Chrisxxx Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Αγοραζεις το wow 19ευρω και 1 μηνας δωρεαν. Αγοραζεις και μια καρτα για 2 μηνες καπου 28 ευρω για να ενεργοποιηθει και ο 1μηνας που εχεις δωρο. Απο εκει και περα να υπολογιζεις απο 10-14 ευρω το μηνα αναλογα τι θα επιλεξεις.
sotoserres Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ε δεν ειναι και λιγα.. poia einai i teleftaia ekdosi?? den exei dwrean servers?? opws px lineage
chill Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δεν υπάρχουν δωρεάν servers, μόνο παράνομοι........ Αν είναι να ξεκινήσεις mmo το κάνεις σε official αλλιώς καθόλου. 1,5 μεροκάματο για 3 μήνες παιχνίδι......δεν είναι και τόσο τραγικό πια!!!!!!!
sleepy_head Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ειδικά όταν ξεκινάς μακριά απο prive servers. δεν αξίζουν. καλύτερα να δεις το παιχνίδι με πολύ λιγότερα bugs.
Freakster Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Να ρωτησω...! Μου ελεγε σημερα ενας οτι για καθε του quest εχει στο χαρτη σημαδια να τον οδηγησουν που να παει και οτι αυτο το κανει ενα addon που το χρησιμοποιουν ολοι..Τι παιζει με αυτο; Ψεματα ελεγε ή ισχυει αλλα ειναι κλεψια και κινδυνευει με ban? Θελω και γω! (; )
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 http://www.thottbot.com για να δεις τι πρεπει να κανεις στα quest kai to addon λεγεται thottbot
Freakster Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Απαγορευεται να το χρησιμοποιουμε; Λες να βρω μπελα; Για το addon λεω.
nske Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Όχι, ο κανονισμός δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Γενικά το LUA addon framework του wow μετά την 2η έκδοση είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να μην μπορούν να γραφούν addons αντίθετα στον κανονισμό. Eξοπλίσου άφοβα με addons από sites όπως αυτό, αυτό, αυτό και αυτό. Για quests βολικά βρήκα τα εξής addons: TooltipQuestMob EQL3 (Extended Questlog) Metamap (+ NPC Knowledge Base από ui.worldofwar.net) Εφόσον έχεις το Metamap (ή οποιοδήποτε addon που επισημαίνει συντεταγμένες) μπορείς πολύ γρήγορα να βρεις τα quests από το thottbot ή το wowhead μέσω web browser, όμως αν θέλεις οπωσδήποτε να βλέπεις τα σχόλια μέσα από το παιχνίδι υπάρχει και το Wowhead Quest (το οποίο όμως είναι αρκετά βαρύ και η βάση του θελει τακτική ανανέωση).
revil Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 ρε μαγκες μπορει να μου πει καποιος ΠΩΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ λειτουτγουν αυτα τα αντ ον? Μου εχουν βγαλει τη ψυχη
nske Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Απλά αποσυμπιέζεις το addon μέσα στον κατάλογο Interface/Addons του wow και το ενεργοποιείς από το κουμπάκι Addons κάτω αριστερά, στη οθόνη με τους χαρακτήρες. Θα χρειαστείς ένα πρόγραμμα σαν το Winzip, το Winrar ή το 7z. Μέσα από το παιχνίδι μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το addon για διαχειρίζεσαι τα υπόλοιπα addons.
chill Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Addons να κατεβάζετε από το curse-gaming.com μερικές μέρες αφότου έχουν γίνει διαθέσιμα, διαβάζοντας τα σχόλια των χρηστών μιας και υπάρχουν οι Π.Γιοί που ανεβάζουν hacks μέσα σε αυτά....... Για τα quests, κατεβάζεις είτε το titan panel είτε το fubar τα οποία έχουν συντεταγμένες. Ανοίγεις τον browser σου όχι στο άθλιο thottbot αλλά στο wowhead.com πληκτρολογείς το όνομα του quest και στα σχόλια μπορείς να βρεις τις συντεταγμένες και ότι άλλο ζητάς.
irmaiden Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Παιδες γεια χαρα... αποφασισα να φτιαξω ενα χαρακτήρα σε pvp server. Μπορειτε να μου πειτε κανενα καλο με μπολικο κοσμο, να γινονται συχνα raids κτλ. Τώρα ειμαι στον darkspear με ενα μαγο 70 lvl. Αλλα δυστηχώς αποτι καταλαβα alliance παιζουν πολλα πιτσιρίκια με αποτέλεσμα οπου χρειαζεται στρατηγικη οπως BG's να χανουμε συνεχεια. P.S Σκεφτομαι να φτιαξω εναν undead lock τι λετε?
revil Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 και το ενεργοποιείς από το κουμπάκι Addons κάτω αριστερά, στη οθόνη με τους χαρακτήρες. Η ειμαι τυφλος, η απλα πολυ ηλιθιος γιατι δε το βρισκω πουθενα ακυρο, το βρηκα τελικα,thanx
nske Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Παιδες γεια χαρα... αποφασισα να φτιαξω ενα χαρακτήρα σε pvp server.Μπορειτε να μου πειτε κανενα καλο με μπολικο κοσμο' date=' να γινονται συχνα raids κτλ. Τώρα ειμαι στον darkspear με ενα μαγο 70 lvl. Αλλα δυστηχώς αποτι καταλαβα alliance παιζουν πολλα πιτσιρίκια με αποτέλεσμα οπου χρειαζεται στρατηγικη οπως BG's να χανουμε συνεχεια. P.S Σκεφτομαι να φτιαξω εναν undead lock τι λετε?[/quote'] Είχα ανεβάσει έναν 70ρη gnome mage στον genjuros (ο server με τους περισσότερους έλληνες). Ένας γνωστός με έπεισε να κάνω μεταφορά στον sunstrider (επίσης server με πολλούς Έλληνες). Δυστυχώς συνάντησα ακριβώς την ίδια κατάσταση για την οποία έκανα μεταφορά: αν δεν είσαι διατεθειμένους να μπεις σε πρόγραμμα (καθημερινά, πολύωρα raids) και να καείς, το παιχνίδι μετά τα 70 σε ό,τι αφορά το PvE είναι απογοήτευση. Συναντάς 50% άτομα με περιορισμένες δυνατότητες επικοινωνίας ή ανίκανα για οποιαδήποτε ευθύνη (δηλαδή που δε μπορούν να παίξουν λίγο σοβαρά) και 30% hardcore καμένους παίχτες οι οποίοι κινούνται σε αρκετά κλειστό κύκλο. Που σημαίνει ότι, αν δεν έχεις ήδη μεγάλο κύκλο γνωστών, ελπίζεις να πέσεις στο υπόλοιπο 20%. Το να βρεις στην τύχη group για ένα instance "που δεν είναι της μόδας" είναι κυριολεκτικά μαρτύριο: κανείς δε χρησιμοποιεί το Looking For Group εργαλείο ή τα αντίστοιχα chat channels και πρέπει να ρωτάς στην τύχη. Ουσιαστικά έχω παρατήσει τον mage μου, και ανεβάζω έναν Tauren Druid στον Twillight Hammer (server με πάρα πολλούς Έλληνες). Από ότι έχω δει μέχρι στιγμής, ισχύει αυτό που είπες, ότι hordes (τουλάχιστον μη-blood elves) παίζουν συνήθως πιο έμπειροι παίχτες. Επίσης έχουν *πολύ* λιγότερο μέσο χρόνο αναμονής για είσοδο στα backgrounds. Αν μπορείς να ξεπεράσεις το θέμα της εμφάνισης του χαρακτήρα (όσα epic αντικείμενα και να φοράει ένα σάπιο undead χωρίς σαγόνι είναι κάπως αηδία..), θα έχεις καλύτερη εμπειρία ως horde! Δεν ξέρω αν εμφανίζονται τα ίδια προβλήματα μετά τα 70, όμως στα ενδιάμεσα levels είναι εντάξει. ΥΣ. ναι, κι εμένα μου λείπει το Baldur's Gate. Μακάρι να του έμοιαζε λίγο παραπάνω το WoW..
revil Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2007 εχω 40αρη λοκ και μεχρι στιγμης ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Εχει το πετακι του εχει τις καταρουλες του, τωρα πηρα και το μαουντ τζαμπα, μια χαρα. Απλα τα ρουχα που φοραει ειναι λιγο πιο αδυναμα απο αυτα που φοραμε εμεις(cloth)
Προτεινόμενες αναρτήσεις