sotoserres Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 re paidia peste kai mena sxetika me to wow.. den exw paiksei pote kai thelw na arxisw.. tha me boithisei kaneis?? katarxin thelei lefta?? kathe pota?? ti akribws kaneis??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 καλά , θα δείτε στο επόμενο expansion που πολεμάς arthras , τι θα βάλει η blizz . Και εδώ που τα λέμε δίκιο έχει με τους τρελλούς που έμπλεξε . Αν δείτε κάναν Arthras με 300.000.0000(λέμε τώρα) armor , με όλα τα abilities των pala στο high end , θα σου πω εγώ τι θα κάνουν τα hardcore guilds . Le poul .......... Η μπορεί να το κάνει και ανάποδα , το gear που θα χρειάζεται να είναι παλουκάρα , και όχι με την βλακεία που έκανε στο TBC ,που μοίραζε epic tailor (για tailoring ξέρω γιαυτά μιλάω) συνταγές , και η κάθε κουτσή μαρία γέμισε γρήγορα και εύκολα με σούπερ items. όσο για τα drops που έπεσαν απο illidan , μην τρελλένεσται , (έτσι κάναμε και με τα Τ2) , γιατί στο επόμενο expansion θα είναι για τα μπάζα evkar o Illidan peftei epeidh kata thn diarkeia ths maxhs voh8aei o Akama (npc) kai apo to 20% kai katw erxetai kai h Maiev (npc) pou kanei spam executes...
xvagos Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Εγώ πριν 2-3 μέρες κατέβασα από το site της Blizzard την Trial έκδοση των 10 ημερών. Φυσικά έφαγα κόλλημα. Αν δεν είχες εργασία, δεν ήθελες να φας κτλπ. μπορεί και να παίζεις ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. Πάντως είναι τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΟ το game, που χρειάζεται ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΩΡΕΣ gaming. Έτσι με 2-3 ώρες που μπορώ να παίξω κάθε μέρα θα χρειαστώ κανένα χρόνο να φτάσω σε 60lvl; Άσε που υπάρχει και expansion...
thefirestarta Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 evkar o Illidan peftei epeidh kata thn diarkeia ths maxhs voh8aei o Akama (npc) kai apo to 20% kai katw erxetai kai h Maiev (npc) pou kanei spam executes... Na agiasei to xeraki ths, ligo ysterw alla tin paw me 1000 ;D
zoocra77 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ρε παιδιά SOS ψάχνω να βρω ένα alchemy lab!!!!!Που βρίσκεται αυτό γιατι προσπαθω να φτιάκσω κάτι πραγματάκια?SOS
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Shattrath City...use the guards Luke!
mindtrapper Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Shattrath City...use the guards Luke! Δεν έχω σταματήσει να γελάω, σοβαρά
andrip Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 για τον arthas που είπαν μερικοί εντάξει μεεεεχρι να βγεί το frozen throne και να πηγαίνουμε 90lvl όπως λέγετε έχουμε καιρό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 e Arthas klasika sto 2o expansion...Northrend legetai h perioxh nomizw...
chill Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Ότι θα έβλεπα τον wowμπαμινιώτη ThResh να λέει "νομίζω" για μια περιοχή του warcraft δεν το περίμενα !!!!!!!! Θα λιώσουμε στους πάγους και στους πιγκουίνους στο 2ο expansion!!!!!!!
Pefterakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Καλά ακόμα δεν πήγαμε παντού στο TBC και θα βγάλουν κι άλλο?? Alchemy lab εχει standar sto Scholomance ή στο Stratholme... δεν θυμάμε καλά.
andrip Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Καλά ακόμα δεν πήγαμε παντού στο TBC και θα βγάλουν κι άλλο?? Alchemy lab εχει standar sto Scholomance ή στο Stratholme... δεν θυμάμε καλά. scholo αλλα έχει και bwl αλλα ποιός ο λόγος απο τη στιγμή που υπάρχει και στη shat?
thefirestarta Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 scholo αλλα έχει και bwl αλλα ποιός ο λόγος απο τη στιγμή που υπάρχει και στη shat? Για συναισθηματικούς λόγους, άσε που μια Dreadmist belt θα έκανε τη διαφορά.
sotoserres Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2007 re paidia peste kai mena sxetika me to wow.. den exw paiksei pote kai thelw na arxisw.. tha me boithisei kaneis?? katarxin thelei lefta?? kathe pota?? ti akribws kaneis?? kaneis??????
Προτεινόμενες αναρτήσεις