sarisn Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 """Είναι ίσως το μόνο class που από την πρώτη του μέρα δεν έχει φάει ούτε ένα σοβαρό nerf,"" Λοιπόν έχουμε και λέμε.Δεν θυμάμαι τα patch notes αλλά έχουν ως εξής.. Fear: *This ability will no longer last more than 15 seconds on pvp targets.Nerf *Epomeno patch :Warriors can use now berserker rage while afflicted by fear effects.Nerf *Epomeno patch:Druids can now un-shapeshift while feared and use trinklets in shapeshift form,Nerf *Epomeno patch:Death coil has a 3sec horror effect added to it :Buff *Soulink the dmg mitigation reduced from 50% to 40% and added +2% total dmg.Nerf (οι demon locks έκαναν απαίσιο dmg τότε το 2% δεν βοηθούσε καθόλου Επομενο Patch: Soulink the dmg mitigation has been reduced from 40% to30% and added 3% dmg . Epomeno patch:All crowd control abilities will no longer last more than 12 sec, on players.Nerf Έχει και άλλα πολλά πριν κ μετά TBC θες να τα ποστάρω όλα?Α και η διαφορά στο fear φαίνεται στο 70 lvl αισθητά μην ανησυχείς.Το Patch notes to λέει."The chance on critical hit to brake crowd control effects(nova,fear tch) has removed.Instead target above lvl 60 have increased chance of braking the effect while receiving dmg. Έγραφε πουθένα ότι το fear ΔΕΝ θα κρατάει αν είναι γεμάτος dots και θα σπάει άμεσα?Δεν νομίζω. Τώρα κάνεις πλάκα έτσι.... 1) Αν διαβάσεις το official lock forum, το Official!, θα δεις ουκ ολίγα posts από τους ίδιους τους locks που γελούσαν μετά το τελευταίο patch και το δήθεν nerf στο Fear... 2) Λες nerf το Soul link? Εκεί νομίζεις ότι ήταν το πρόβλημα με αυτό το class? Ή μήπως το ότι από τα 15 secs το Fear έγινε 12? lol δηλαδή, εδώ μιλάμε αντικειμενικά, και εγώ έχω lock, αν και όχι 70 αλλά ξέρω πολύ καλά τι εστί lock, και προφανώς έχεις και εσύ. Θες να πω για τα 4-5 dots τα οποία ακόμα και 300 resilience να έχει κάποιος πάλι το ίδιο damage θα κάνουν? Θες να πω για το Felguard το οποίο κάνει charge (!!!), βαράει για 700-800 melee damage για τη πλάκα του, έχει 5-6k hp (γι' αυτό επιφυλάσσομαι αλλά κάπου εκεί κοντά πιστεύω ότι είναι, δεν θυμάμαι τώρα)? Θες να πω για το Seduction από Succi? Θες να πω για το Felhunter το οποίο μπορεί να κάνει Spell lock, να βγάλει όλα τα buffs, να κλέψει ζωή από τον εχθρό ανάλογα με το damage που τρώει? Θες να πω για τα Healthstones? Ακόμα και το Soul Link εξακολουθεί να είναι imba... Επειδή βαριέμαι να ψάχνω τα patch notes, έλα να συγκρίνουμε τα nerfs που έχουν γίνει στους mages (με αποκορύφωμα το Ice Block - Hypothermia) με αυτά των locks και να δω τι θα πεις τότε Επίσης, για το τελευταίο που λες για τα crits, αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι σε χαλάει που αφού έχεις κάνει κάποιον Fear σπάει ακόμα και με οτιδήποτε άλλο dmg και όχι μόνο με crit? Όλα αυτά που γράφω τα λέω εντελώς φιλικά, μην αρπαχτεί κανείς, διάλογο κάνουμε και εκθέτουμε τις απόψεις μας με επιχειρήματα. Ξαναλέω ότι έχω κι' εγώ lock και ξέρω πολύ καλά τι μπορεί να κάνει, όπως επίσης έχω παίξει άπειρες φορές εναντίον τους. Ένας lock που ξέρει να παίζει δεν χάνει ούτε ένα duel, ανεξαρτήτως gear, end of story.
wiz@rd21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 kaneis den se upoxrewse na mpeis se uber guild poso mallon na pai3eis Για να δεις το 100% του παιχνιδιού ο δρόμος περνάει μέσα από ένα τέτοιο guild
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 e tote katse kai kane ta heroic instances opws oloi tous
wiz@rd21 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Τέλος πάντων, το θέμα μου είναι ότι το παιχνίδι καταντάει να είναι σαν αγγαρεία, και αν έχεις μια τυπική πραγματική ζωή δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς. Από κει και πέρα εγώ δεν παίζω πια και αυτός είναι ο λόγος.
De@th L0rd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 και συνεχίζω Νerf to spell dmg coefficient από 140% στο corruption σε 95% επειδή οι noobades me 2k hp στο 60 έχαναν μόνο από ένα Dot Nerf ton Skillguard epeidi ekane poly dps σε συνδυασμό με το Black book από Βwl (ναι γιατί ΟΛΟΙ οι warlock είχαν το book) Nerf το Imp epeidi buffed eskake 900ria firebolt crits(το μόνο νερφ που θεωρώ δικαιλογημένο) Νerf to Demonic Tactis το οποίο είναι 35 ταλεντ ποιντ skill από 5% dmg σε 5% crit( το να δίνεις σε DOT class +crit είναι FTW!!! ) P.S. Έχω 70 Lvl warlock ,warrior 65 ,rogue 65.Paladin 60 Ένα κατάλαβα κάθε class σκοτώνει κάποιο άλλο εύκολα και κάποια πολύ δύσκολα.Και αν κάποιος char είναι ΕΖ mode αυτή την στιγμή είναι ο mage(ektoσ εναντίον lock) Πήγαινε με rogue να σκοτώσεις φέραλ druid(αρκούδα από την αρχή δεν χρειάζεται τίποτα άλλο) Πήγαινε με rogue να σκοτώσεις prot pala Πήγαινε με warrior να σκοτώσεις frost mage Πήγαινε με Paladin να δώσεις Shaman ,Priest ,mage Πήγαινε με warlock να δώσεις rogue ή feral druid
mindtrapper Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Τώρα κάνεις πλάκα έτσι.... 1) Αν διαβάσεις το official lock forum, το Official!, θα δεις ουκ ολίγα posts από τους ίδιους τους locks που γελούσαν μετά το τελευταίο patch και το δήθεν nerf στο Fear... 2) Λες nerf το Soul link? Εκεί νομίζεις ότι ήταν το πρόβλημα με αυτό το class? Ή μήπως το ότι από τα 15 secs το Fear έγινε 12? lol δηλαδή, εδώ μιλάμε αντικειμενικά, και εγώ έχω lock, αν και όχι 70 αλλά ξέρω πολύ καλά τι εστί lock, και προφανώς έχεις και εσύ. Θες να πω για τα 4-5 dots τα οποία ακόμα και 300 resilience να έχει κάποιος πάλι το ίδιο damage θα κάνουν? Θες να πω για το Felguard το οποίο κάνει charge (!!!), βαράει για 700-800 melee damage για τη πλάκα του, έχει 5-6k hp (γι' αυτό επιφυλάσσομαι αλλά κάπου εκεί κοντά πιστεύω ότι είναι, δεν θυμάμαι τώρα)? Θες να πω για το Seduction από Succi? Θες να πω για το Felhunter το οποίο μπορεί να κάνει Spell lock, να βγάλει όλα τα buffs, να κλέψει ζωή από τον εχθρό ανάλογα με το damage που τρώει? Θες να πω για τα Healthstones? Ακόμα και το Soul Link εξακολουθεί να είναι imba... Επειδή βαριέμαι να ψάχνω τα patch notes, έλα να συγκρίνουμε τα nerfs που έχουν γίνει στους mages (με αποκορύφωμα το Ice Block - Hypothermia) με αυτά των locks και να δω τι θα πεις τότε Επίσης, για το τελευταίο που λες για τα crits, αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι σε χαλάει που αφού έχεις κάνει κάποιον Fear σπάει ακόμα και με οτιδήποτε άλλο dmg και όχι μόνο με crit? Όλα αυτά που γράφω τα λέω εντελώς φιλικά, μην αρπαχτεί κανείς, διάλογο κάνουμε και εκθέτουμε τις απόψεις μας με επιχειρήματα. Ξαναλέω ότι έχω κι' εγώ lock και ξέρω πολύ καλά τι μπορεί να κάνει, όπως επίσης έχω παίξει άπειρες φορές εναντίον τους. Ένας lock που ξέρει να παίζει δεν χάνει ούτε ένα duel, ανεξαρτήτως gear, end of story. Δε θα σου απαντήσω σε όλα γιατί την έχω κάνει άπειρες φορές την κουβέντα και δεν βγάζει πουθενά, ότι πιστεύεις τώρα θα πιστεύεις και μετά. Αλλά ένα πράγμα μόνο θέλω να σχολιάσω. Γιατί τα DOTS να μη σε κάνουν full damage επειδή έχεις resilience; Μήπως θα προτιμούσες να έχουν chance to crit τα dots σε κάθε tick και ας σου έκοβε το resilience όσο ήθελε; Eγώ μαζί σου
DrFreeman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Τέλος πάντων, το θέμα μου είναι ότι το παιχνίδι καταντάει να είναι σαν αγγαρεία, και αν έχεις μια τυπική πραγματική ζωή δεν μπορείς να το ευχαριστηθείς. Από κει και πέρα εγώ δεν παίζω πια και αυτός είναι ο λόγος. Eμένα πάλι μου αρέσει το πρώτο μέρος του παιχνιδιού. Μέχρι να κάνεις level τον χαρακτήρα στο 70. Ολα τα quests, τα groups, τα σχετικά χαλαρά instances της περιόδου 1-70. Προσωπικά δε με ενδιαφέρει να συμμετέχω στο hardcore endgame raiding που κάνουν πολλοί.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 tote apla to game teleiwnei apisteuta grhgora...h ginetai aisxra epanalamvanomeno...
DrFreeman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 tote apla to game teleiwnei apisteuta grhgora...h ginetai aisxra epanalamvanomeno... Επαναλαμβανόμενο...χμμμ, έτσι κι έτσι. Απίστευτα γρήγορα - εξαρτάται. Αν μου πάρει 3-4 μήνες το 1 -> 70 (δεν παίζω πάνω από 1-2 ώρες τη μέρα) δεν το θεωρώ γρήγορα. Είναι αρκετός χρόνος για να χαρώ ένα game. Μπορώ πάντα να δοκιμάσω και μια άλλη κλάση. Αλλά μήπως το endgame raiding που πρέπει να κάνεις 29 φορές τουλάχιστον το κάθε dungeon ώστε να μαζέψεις το x, y, z set δεν είναι επαναλαμβανόμενο; Προτιμήσεις είναι βέβαια αυτές, όμως προσωπικά μου πέφτει πολύ βαρύ το endgame του wow.
Livagoth Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Επαναλαμβανόμενο...χμμμ, έτσι κι έτσι. Απίστευτα γρήγορα - εξαρτάται. Αν μου πάρει 3-4 μήνες το 1 -> 70 (δεν παίζω πάνω από 1-2 ώρες τη μέρα) δεν το θεωρώ γρήγορα. Είναι αρκετός χρόνος για να χαρώ ένα game. Μπορώ πάντα να δοκιμάσω και μια άλλη κλάση. Αλλά μήπως το endgame raiding που πρέπει να κάνεις 29 φορές τουλάχιστον το κάθε dungeon ώστε να μαζέψεις το x, y, z set δεν είναι επαναλαμβανόμενο; Προτιμήσεις είναι βέβαια αυτές, όμως προσωπικά μου πέφτει πολύ βαρύ το endgame του wow. Same here...
wiz@rd21 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Αυτό που παρατηρούσα επίσης όταν έπαιζα ήταν ότι οι τυπάδες με τα full epics δεν έπαιζαν ουσιαστικά το παιχνίδι, δεν τους έβλεπες πουθενά παρά μόνο έμπαιναν και έπαιζαν στο raid time.
Livagoth Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Πάντως φίλε wiz@rd21 θα συμφωνήσω μαζί σου και στο θέμα που ανέφερες πιο πάνω,για το feeling της αγγαρείας.
De@th L0rd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Αυτό που παρατηρούσα επίσης όταν έπαιζα ήταν ότι οι τυπάδες με τα full epics δεν έπαιζαν ουσιαστικά το παιχνίδι, δεν τους έβλεπες πουθενά παρά μόνο έμπαιναν και έπαιζαν στο raid time. Kαι οι περισσότεροι επειδή έπαιζαν μόνο τότε Ξαφνικά βρίσκονται με Εpic flying mount ,Epic craftables και αγοράζουν οτιδήποτε όσο και αν τους το πουλήσεις. GMworker anyone? Πόσο βλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να αγοράζει ιngame gold για αληθινά χρήματα?
De@th L0rd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Υπάρχει λύση για τα Dots.Λέγεται itemrack και "of shadow resist".Ακόμα δεν έχω δεί DOT να κάνει 2-shot player σε 3 second...
Remiel Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 To οτι σκαει 8κ dmg se 16 Sec χωρις να παίζει ρόλο το Resillience που έχεις σου φαίνεται κατι λογικό έτσι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις