακόμη ικανοποιητικά και μάλλον θα δούμε σύντομα διόρθωση του.

Είναι μια μέση λύση για PVP περιβάλλον, όπου αν έπαιρνε κανείς πολλά defence ταλέντα ή defence-resist armor έχανε πάρα πολύ σε damage. Αλλά και εκεί (σε PVP) ακόμη και σήμερα το burst damage (δηλαδή μεγάλος όγκος ζημιάς στο μικρότερο δυνατό χρόνο) μαζί με τα crowd control ταλέντα και spell είναι που κυριαρχούν.

Σε PVE περιβάλλον το resillience προς το παρόν δεν δίνει τίποτε παραπάνω, οι warriors πάνε για defence και dodge, και τα melee class σώθηκαν από την διόρθωση που έκανε η Bilzzard ώστε τα cleave να δουλεύουν μόνο σε ένα τόξο μπροστα από το mob.

Για το ρόλο των Locks πριν το Burning Crusade:

Μιλώ πάντα για την συνεισφορά τους σε raid. Αυτή ήταν βοηθητική (από soulstones, healthstones, imp για το tank) ενώ το damage τους παρέμενε μέτριο. Με την διόρθωση που αύξησε το damage των shadow priests (ήταν το patch 1.6 νομίζω;) ο συνδυασμος lock, shadow priest, και healers στο ίδιο group έκανε το πάρτυ του αιώνα, κάτι που συνεχίζεται ακόμη, μόνο που τώρα (στο Burning Crusade) οι locks κάνουν και τρελό damage. Νομίζω πως μαζι με τους palladins είναι οι δύο κλάσεις που τον τελευταίο χρόνο είδαν τις πιο δραματικες αλλαγές (βελτίωσης τους).

Δημοσ.
Ποιό DOT σκάει 8.000 σε 16 δευτ. ρε παιδιά; Όλο μαλακ... μου φαίνεται λένε γι' αυτό το θέμα. Για δείξε μου με link το dot που σε 16 δευτ. (γκουχου κανένα δεν έχει 16 σευτ. διάρκεια, 15,18,24,30,60 είναι τα duration) κάνει 8.000 damage. Σε προκαλώ.

Αν εννοείς με 3 dot να σου κάνω 8.000 σε 18 δευτ. ναι ίσως αλλά είναι τόσο εύκολο να επιβιώσεις, δεν είναι σαν να σου έχουν crit για 8.000. Εύκολα οι healer τα outheal ή dispel αν δεν έχεις πάνω Unstable Affliction (41 talent, έτσι για να μην πει κανείς τίποτα)

Και για άλλη μια φορά. Γιατί να σε βοηθάει το resilience με τα DOTS; Πόσο άσχετος πρέπει να είσαι για να νομίζεις κάτι τέτοιο. Το μόνο που κάνει είναι να μειώνει την πιθανότητα να φας critical και αν το φας να μειώνει κάπως το damage που πήρες. Με άλλα λόγια για να μειωθούν τα φαινόμενα "CRIT-CRIT-DEAD". Dots don't crit anyway, ok; (http://www.wowwiki.com/Formulas:Combat_Ratings_System#Resilience)

Ρε mind κατ' αρχήν χαλάρωσε την γνώμη του είπε το παιδί, και κατά δεύτερον δε μίλησε για dot (μόνο) μίλησε για dmg.

Για το resilience και τα DoTs παίζει ολόκληρο debate στα pvp forums του wow, και last time i checked και εδώ forums για το WoW είναι.

Πρόσωπική μου γνώμη είναι οτι τα DoTs είναι just fine as they are καθώς ουσιαστικά αφορούν 2 trees απο 2 classes και μόνο (shadow priest-affliction lock), ο θεός να μας φυλάει αν τρώμε και criticals απο τα DoTs.

Τα περί outhealing άμα έχω φάει κανα mortal strike βαρβάτο τ' ακούω βερεσέ φίλε μου.

Τέλος επειδή ο όλος χαβαλές γίνεται κυρίως για τα arenas θα σου πω οτι επειδή εκεί μέσα το παιχνίδι παίζεται με survivability τα DoTs είναι πολύ πιο επικίνδυνα απ' οτι φαίνονται.

Δημοσ.
ειναι μια απαντηση αλλα εκτος θεματος :-D

@Skia11

ρωταω γιατι δεν ξερω δεν ρωταω για να κολλησετε στο οτι παιζω σε private server

οποιος θέλει και ξερει (γιατι μαλλον ο Skia11 δεν ξερει :twisted:)

ας απαντησει

σας ξαναευχαριστω εκ των προτερων

Πλάκα έκανα ρε συ, και ναι δε ξέρω :?

Δημοσ.

ctrl+1 = το pet θα βαρέσει αυτό που έχεις target

ctrl+5 = σου βγάζει ένα aoe πεδίο για να κάνει το pet frost nova

τα άλλα δεν τα χρειάζεσαι.

p.s αυτά είναι τα default στον official,άμα στον private server τα έχουν αλλάξει δεν ξέρω.επίσης άμα θες να βάλεις το attack και το freeze(frost nova) του pet σε key binding τότε θα τα βρεις στην κατηγορία special attacks

Δημοσ.
ctrl+1 = το pet θα βαρέσει αυτό που έχεις target

ctrl+5 = σου βγάζει ένα aoe πεδίο για να κάνει το pet frost nova

τα άλλα δεν τα χρειάζεσαι.

p.s αυτά είναι τα default στον official,άμα στον private server τα έχουν αλλάξει δεν ξέρω.επίσης άμα θες να βάλεις το attack και το freeze(frost nova) του pet σε key binding τότε θα τα βρεις στην κατηγορία special attacks

ευχαριστω Xvipes

• Super Moderators
Δημοσ.
Για το ρόλο των Locks πριν το Burning Crusade:

Μιλώ πάντα για την συνεισφορά τους σε raid. Αυτή ήταν βοηθητική (από soulstones, healthstones, imp για το tank) ενώ το damage τους παρέμενε μέτριο. Με την διόρθωση που αύξησε το damage των shadow priests (ήταν το patch 1.6 νομίζω;) ο συνδυασμος lock, shadow priest, και healers στο ίδιο group έκανε το πάρτυ του αιώνα, κάτι που συνεχίζεται ακόμη, μόνο που τώρα (στο Burning Crusade) οι locks κάνουν και τρελό damage. Νομίζω πως μαζι με τους palladins είναι οι δύο κλάσεις που τον τελευταίο χρόνο είδαν τις πιο δραματικες αλλαγές (βελτίωσης τους).

ee oxi kai trelo dmg...se raids oi mages rogues kai shadow priests kyriarxoun...meta lock druids hunters...

Δημοσ.
ee oxi kai trelo dmg...se raids oi mages rogues kai shadow priests kyriarxoun...meta lock druids hunters...

ξεχνάς τους fury warriors που είνα ισάξιοι με τους mages σε dps

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...