chill Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 mage κάνε.το νιώθεις το damage με τον μάγο και γενικά έχει χαβαλέ. Και μόλις βρεις lock μπροστά σου ως mage θα βλαστημάς την ώρα και την στιγμή που δεν έκανες lock .
Xvipes Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Και μόλις βρεις lock μπροστά σου ως mage θα βλαστημάς την ώρα και την στιγμή που δεν έκανες lock . από τότε που πήγα 70 τους μόνους που φοβόμουν ήταν οι druids και οι rogues(με shadowstep και cloak of shadows),τους locks τους είχα σαν arcane frost λόγο του spellsteal.πλέον δεν τους έχω γιατί το χαλάσαν το spellsteal. γενικά το pvp του mage είναι ωραίο γιατί θέλει να ξέρεις να κινήσε στον χώρο(blink) και με το παραμικρό λάθος μπορεί να χάσεις το duel. δεν πιστεύω πάντος ότι ο mage χάνει εύκολα απο lock άμα το νιώθει ο mage(counterspell ftw) και σαν overall στο pvp όλα είναι θέμα skill και λίγο τύχης.
DrFreeman Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Παιδιά ξέρει κανένας κάποιο site για να κατεβάσουμε τον full client της UK έκδοσης του WoW, ει δυνατόν patched up to date;
chill Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2007 από τότε που πήγα 70 τους μόνους που φοβόμουν ήταν οι druids και οι rogues(με shadowstep και cloak of shadows),τους locks τους είχα σαν arcane frost λόγο του spellsteal.πλέον δεν τους έχω γιατί το χαλάσαν το spellsteal. γενικά το pvp του mage είναι ωραίο γιατί θέλει να ξέρεις να κινήσε στον χώρο(blink) και με το παραμικρό λάθος μπορεί να χάσεις το duel. δεν πιστεύω πάντος ότι ο mage χάνει εύκολα απο lock άμα το νιώθει ο mage(counterspell ftw) και σαν overall στο pvp όλα είναι θέμα skill και λίγο τύχης. Εντάξει τα πάντα εξαρτώνται από τις εμπειρίες του καθενός στο pvp. Εγώ π.χ. θεωρώ τον mage το πιο easy kill class για τον lock μου. Θυμάμαι να φανταστείς ότι ως lvl 60 κακοντυμένος alt έριχνα 70άριδες στους πύργους της hellfire και γενικά όποτε έβλεπα mage τον έπαιρνα στο κυνήγι. Αμφιβάλλω ειλικρινά αν έχω χάσει ποτέ από mage ως demo lock. Μόνο τους rogues φοβόμουν και αυτούς για απλούστατο λόγο ότι θα στην πέσουν την κατάλληλη στιγμή όπου δεν θα μπορείς να αντιδράσεις. Στον mage το ένα λάθος στοιχίζει ακριβά, στον lock υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης κ γενικά θεωρώ το pvp ως mage αρκετά πιο δύσκολο από το αντίστοιχο του lock. Βέβαια η πλειοψηφία των mages ακολουθεί την ir3minmage και νομίζει ότι νιώθει να παίζει. Το arcane/frost είναι πολύ πιο όμορφο αλλά και πάλι την βεβαιότητα που σου προσφέρει το demo tree δεν την έχει. Ο mage θέλει σκέψη, "να την πέσω να μην την πέσω?" ο lock είναι της λογικής "φερε μου και άλλους" γι'αυτό και μου αρέσει πολύ περισσότερο. Σε όλο μου το leveling την έπεφτα ανεξαιρέτως σε οτιδήποτε υπήρχε γύρω μου. Έχω κοντά στα 10k kills σχεδόν όλα με outdoor pvp . Ήθελα βλέπεις ένα class που να σπέρνει όντας holy priest που δεν κάνει pvp ούτε με την σκιά του xD!!!!
Dark_son20 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 pragmatika me tin epilogi priest eixa ksenerosei...poli psofos re paidi mou... mexri pou piga simera 12lvl kai to to alc 150 milame spernei (i ksenera einai oti to alc thelei lvl20 gia pio pano ) antexo 2-3 mobakia pano mou kai ama do ta skoura bubble kai run
Freakster Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Παιδια... Ψιλοκολλησα.. 2 ερωτησεις! Απο add ons ποια θεωρειτε απαραιτητα (και λειτουργικα μη τα παιξει το παιχνιδι ή τιποτα τετοιο) ; Μπηκα στο wow en curse και γινεται της τρελης, χιλιαδες ειναι! Ποιες περιοχες πρεπει να επισκεφθω και με ποια σειρα; Π.χ. Μεχρι 10 lvl Elwyn Forest, μετα; Westfall μου πεφτει λιγο δυσκολο :s
Sorath Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Westfall είναι η συνέχεια και μετά Redridge και Duskwood. Apo add-ons αυτά που έχω εγώ είναι: Titan Panel, X-Pearl, το πακέτο Cosmos και το CT-Raid.
andrip Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Εντάξει τα πάντα εξαρτώνται από τις εμπειρίες του καθενός στο pvp. Εγώ π.χ. θεωρώ τον mage το πιο easy kill class για τον lock μου. Θυμάμαι να φανταστείς ότι ως lvl 60 κακοντυμένος alt έριχνα 70άριδες στους πύργους της hellfire και γενικά όποτε έβλεπα mage τον έπαιρνα στο κυνήγι. παιδιά εντάξει το είπαμε, όοολοι εδώ μέσα είμαστε skill παίχτες, όλοι τα ξέρουμε όλα αλλα κι ένα μέτρο δε θα ήταν κακό ΥΓ: Α και όλοι είχαμε πάει r14 μην ξεχνιόμαστε
chill Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Τι καταπληκτικό το class του lock ρε παιδιά? Σήμερα ασχολήθηκα λίγο με τον alt μου (62lvl).... Έκανα το questακι με τα towers που πρέπει να κάνεις capture. Ένα απ' αυτά το είχε 70αρης mage, κάτω για πλάκα.... Post μου στην σελίδα 301, όταν και έγινε το σκηνικό. Ήμουν 62 και όχι 60.... .Δεν είπα ποτέ ότι είμαι skilled (δεν θα το κρίνω εγώ εξάλλου αυτό) αλλά το να λες ότι κάποιος λέει ψέμματα....για ένα παιχνίδι είναι το λιγότερο προσβλητικό και ηλίθιο.
Freakster Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Westfall είναι η συνέχεια και μετά Redridge και Duskwood. Apo add-ons αυτά που έχω εγώ είναι: Titan Panel, X-Pearl, το πακέτο Cosmos και το CT-Raid. thanx m8
evkar Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 ΥΓ: Α και όλοι είχαμε πάει r14 μην ξεχνιόμαστε καλά έγραψε!!!! Μερικοί μάλιστα είχα φτιάξει και δικό τους rank,15 και πάνω και την πέφτανε μόνο (και τρώγανε φυσικά για πλάκα) μεγαλύτερα lvls κατά προτίμηση πάνω από 5 επίπεδα από το δικό τους . καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
sarisn Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Post μου στην σελίδα 301, όταν και έγινε το σκηνικό. Ήμουν 62 και όχι 60.... .Δεν είπα ποτέ ότι είμαι skilled (δεν θα το κρίνω εγώ εξάλλου αυτό) αλλά το να λες ότι κάποιος λέει ψέμματα....για ένα παιχνίδι είναι το λιγότερο προσβλητικό και ηλίθιο. Εντάξει τώρα chill, το να ρίχνει ένας lvl 62 έναν mage lvl 70 πολύ απλά δεν γίνεται! εκτός αν είναι /afk ή το πολύ 10 χρόνών Στο θέμα pvp server, εγώ δεν είμαι της υπομονής, θέλω ότι κάνω να το κάνω γρήγορα, αν έχω 2-3 μ@λ@κες από πάνω μου να κάνουν corpse camp, ε να πάνε να "χοροπηδηχτούν"
chill Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Την επόμενη φορά θα έχω το fraps ανοιχτό να καταγράφει και θα είμαι και στο irc του server για να ζητάω πιστοποιητικά από το θύμα ηλικίας, gear, εμπειρίας κλπ για να γίνω πιστευτός xD. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι στο pvp κομμάτι του παιχνιδιού το οποίο να μην γίνεται.
saxon Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2007 Pantws egw otan hmoun level 53 shadowpriest erixna olous tous warriors tou server sta duels, akoma kai tous rank 14. Sorry pou den krathsa video Kai rank14 den egina pote(pali kala), mono rank 13 me 63.389 hks kai terma to wow. Pantws ola afta den shmainoun tipota. ta ranks ta epernes otan empaines se ena kalo raid me organosh kai teamspeak kai eixes poly elefthero xrono. Apo ekei kai pera den xreiazotan idiaitera skills, mono na ksereis na patas 3-4 koumpakia
Προτεινόμενες αναρτήσεις