andrip Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 62 lvl σε 70άρη τα μισά spells θα γίνουν resist. Εντάξει τέσπα συνιθισμένα είναι αυτά έχουμε ακούσει τόσα και τόσα αυτό είναι light εντάξει
Xvipes Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Καλησπέρα και πάλι.θα ήθελα να απαντήσω στα παιδιά που λένε ότι δεν γίνετε να ρίξει ο 60 lock τον 70αρη mage. όπως αρκετή θα έχετε παρατηρήσει στο outdoor pvp έχει τρελή σημασία ποιός θα ξεκινήσει πρώτος.δλδ άμα ένας mage κάθετε και βαράει το τερατάκι του τσουκου τσουκου ωραία και καλά και του την πέσει ένας lock,rogue,warrior,paladin,priest,druid,shaman,mage.hunter(ουφ ξέχασα κανένα? )απο πίσω τότε το ποσοστό νίκης είναι τουλ. 70-80%. έτσι και άμα ένας 62 lvl μάγος(μάγο είχα για μάγο θα πω) πάει απο πίσω από ένα lock την ώρα που xparei και ξεκινήσει να castarei pyroblast και μετά πετάξει άλλο ένα pom pyro ε λογικό εποκόλουθο είναι να τον ρίξει τον lock (και τώρα εσείς θα μου πείτε ναι αλλά εγώ θα έκανα αυτό και το άλλο κλπ κλπ και εγώ σας λέω,σκεφτήτε πόσες φορές είπατε"εεε τον %#$^$#%^ π.χ lock την ώρα που βάραγα το τέρας ήρθε?κάτσε να σηκωθώ και θα του #$%^#%#^) Έτσι γνώμη μου είναι ότι ποτέ δεν μπορείς να πεις με σιγουριά ότι ένα class έχει το άλλο γιατί υπάρχουν πάααααρα πολύ παράγοντες που συνησφέρουν για να γίνει το αντίθετο. Τέλος και σόρρυ που το κούρασα ποτέ μην λέτε ότι ααα αποκλείετε να έριξες τον τάδε γιατί σε περνάει τόσα lvls κλπ κλπ. δεν λέω,υπάρχουν και οι κλασικοί ψεύτες και δήθεν που λένε τα χειρότερα αλλά μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι και να δεχόμαστε και τα ακραία καμιά φορά. Βέβαια η πλειοψηφία των mages ακολουθεί την ir3minmage και νομίζει ότι νιώθει να παίζει. τι είναι ο/η/το ir3minmage ?
chill Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Ir3minmage=PoM xD Αυτό το οποίο λέω είναι ότι με τον lock είσαι πιο σίγουρος όταν pvpάρεις και είναι πολύ πιο εύκολο να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις. Με τον priest μου μια ζωή τρέχω, άντε κανένα paladin να βγάλω και αυτόν μετά από αρκετή ώρα, με άλλα classes δεν μπαίνω καν στον κόπο να pvpάρω ειδικά μετά την νέρφα του PoM. Ορισμένα class τα σπάνε στο pvp και κάνουν θαύματα ε ο lock είναι ένα από αυτά τα class.
Dark_son20 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 ego pantos exw riksei poles panagies se gnome lock 7lvl kato apo mena (me ton warrior pou araza stin isixia mou kai ksafnika me vlepo gemato DoTs apo to pouthena kai to kolopaido mou ekane kai camp! alla sinithismenoi oi warriors no more QQ
wiz@rd21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Αν και πάει καιρός από τότε που σταμάτησα το wow, η εικόνα του lock με 9000hps και έναν...warrior για pet μου έχει μείνει...balance; δεν νομίζω
sarisn Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 1) Καλησπέρα και πάλι.θα ήθελα να απαντήσω στα παιδιά που λένε ότι δεν γίνετε να ρίξει ο 60 lock τον 70αρη mage. 2) όπως αρκετή θα έχετε παρατηρήσει στο outdoor pvp έχει τρελή σημασία ποιός θα ξεκινήσει πρώτος.δλδ άμα ένας mage κάθετε και βαράει το τερατάκι του τσουκου τσουκου ωραία και καλά και του την πέσει ένας lock,rogue,warrior,paladin,priest,druid,shaman,mage.hunter(ουφ ξέχασα κανένα? )απο πίσω τότε το ποσοστό νίκης είναι τουλ. 70-80%. 3) έτσι και άμα ένας 62 lvl μάγος(μάγο είχα για μάγο θα πω) πάει απο πίσω από ένα lock την ώρα που xparei και ξεκινήσει να castarei pyroblast και μετά πετάξει άλλο ένα pom pyro ε λογικό εποκόλουθο είναι να τον ρίξει τον lock Τέλος και σόρρυ που το κούρασα ποτέ μην λέτε ότι ααα αποκλείετε να έριξες τον τάδε γιατί σε περνάει τόσα lvls κλπ κλπ. δεν λέω,υπάρχουν και οι κλασικοί ψεύτες και δήθεν που λένε τα χειρότερα αλλά μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι και να δεχόμαστε και τα ακραία καμιά φορά. 1) Δεν γίνεται, και θα σου πω 1-2 λόγους πολύ βασικούς: α) Ο 60άρης lock έχει περίπου 5k hp αν φοράει καλά items, ο mage έχει περίπου 7k αν φοράει μέτρια items (10k+ με pvp items), unbuffed πάντα και β) το damage που κάνει ο mage στο lvl 70 είναι περίπου (ανάλογα τα items και το spec) 40-50% περισσότερο. 2) Αν εννοείς ότι ο mage έχει 20% ζωή όταν βαράει το τερατάκι τότε ναι υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να κερδίσει ο 60άρης lock αν δεν τον έχει δει. 3) Μην με παρεξηγήσεις αλλά εδώ γέλασα . Τώρα το γύρισες ανάποδα, δηλαδή 70άρης lock και 62 mage. ΟΚ, εδώ ισχύει πάνω κάτω ότι και στο 1) με κάποιες διαφορούλες . Ο 70άρης lock έχει περίπου 10k hp unbuffed με καλά items (χαλαρά μπορεί να φτάσει και 13k με arena gear) και ο mage.... lol στην καλύτερη περίπτωση με full pvp gear και full stamina enchants άντε να έχει 5-5.5k hp! Και φυσικά το PoM/AP/Pyro ίσα που θα γαργαλήσει τον lock ακόμα και αν η ζωή του είναι στο 50% (ακόμα και με crit ). Φυσικά δεν αναφέρθηκα καθόλου στα resists έτσι?
tak_loyk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Ir3minmage=PoM xD Βασικά για να είμαστε ακριβείς το 3min spec δε σημαίνει απλά POM. Είναι το κλασσικό macro based 40arc/21fire spec /cast Presence of Mind /cast Arcane Power /use [insert trinket name] /cast Pyroblast /cast Fire Blast /Blast wave Το μόνο πλάσμα που δεν πεθαίνει με αυτό είναι ο demo lock με το βρωμόσκυλο που έχει 47650126340 resistanses και καμιά 15ριά χιλιάδες ΗΡ. (working as intended FTW...) Φυσικά υπάρχουν και retarted άτομα σαν εμένα που παίζουν 40arc/21fire με spam improved arc.missiles και spam arcane blast γιατί γουστάρω να βλέπω τα missiles να tickάρουν 1800ρια !
Skia11 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 CloS-vanish-premed-ShS-garrote-evisc------> QQ at mage forums
Sorath Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Οι διαφορές ανάμεσα σε χαρακτήρες με διαφορετικό lvl λειτουργεί ως εξείς: 1lvl διαφορά σημαίνει οτι: Ο μεγαλύτερος έχει ένα Χ% παραπάνω armor (έχετε δει που λέει στο armor οτι πχ. έχετε 50% less dmg με έναν του ίδιου lvl) Ο μεγαλύτερος έχει ένα X% παραπάνω chance to hit / resist / parry / block κτλ Τα ακριβώς αντίθετα ισχύουν για το μικρότερο σε lvl char. Οι διαφορές αυτές των πιθανοτήτων αλλάζουν γεωμετρικά απο lvl σε lvl. Συνεπώς, μετά απο μια συγκεριμένη διαφορά (πχ 10lvl) η πιθανότητες πιάνουν σχεδόν το 0% ή το 100% ανάλογα το ποσό που μετράμε. Για αυτό ένα πολύ χαμηλό lvl δεν μπορεί ούτε να ακουμπήσει ένα μεγάλο lvl. Καθώς το chance on hit βρίσκεται σχεδόν στο 0% και του αλλουνού το resist κτλ είναι σχεδόν στο 100%. Ελπίζω να καταλάβατε και να μην σας μπέρδεψα.... xD
Xvipes Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2007 ο mage έχει περίπου 7k αν φοράει μέτρια items (10k+ με pvp items) http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Ahn%27Qiraj&n=Xvipes hp 7013 με items λίγο πέρα των μετρίων...(10 epic).δεν είναι βέβαια pvp spec τα items αλλά δεν πάβουν να είναι αρκετά καλά... Μια απορεία,δεν σας έχει τύχει ποτέ να ρίξετε πολύ μεγαλύτερο lvl(6-8 lvl διαφορά) από εσάς σε outdoor pvp? προφανός αν ναι,τον ρίξατε λόγο κολοφαρδίας και δεν ήταν full hp ή ήταν noobas,αλλά αυτό προσπαθώ να εξηγήσω.Δεν μετράει μόνο το τι items φοράς και πόσο hp έχεις αλλά και αρκετοί άλλοι παράγοντες που θα σε κάνουν να ρίξει ή να χάσεις απο άτομο διαφορετικού lvl από εσένα...(προσοχή δεν μιλάω για duels γιατί εκεί αλλάζει εντελός η κατάσταση)
revil Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ρε παιδια μονο εγω ειμαι ο τρελος νουμπας που εχω 43αρη λοκ και δε κανω ντουελ ουτε με 44αρη οποιουδηποτε κλας? κ με 43αρη μη σου πω 2-3 πραματακια για το λοκ μιας και ειναι η τρελη μου αδυναμια(εχω ενα πριστ κ ενα γουοριορ ακομα) Ο λοκ ΑΠΛΑ δε χανει. Δλδ σκεφτητε το εξης. Παλεβω με μαγο ιδιο λεβελ με μενα. Κανω ΤΙ ΑΠΕΙΡΕΣ μλκιες και με εχει με 150 ζωη το πολυ. Παιρνω healthstone παω στα 650(Το πολυ) Συνεχιζει να με εχει στο χαλαρο μενω παλι με 150 ζωη. Κανω σακριφαις το πετ και εχω για 30" 1000 ζωη ακομα. Δλδ συγνωμη ποσο να αντεξει ο κακομοιρης ο μαγος??:D:D Και σας λεω εγω ειμαι ο πιο μεγαλος νουμπ που εχω δει ποτε μου αααα οχι ψεματα. Ακουστε αλλη μια ιστορια ετσι να γουσταρετε Ειμαστε σκαρλετ μοναστερυ εγω 3 ατομα ακομα και ενας μαγος. Φτανουμε στο τελικο δωματιο που ειναι καμια 20αρια ατομα κ προσευχονται. Τοτε τι κανει ο θρυλικος μαγος?? Blizzard στο κεντρο για να μας πουλησει μουρη Φυσικα ΚΑΙ τον ηπιαμε, και ναι, νομιζω οτι αυτος ειναι λιγο πιο νουμπ απο μενα
ennatos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Συγκρίσεις μεταξύ πολύ διαφορετικών level δεν έχουν και πολύ νόημα καθώς αλλάζουν δραματικά τόσοι οι εξοπλισμοί όσο και τα ποσοστά απορρόφησης ζημιάς, οι αντιστάσεις σε μαγικά, η αποφυγή, το block κλπ. Σε περίπου ίδιο επίπεδο είναι φανερό ότι από την αρχή του TBC οι warlocks έχουν ενισχυθεί τοσο σε ζωή και μάνα, ενώ η ζημιά τους έχει ανέβει και πολλαπλασιάζεται δραματικά με τα δικά τους spells (curse of elements και curse of shadows). Οπότε έχουν γίνει πλέον μια πολύ δυνατή κλάση σε επίπεδο raid και σε duel. Στο μαζικό PVP η μεγάλη αυτή διαφορά μειώνεται σημαντικά, μόνο και μόνο λόγω χάους. Για leveling όμως, o lock παραμένει μια πολύ καλή κλάση, με μόνο μειονέκτημα την πολύ σύνθετη τακτική τους, που θέλει αρκετό ψάξιμο για να την αξιοποιήσεις πλήρως. προσωπικά νομίζω ότι οι Locks αποζημιώνονται τώρα, καθώς πριν από το expansion ήταν πράγματι μια υποτονική κλάση. Έπρεπε να φτάσουμε Nax για να τους χρειαστούμε σε συνδυασμό με shadow priests.
evkar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 χοχοχο, χαχαχαχα τα μάθατε τα νέα (φαντάζομαι) Με το νέο patch πάει περίπατο το attument για SSC και Eye. Και κλαίνε τώρα όλα τα end game guilds (σε ένα από αυτά είμαι και εγώ) για τις προσπάθειες και τους κόπους τόσων μηνών . Να δείτε οι κλίκες στα κάθε guilds πόσο κλάινε , που σου λέει "όλοι είναι attunet τώρα " , πως θα πηγαίνω μόνο εγώ με τους κολλητούς μου , και θα αφήσω απέξω τους peons . Σας το ξαναείπα , θα τα τσακίσει τα guilds η blizz , οι κλίκες έχουν διώξει πολύ κόσμο από το παιχνίδι. Ήξερα κάτι παικταράδες priests που σταμάτησαν να παίζουν, γιατί απλά δεν μπορούσαν να συνεργαστούν με άπληστους και κρετίνους συμπαίκτες . Σε αυτό το παιχνίδι η απληστία και ο κρετινισμός περισσεύουν .
sarisn Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 ...προσωπικά νομίζω ότι οι Locks αποζημιώνονται τώρα, καθώς πριν από το expansion ήταν πράγματι μια υποτονική κλάση. Lol!!! Υποτονική κλάση ο lock πριν το expansion??? Ροφλ!!! :p:p Είναι ίσως το μόνο class που από την πρώτη του μέρα δεν έχει φάει ούτε ένα σοβαρό nerf, και μην μου πεις το fear στο τελευταίο patch γιατί ακόμα και οι ίδιοι λένε ότι δεν άλλαξε απολύτως τίποτα . Έχω κι' εγώ έναν lvl 54 chubby knees και βλέπω τι μπορεί να κάνει και τι όχι. Θα πω ένα πολύ απλό παράδειγμα, ήμουν lvl 47 demo specced (στο 50 το γύρισα σε 41 Affliction και τα υπόλοιπα τα ρίχνω στο Destruction προς το παρών) στο Tanaris όπου questαρα τότε. Ένα από τα quests μου έλεγε να πάω Νότια στο Αl'dum ή κάπως έτσι δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή το όνομα και να χρησιμοποιήσω κάτι δίσκους που εμφανίζουν ένα ολόγραμμα. Εκεί όσοι θυμούνται υπάρχουν κάτι lvl 48-49 elite giants, οι πέτρινοι οι μεγάλοι. Αφού τέλειωσα το quest ωραία και καλά, κοντοστάθηκα για λίγο κοιτάζοντας τους και λέω δεν μαμιέται θα προσπαθήσω να σολάρω έναν lvl 48. Στέλνω το τιμιότατο το void, dot, dot, dot, fear, shadowbolt, dot, fear και στο τελευταίο fear γίνεται aggroed και ένας lvl 49 . Ώπα λέω εδώ είμαστε, τη κάτσαμε τη βάρκα και πήγα να ξεκινήσω να τρέχω lol. Δεν πέρασαν 4-5 secs και λέω "έλα μωρέ τώρα και να πεθάνω τί έγινε?". Στέλνω το void στον 49άρη και συνεχίζω τα fears στον πρώτο, τον αποτελειώνω στο πολύ χαλαρό, life tap 3-4 φορές να γεμίσει λίγο το mana και πάμε πάλι από την αρχή στον άλλον ο οποίος έπεσε με συνοπτικότατες διαδικασίες... Από τότε και έπειτα κατάλαβα ότι αυτό το class παρά είναι imba, περισσότερο δεν γίνεται με τίποτα. Αν μου πει κάποιος ένα άλλο class που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο με τέτοια ευκολία (γιατί μιλάμε ότι δεν ανησύχησα ούτε δευτερόλεπτο, ούτε μια φορά δεν με ακούμπησαν), να μου το πει κι' εμένα να κάνω reroll
sarisn Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2007 χοχοχο, χαχαχαχατα μάθατε τα νέα (φαντάζομαι) Με το νέο patch πάει περίπατο το attument για SSC και Eye. Και κλαίνε τώρα όλα τα end game guilds (σε ένα από αυτά είμαι και εγώ) για τις προσπάθειες και τους κόπους τόσων μηνών . Να δείτε οι κλίκες στα κάθε guilds πόσο κλάινε , που σου λέει "όλοι είναι attunet τώρα " , πως θα πηγαίνω μόνο εγώ με τους κολλητούς μου , και θα αφήσω απέξω τους peons . Σας το ξαναείπα , θα τα τσακίσει τα guilds η blizz , οι κλίκες έχουν διώξει πολύ κόσμο από το παιχνίδι. Ήξερα κάτι παικταράδες priests που σταμάτησαν να παίζουν, γιατί απλά δεν μπορούσαν να συνεργαστούν με άπληστους και κρετίνους συμπαίκτες . Σε αυτό το παιχνίδι η απληστία και ο κρετινισμός περισσεύουν . Πλάκα πλάκα έριξα τρελό γέλιο χθες μόλις το έμαθα! Είμαι στο 3ο-4ο καλύτερο guild του server μου (PvE wise) αλλά εγώ έχω κόψει τα raids εδώ και κάνα 6μηνο λόγω έλλειψης χρόνου. Ο μόνος λόγος που δεν έχω φύγει είναι κάτι φιλαράκια που λέμε καμιά λαλακία να περνάει η ώρα. Τεσπα, με το που κάνει link ένας το επίσημο thread της ανακοίνωσης, ξεράθηκα στα γέλια! Έβλεπα όλο αυτό το διάστημα τα παλικάρια να λιώνουν στα instances για να γίνουν Revered με όλα τα factions για τα attunements κλπ. και χθες έπαθαν ψυχικό τραλαλά :p
Προτεινόμενες αναρτήσεις