Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
οχι ποτε δεν εχω παιξει τετειου ειδους αλλα μου δημιουργιθεικε η απορια γιατι σας βλεπω ολους τοσο πορομενους...........

Μα πως να σου απαντήσουμε αφού σ'αρέσει άλλο ειδος παιχνιδιού...?

Το πιο πιθανό είναι να μην σου αρέσει. αν έχεις παίξει έστω ένα παιχνίδι παρόμοιου στυλ (έστω single player Diablo/Sacred) τοτε θα πορωθείς και συ..

Η καλυτερη λυση να πας σε ένα νετ καφέ και να κάτσεις 2-3 ώρες να το δεις μόνος σου! :)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μια είναι η λύση :

Master loot στα boss, ότι green boe πέφτει rollαρουν όλοι και όποιος το θέλει το ζητάει από αυτόν που το κέρδισε, pass όλα τα bop και τα set items και μετά με /random 100 όποιος θέλει rollάρει.

Μακάρι να έπαιζα από την αρχή έτσι :)

Δημοσ.

to thema einai oti etsi kai petaxtei kanena xelononitzaki apto pouthena eno exeis kanei pass esu, akoma kai 1 na ferei to exei parei...

Den exo kanei pote group me master loot, opote mporei kai na leo oti na nai....

Δημοσ.

Στο master loot το πτώμα είναι προσβάσιμο μόνο από τον leader και τα αντικείμενα δεν τα βλέπει κανείς. Οπότε κάνει c/p στο party/raid chat ένα-ένα τα αντικείμενα και γίνονται τα σχετικά rolls. Με δεξί κλικ πάνω στο item το στέλνει σε όποιον κερδίσει το roll. Τώρα θα μου πείς και τι γίνεται αμα ο leader είναι μπινές:)

Πολύ απλά δεν ξαναβρίσκει πάρτυ, ειδικά αν είναι 60 lvl. Δεν αξίζει πραγματικά τον κόπο να ninjaρει, 100 φορές ενάντιον του θα του γυρίσει.

polaki ποιό είναι το name σου στο game; Χθες ενας φίλος, μου έλεγε για ένα παλικάρι που το πέταξαν από το guild του σε αντίστοιχο σκηνικό και υπέθεσα ότι θα είσαι εσύ

Δημοσ.

Leontas, και είμαι στον Crushridge!! Αλλά λες να έγινε τόσο μεγάλο θέμα? Εκτός αν το τρίτο άτομο του guild μας που ήταν στο group βγήκε και είπε τίποτα και έγινε συζήτηση..

Πλάκα θα έχει, ρώτα τον πάντως πού το έμαθε, γιατί πάει και μια βδομάδα τώρα!! :)

To αστείο ποιό είναι? Οτι σε μια αντίστοιχη περίπτωση σε ίδιο level πάνω κάτω με μένα (λιγο πιο πάνω), είχαν πλακωθεί κάποιοι στο guild chat με βαριές κουβέντες και ο ίδιος που με σούταρε τους λέει και εντάξει και πώς κάνετε έτσι, και μην τρελένεστε και ένα item είναι μόνο, και θα το ξαναβρείς, αλλά και εσύ κακό παιδί να είσαι λίγο πιο προσεκτικός κλπ...

Αλλά εντάξει, αν είσαι κολλητός του λογικό είναι να διώξει όποιον γουστάρει σε 20sec.

ΟΥΣΤ!!!!

Δημοσ.

Το DUP ειναι μεγάλη ιστορία... Η Blizzard δεν εχει βγάλει ανακοίνωση, αλλα στο forum λένε ότι βλέπουν περίεργες συμπεριφορές, και άτομα να μοιράζουν gold σε άσχετους, το AH να έχει κάτι περίεργα πράγματα κλπ...

Δεν είναι σε όλους τους servers αποτι εχω καταλάβει, αλλα σιγουρα στον δικό μου έχω ακούσει για περιέργα πράγματα.

Μέχρι να γίνει γνωστο κάτι επίσημα εγω συνεχιζω κανονικα! :)

Ουτως η αλλως ακομα και αν υπάρχει κατι θα το διορθώσουν γρήγορα :)

Δημοσ.

Εγώ δεν εχω προσέξει κάτι στον Crushridge, υποθέτω πως αν υπήρχε μεγάλη εισροή χρημάτων οι τιμές στο AH θα εκτινάσσονταν στα ύψη, εκτός και αν αυτοί που χρησιμοποίησαν το exploit είναι λίγοι και έξυπνοι οπότε τα κρατάνε και δεν κάνουν επίδειξη.

Δημοσ.

Ουτε και εγω εχω δει κατι περίεργο, αλλα έχω ακούσει διάφορους να λένε οτι πήγανε στο συγκεκριμένο instance και γινόταν χαμός απο άτομα που μπαινοβγαίνανε..

Επίσης είναι εν μέρει λογικό το να μην έχει γίνει χαμός στο ΑΗ ακόμα, αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε αν τα καλά ιτεμς τα αγοράζουν μαζικά ή όχι... Αλλο αν έχει δεν έχει γίνει κόλαση όπως φημολογείται σε άλλους σερβερς, αλλα ο πληθορισμός δεν έρχεται απτη μια μέρα στην άλλη..

Δημοσ.

yeppp για σένα μου λεγε! :)

Αν δεν έχεις guild, ευχαρίστως να σε βάλουμε στο δικό μας. Γιαυτό σε ανέφερε άλλωστε, αν υπάρχει πρόβλημα να σε κάνει invite.

Θα σου κάνω wisp in-game

Δημοσ.

LOL, μεγάλη η χάρη μου!!!

Για δες μήπως είμαστε και στο ίδιο guild ήδη γιατί στους Legacy που είμαι τώρα είναι γύρω στα 212 άτομα!!! :)

Πολύ ευχαρίστως να κάνουμε και κάνα instance μαζί αν θέλεις!!

Από εδώ ινσομνια μέσα στο game κάνουμε groupάκια με 2-3 άτομα και έχει πλάκα!! Είναι σαφώς καλύτερο απτο να παλεύεις να συνενοηθείς με άσχετους ιταλούς κλπ!

Πριν 2 μέρες πήγα Zul'Farrak, πολύ ξύλο... Πέφτανε όμως συνεχώς καλά items για rogue, όλα leather ήταν, πήρα 6!!!! LOL!!! Και τα 4 ήταν καλύτερα απ'αυτά που είχα... Φάρδος??? Τα άλλα 2 ήταν λίγο χειρότερα οπότε τα κέρδισα απο g/n σκηνικό, και τα έδωσα σε έναν γνωστό μου. Τα 3 τα έβαλα με τη μία, και το 4ο περιμένω άλλα 2 levels για να το φορέσω! :P

Δημοσ.

Το guild που είμαι είναι δικό μου, δεν είμαι στους Legacy. Δεν αντέχω να είμαι με τόσα πολλά άτομα αν και θα κάνουμε merge σύντομα με τους angels of retribution γιατί θέλουμε να πηγαίνουμε σοβαρά στο MC, onyxia, Azurregos, etc.

Από το guild σου πάντως έχω κάνει 1 άτομο report στην blizz, εναν τον ψάχνω για in real life duel :) και ο τρίτος έκανε την απίστευτη πουστιά όταν έπεσε epic staff (το οποιό το είχε ήδη, αλλά το WoW είναι το game των greedy bastards:p).

Πράγμα λογικό όταν ένα guild έχει τόσα πολλά άτομα βέβαια - no offence στους Legacy

Δημοσ.

Ρε παιδια κανας ελληνας στον Twilight's Hammer Γιατι επαιζα Guild Wars Με κατι Φιλους Αλλα Δεν θελουν(Και Δεν Εχουν,μαλλον)να Τα Σκασουν Για Wow,

Και Παιζω μονος μου τωρα αμα υπαρχει κανα Ελληνικο guild Η καποιος που 8ελει να τον βαλω στο Friends List για να κανουμε και καμια αποστολη που και που μαζι,και να λεμε διάφορα Πειτε το...

Δημοσ.

Πολλοί Έλληνες στον TH και φυσικά πολλά guilds. Άν έχεις έρθει στην μεριά των αντρών /w εμένα με το nick που έχω και εδώ, αν έχεις πάει με τις κοπελίτσες (ναι βρε τους της alliance εννοώ, σωστά μαντέψατε) sorry αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω. Ωστόσο μπορείς να μου αποκαλύψεις το nick για να σου αφιερώσω κανένα kill όταν μεγαλώσεις σε lvl. Γιατί εμείς είμαστε περίφανοι και δεν υιοθετούμε την λογική του ατελείωτου gang που κάνει η alliance σκοτώνοντας τα lowbies. Αλλά ο καιρόc γαρ εγγυc που η αγγελαδίτσα θα φτάσει lvl 60 και αλίμονο σας. Κρατάω black list όλους τους ψευτόμαγκες και θα επακολουθήσει τρελό corpse camp όταν τους πετύχω.

Θεωρώ άνανδρο εντελώς να την πέφτουν ?? σε lowbies. Σήμερα ένας έλληνας, σε akis το nick του "vasilakis, kwstakis" κάτι τέτοιο ??lvl μου την έπεσε εν ώρα q αναίτια. Κατέβηκε από το mount του και με διέλυσε, dwarf palakas ήταν. Pου θα πάει θα τον πετύχω στο μέλλον να του ξηγήσω το όνειρο.................Και σε μας υπάρχουν τέτοια παραδείγματα αλλά τα συναντάς πολύ δύσκολα. Και σήμερα που συνέβει αυτό την έπεσε ένα φιλαράκι 43 σε έναν 30άρι και επειδή ήμασταν σε group για sm τα άκουσε από όλο το υπόλοιπο party. Βέβαια είχε την εξήγηση, "στον alt μου την πέφτουν συνεχώς ??" αλλά η λογική είναι οι άλλοι ηλίθιοι άρα πρέπει να γίνω και γω είναι βλακώδης πέρα για πέρα.

Δημοσ.

Απλα τα πραματα.Οταν κανω quest με την priest μου στα 30 lvl και με σκοτωνουν με camping, βγαινω περνω τον 60αρη hunter μου και <<καθαριζω>> το τοπιο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...