Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 kai ti kanei? ton petaei sthn Tyrande kai (auth) ton pianei... lol
Toufas Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Για πες μας ρε φίλε γιατί τόσο μίσος? Τι σου φταίνε δηλαδή τα παιδιά και τα χαρακτηρίζεις με αυτόν τον τρόπο? genika oi ellinares mou tin spane, alla exoune merika paidia mesa pou einai gia mpatses.
greekbaby Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2007 Re guys ton exw skulobare8ei ton paladin dld eleos ...ginomai retri psaxnw gia pvp guild skata "we cant take u unless u are holy"...."cmon m8 turn to holy and u have a spot in us"dld eleos gt oloi mas 8eloun gia papades???Tespa etsi kai egw psaxnw na kanw reroll se allo class ti protimate egw exw ws skepsh rogue eseis ti lete? Eipa ton pono moy kai kselafrwsa.
epo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 ρε παιδια εχω ενα hunter 20 level γενικα μου αρεσει πολυ ο χαρακτήρας μου αλλα εχω καποιες αποριες.. λοιπον μπορω να ξε-μαθω τα ταλεντα που εμαθα???αν ναι πως γιατι νομιζω πως εχω κανει πολλες μ@@@@ιες και θελω τη γνωμη σας τι να μαθω απο ταλεντα.. βασικα το μονο σωστο που εμαθα (νομιζω) απο ταλεντα ειναι να μπορω να βαραω απο 6 yardες πιο μακρυα και νομιζω ειναι καλο.. αλλα τους εχω γενικοτερα ξοδεψει αδικα.. Ακομα για τα level μου πια οπλα ειναι καλα??? μολις πηρα κατι οπλα που τα φορας στα χερια με 11.7 νομιζω dps το καθενα αλλα δεν κσερω κατα ποσο ειναι καλυτερα απο το 2hand sword που ειχα πρν.. τι εχετε να μου προτεινετε για οπλα (αν ειναι ευκολο και τι να διαλλεξω για range attack).. γενικοτερα αν καποιος εχει να προτεινει κατι για το πως θα κανω τον Κυνηγο μου καλυτερο θα το ακουγα ευχαριστως...
Toufas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 gia level up tha pas beast mastery http://www.wowhead.com/?talent=mVbh0xgRizNoE0bRm ego me afto levelara
christos_75 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Μπορεις οποιαδηποτε στιγμη να ξεμαθεις τα ταλεντα που εμαθες αρκει να πας σε ενα hunter trainer να διαλεψεις την επιλογη unlearn my talents και να ξανακανεις την επιλογη των talent points σου και μετα παλι να κανεις training σε οτι σου δινει ο trainer σου. Για range attack να διελεξεις to ranger bow http://www.thottbot.com/i3021, νομιζω κοντευεις στα lvl του, και γενικοτερα οτι διαλεγεις για τον hunter σου να δινουν aggility+stamina (aggility= critical + attack power) (το intelect θα το χρειαστεις και αυτο λιγο αργοτερα.) Κατα την αποψη μου μην ξοδεψεις τιποτε στο survival talent γιατι δεν αξιζει. Για οπλα τωρα τα stats που θες πιστευω οτι υπαρχουν στα polearms περισσοτερο απο τα αλλα οπως το Pearl-encrusted Spear http://thottbot.com/i1406 , αλλα να ξερεις οτι ο hunter ειναι πολυ αδυναμος στα melee. Πιο πολυ αμα διαλεγεις melee οπλο λοιπον, imo, να το διαλεγεις για τα stats του.
paularas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 kai akomi kathe fora pou kaneis retalent tha prepei na plirwneis gold. stin arxi 1, meta 5 , meta 10 kai ftanei ews 50. Oso gia ta stats: Stamina = health = i zwi sou intelect = to mana sou = oso perissotero toso perissoteres kiniseis mporeis na xrisimopoiiseis agility = to attack powew sou ( melle kai ranged ) = dld poso dinatos ginese kai poso dinatas varas + to critical sou anevainei + to evasion ( dodge ) anevainei mazi me auto . Strength = to attack power sou alla se maxes apo konta = 1 strength = 1 mellee ap kai an den kanw lathos 3 strength = 1 ranged ap. Strength kai spirit den prepei na ta kinigas sxedon katholou apo stats ston hunter. Last , o hunter melee mporei na vgalei arketa classes idika ama einai suvival spec...
Apostoloubas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 genika oi ellinares mou tin spane, alla exoune merika paidia mesa pou einai gia mpatses. Για πες, ποιοι είναι για μπάτσες?Τυχαίνει να έχω παίξει PVP με κάποιους από αυτούς (παιχταράδες) και έτσι ξέρω μερικά names απο Ta Mpouria.
Freakster Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Για πες, ποιοι είναι για μπάτσες?Τυχαίνει να έχω παίξει PVP με κάποιους από αυτούς (παιχταράδες) και έτσι ξέρω μερικά names απο Ta Mpouria. Ε μη το συνεχισετε σε public αυτο, δε λεει να ακουστουν τα χ, φ, ψ ονοματα :neutral:
chill Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Για πες, ποιοι είναι για μπάτσες?Τυχαίνει να έχω παίξει PVP με κάποιους από αυτούς (παιχταράδες) και έτσι ξέρω μερικά names απο Ta Mpouria. Ο Morpheas είναι για μπάτσες γιατί τις μισές φορές που τον χαιρετάω είναι /afk και τσάμπα του κάνω το spam macro /hug /kiss /love .
greekbaby Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Eleos to an einai afk se noiazei? :PPPP BTW ontws gt les ta paidia kolozwa???
Skia11 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Προσπαθώ να θυμηθώ αν έχω παίξει με κανέναν απο σας εναντίον ή μαζι στα BGs. Για πείτε nicks και αν έχουμε πλακωθεί ποτέ edit: το nick μου είναι Skia UD rogue απο Nordrassil edit2: Όλοι στον Genjuros είναι Έλληνες? στα BGs το 80% που βλέπω απο alliance είναι Ελληνικά ονόματα.
epo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 ρε μαγκες ωραια ολα αυτα αλλα θελετε να μου εξηγησετε σε τι ακριβως αναφερεται η καθε κατηγορια talents beast mastery κτλ για να καταλαβω και να δω και μονος μου τι να κανω... ο καθενας που εχω ρωτησει μου λεει τα δικα του... και πως γινεται να κανεις ευκολοτερο leveling up με αλλα ταλεντα και με αλλα οχι??? και κατι ακομα αξιζει να αγορασω gold και αν ναι που θα βρω σσε καλη τιμη?? (τα οπλα που μου προτεινατε εχουν πολλα gold και οταν μαζεψω τα απαιτουμενα θα ειμαι σε αλλο επιπεδο και θα χρειαζομαι πιο πολλα...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ????
Dark_son20 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 ama apantiso L2play tha fteo ego tora... gold den agorazeis gia AH items... ta items tha ta vreis monos sou...(den tha anaptiksoume giati mporei na agorazeis gold tha pesoume se flame...) an me to ena talent tree me 30lepta grinding exeis 40 mobs kai me to alo 20 pio efkolo xp den einai? to pio pithano meta einai na alakseis giati se pvp i pve status den tha kolaei...
Προτεινόμενες αναρτήσεις