Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον Epo

1. Μην αγοράσεις τίποτε από εξοπλισμό τουλάχιστον μέχρι να φθάσεις 40 level. Φύλαξε ότι λεφτά βγάλεις για να πάρεις τότε το άλογο σου (ή τίγρη κλπ).

2. Μην αγοράσεις (ακόμη) gold. Μάθε πρώτα καλά το παιχνίδι, δες πόσο θες να συνεχίσεις και μετά θα έρθουν οι μεγάλες ανάγκες για πολλά χρήματα. (Γύρω στο level 50 και πάνω).

3. Για hunter, για να ανέβεις γρήγορα, διάλεξε beastmaster. Σου προτείνω ταλέντα για level 22 ώστε να πάρεις μια ιδέα. http://www.wowhead.com/?talent=cVozZMZkb

4. Ο hunter χτυπά από μακριά. Οπότε διαλέγεις όπλα που να σου δίνουν agility, attack power, chance to crit. Μην προσπαθείς σε αυτό το επίπεδο που είσαι να πετύχεις το καλύτερο, λογικά όλο και θα αλλάζεις στολές καθώς θα κάνεις quest.

5. Η καλύτερη πηγή είναι τα instances, τόσο για εμπειρία, όπλα και στολές, όσο και για χρήματα. Όσο μπορείς συχνότερα πήγαινε μαζί με group.

6. Διάλεξε 2 professions που θα σου δώσουν χρήματα. Αυτή την εποχή τα καλύτερα είναι τα gathering professions, δηλαδή αυτά που μαζεύεις υλικά. Π.χ. Herbalism, skinning, mining. Αν πάρεις leatherworking μην περιμένεις να φτιάξεις δικά σου ρούχα, δεν παράγει το συγκεκριμένο profession κάτι πολύ αξιόλογο. Αν πάρεις κάποιο άλλο profession, ταίριαξε το με το αντίστοιχο gathering. Πχ. αν γίνεις αλχημιστής, γίνε και herbalist για να μαζεύεις τα λουλούδια που είναι η πρώτη σου ύλη.

7. Τελευταία συμβουλή: Μάθε τον χαρακτήρα σου καλά ΄-)) ¨Εχει (όπως όλοι) πάρα πολλές δυνατότητες και στυλ παιχνιδιού, οπότε μη φοβηθείς να δοκιμάζεις συνεχώς πράγματα που σου φαίνονται αδύνατα.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ε μη το συνεχισετε σε public αυτο, δε λεει να ακουστουν τα χ, φ, ψ ονοματα :neutral:

Δεν έχεις άδικο εδώ.

Στείλε με pm please. Είμαι περίεργος να μάθω αν έχουμε το ίδιο μυαλό

Δημοσ.
kai akomi kathe fora pou kaneis retalent tha prepei na plirwneis gold. stin arxi 1, meta 5 , meta 10 kai ftanei ews 50.

Επίσης κάθε μήνας που περνάει χωρίς να κάνεις retalent το κόστος μειώνεται κατά 5G αν θυμάμαι καλά, μέχρι το ελάχιστο των 10.

@epo:

Πλούσια πηγή πληροφορίας για όλες τις απορίες, το WoWwiki και τα class forums Ευρώπης και Αμερικής.

Δημοσ.

ρε παιδια κατι ασχετο... στειλτε μου αν μπορειτε κανενα link με guild που πηγαν να ριξουν μεγαλα τερατα (δεν ξερω πως τα λενε στην wow γλωσσα) να δω να φτιαχτω λιγακι.. και κατι ακομα αν ειναι ευκολο πειτε μου που μπορω να βρω τα ονοματα των elite τερατων.. Βασικα θελω να δω οποιοδηποτε βιντεο σχετιζετε με guild να βαρανε (pve και pvp...).. ευχαριστω σε οσες απαντησεις πηρα σε προηγουμενες ερωτησεις..

Δημοσ.

Να ρωτησω.. Επειδη δεν ειχα αποφασισει σε τι server να φτιαξω χαρακτηρα εφτιαξα στον Kul Tiras που ειναι normal server. Τι γινεται εκει;

Δεν εχει pvp (δλδ μαχες μεταξυ ολων των παικτων μεταξυ τους?) ή pve (το οποιο σημαινει alliance vs horde? ). Ή εχει απο ολα; :P

Δημοσ.
ρε παιδια κατι ασχετο... στειλτε μου αν μπορειτε κανενα link με guild που πηγαν να ριξουν μεγαλα τερατα (δεν ξερω πως τα λενε στην wow γλωσσα) να δω να φτιαχτω λιγακι.. και κατι ακομα αν ειναι ευκολο πειτε μου που μπορω να βρω τα ονοματα των elite τερατων.. Βασικα θελω να δω οποιοδηποτε βιντεο σχετιζετε με guild να βαρανε (pve και pvp...).. ευχαριστω σε οσες απαντησεις πηρα σε προηγουμενες ερωτησεις..

http://www.warcraftmovies.com

enjoy

Δημοσ.
Να ρωτησω.. Επειδη δεν ειχα αποφασισει σε τι server να φτιαξω χαρακτηρα εφτιαξα στον Kul Tiras που ειναι normal server. Τι γινεται εκει;

Δεν εχει pvp (δλδ μαχες μεταξυ ολων των παικτων μεταξυ τους?) ή pve (το οποιο σημαινει alliance vs horde? ). Ή εχει απο ολα; :P

Στον pve γίνεται pvp μόνο όταν θέλουν και οι δυο αντίπαλοι. Στον pvp το πράγμα είναι ελεύθερο την πέφτεις και στην πέφτουν αβέρτα. Το παιχνίδι χάνει την μισή ουσία του στον pve, ξέρεις τι είναι να σε κάνει /spit ο αντίπαλος και να μην μπορείς να τον στείλεις στα θυμαράκια :P!!! Να μην αναφέρω τα gank fests στο elementals plateu....Είσαι μικρό lvl άσε τους ξενεροnormalservers και πήγαινε pvp! Έχω παίξει και στα 2 αυτά είδη server.... απλά δεν συγκρίνονται.PvP FTW!!!!

Δημοσ.
PvP FTW!!!!

Δηλαδη θα παλευω να κανω ενα quest και ενω θα εχω το αρκουδι να με σακατευει θα ερχεται και οποιος θελει και θα μου ριχνει μερικες ακομα;

Φρικη ακουγεται, βημα και θανατος :evil:

Δημοσ.

mia kai exoume empirous papades edo :P

kai mias kai ton warrior ton exw parkarei...

exw vasika telios noobo erotiseis :P

o xaraktiras ftiaxnete gia parea se enan warlock (kai pio meta molis megalosoume +1 warrior)

1) na xparo me holy paizei?

2) gia holly sta rouxa ti prosexo? ti na dinoun dld?

Δημοσ.
Δηλαδη θα παλευω να κανω ενα quest και ενω θα εχω το αρκουδι να με σακατευει θα ερχεται και οποιος θελει και θα μου ριχνει μερικες ακομα;

Έτσι ακριβώς, γι' αυτό δεν επέλεξα pvp server. Και αυτή η κατάσταση θα συνεχίζεται επ' αόριστον... για φαντάσου να είσαι πχ. lvl 70 στο Terrokar Forest και να προσπαθείς να μαζέψεις materials για να φτιάξεις ας πούμε μία ρόμπα για τον char σου και να σου σκάσουν από το πουθενά 2-3 παπάρες hordes και να σε ισοπεδώσουν και αυτό το πράγμα να γίνεται για αρκετή ώρα ώσπου θα νευριάσεις και θα σου έρθει να σπάσεις το PC... no thanks.

mia kai exoume empirous papades edo :P

kai mias kai ton warrior ton exw parkarei...

exw vasika telios noobo erotiseis :P

o xaraktiras ftiaxnete gia parea se enan warlock (kai pio meta molis megalosoume +1 warrior)

1) na xparo me holy paizei?

2) gia holly sta rouxa ti prosexo? ti na dinoun dld?

1) Ούτε για αστείο, θα κάνεις Πάσχα (στην κυριολεξία :P ). Full shadow μέχρι το 70.

2) Stamina + intellect

Δημοσ.
Στον pve γίνεται pvp μόνο όταν θέλουν και οι δυο αντίπαλοι. Στον pvp το πράγμα είναι ελεύθερο την πέφτεις και στην πέφτουν αβέρτα. Το παιχνίδι χάνει την μισή ουσία του στον pve, ξέρεις τι είναι να σε κάνει /spit ο αντίπαλος και να μην μπορείς να τον στείλεις στα θυμαράκια :P!!! Να μην αναφέρω τα gank fests στο elementals plateu....Είσαι μικρό lvl άσε τους ξενεροnormalservers και πήγαινε pvp! Έχω παίξει και στα 2 αυτά είδη server.... απλά δεν συγκρίνονται.PvP FTW!!!!

Αν μετανοιώνω μια απόφαση στο wow είναι το οτι έκανα roll τον ρογκά μου σε PVE server.

Ακόμα και στον PVE που είμαι έχω την φήμη του πιο αδίστακτου ρογκά σκέψου σε pvp τι θα γινόταν...ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ=flagged ppl everywhere :twisted:

Δημοσ.
Έτσι ακριβώς, γι' αυτό δεν επέλεξα pvp server. Και αυτή η κατάσταση θα συνεχίζεται επ' αόριστον... για φαντάσου να είσαι πχ. lvl 70 στο Terrokar Forest και να προσπαθείς να μαζέψεις materials για να φτιάξεις ας πούμε μία ρόμπα για τον char σου και να σου σκάσουν από το πουθενά 2-3 παπάρες hordes και να σε ισοπεδώσουν και αυτό το πράγμα να γίνεται για αρκετή ώρα ώσπου θα νευριάσεις και θα σου έρθει να σπάσεις το PC... no thanks.

Εκτός αν σου αρέσει η πρόκληση του να στην πέφτουν ενώ βρίσκεσαι σε μειωνεκτική θέση ή η ικανοποίηση του να παίρνεις εκδίκηση σε ανύποπτο χρόνο. Επίσης, δεδομένου ότι ο βαθμός δυσκολίας της απόκτησής επηρεάζει καθοριστικά την αξία ενός αγαθού, η ρόμπα σου θα έχει άλλη αξία αν έχεις φτύσει αίμα για να την αποκτήσεις :)

Δημοσ.

Εγώ το βλέπω ως χαλάρωση πάλι. Όποιος δεν έχει κάνει open pvp με ventrilo και ιστορίες δεν ξέρει τι χάνει. Ναι θα σε σκοτώσουν όμως ένα βραδάκι που θα θες να relaxάρεις θα μαζέψεις παρέα και θα πάτε για gank fest όπου υπάρχει αντίπαλος. Τι θέλουν τα hordάκια στο elementals plateu στις 4 το πρωί? Να φαρμάρουν? Άπαπαπα....Ντου και ξύλο :D. 10-15 Έλληνες ventrilo και να σφάζουν ότι κινείται....δεν συγκρίνεται με τίποτα στο παιχνίδι. Και γω pve wise ήμουν και είμαι αλλά οι στιγμές που μου έχουν μείνει είναι το outdoor pvp, τα tacts, τα μπινελίκια στο vt, τις κραυγές. Απίστευτο!!!! Επιμένω ότι οι pve servers είναι ξενεροservers και ακόμα και σε pve επίπεδο οι των pvp τα καταφέρνουν καλύτερα οπότε τι συζητάμε.... Αν δεν θες challenge στο game σου έκανες την σωστή επιλογή αν το challenge σε ιντριγκάρει reroll όσο είναι νωρίς!!!! Για τις 10στιγμές που θα ξενερώσεις στον pvp από το gank θα υπάρξουν άλλες 100 που θα σε αποζημιώσουν!!!!

@sarisn: και γω farmara terokar, αράχνες κυρίως για τα netherweave silk να ανεβάσω tailoring στον lock. Πολλοί έκαναν το ίδιο....γιατί να μοιραστώ λοιπόν αδερφάκι μου το drop των mobs? Τους ξεκάνεις όλους, τους gankάρεις για λίγο για να πάρουν το μήνυμα "παίδες ήρθε το gosoni για farming, το πούλο :P" (lol) και μετά όλη η περιοχή δική σου. Στον pve θα ψάχνεις να βρεις mob με τα κιάλια στις farming περιοχές....ωραίο πράγμα. Ντου και ξύλο : the ultimate solution for every problem in world of warcraft!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...