Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 H "Alter Ego" pou tous gelas einai ena apo ta korufaia GUILD tou Silvermoon. me ti progress parakalw?
kaiowas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 me ti progress parakalw? Ουτε ενος χρονου guild δεν ειναι απο οτι θυμαμαι. Ακολουθουν οπως ολοι τους Inner Sanctum στον συγκεκριμενο σερβερ. Ειχανε καλο progress γιατι ειναι ολοι απο αλλα μεγαλα guilds που διαληθηκαν/εκανανmigrate, αλλα σιγουρα δεν ανηκουν στην 'ελιτ' των Ευρωπαικων guilds.
Sorath Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Για το παιδί που είπε οτι με το ζόρι έφτασε 6lvl μετά απο 5-6 ώρες, απλά να του πω οτι θα πρέπει να κάνει quests. Είναι οι άνθρωποι αυτοί που έχουν ένα κίτρινο θαυμαστικό απο πάνω τους και σου δίνουν κάποιες αποστολές. Όταν τις ολοκληρώνεις επιστρέφεις στον ίδιο (συνήθως) και πέρνεις αρκετό xp, χρήμα και ίσως και κάποιο reward. Ενδεικτικά, χρειάζεται το πολύ μια ώρα για να πας 6-7 lvl. To άλλο το παληκάρι, που είπε για τον Mazrigos, να του πω οτι ο main μου είναι εκεί. Έλληνες υπάρχουν αρκετοί και αν 70ρίσεις δεν χάνεις τίποτα να κάνεις ένα αίτημα για να μπεις στους Wild Roses όπου είναι πάρα πολλοί Έλληνες και πολύ ενεργό guild (Kara, Gruul κτλ). Τέλος, για αυτόν που λέει οτι δεν καταλαβαίνει τίποτα απο την ορολογία του παιχνιδιού, θα του πω απλά να μην ανχώνεται. Η γλώσσα / argo είναι τεράστια και απαιτεί αρκετό χρόνο για να την μάθεις / εξικιωθείς μαζί της. Απλά βρες στον server σου κάνα φιλαράκι και ρώτα τον αφού πρώτα διαβάσεις το guide της Blizzard όπου θα σου δώσει ίσως μια ιδεα τι σημαίνει το καθένα ή τουλάχιστον θα καταλάβεις τους όρους -όταν στους εξηγήσουν- πιο εύκολα. Όπως και να έχει... welcome to our world
zoocra77 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δοκίμασε και το http://www.wowwiki.com/Main_Page ! Εμένα με βοήθησε πολυ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 oeoeo Illidan Stormrage DOWN (Nihilum ofc) epese kai legendary... http://www.mmo-champion.com/
senios4 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Τι έριξαν τον Illidan Κιολας; Εγώ το έχω παρατήσει το παιχνίδι εδώ και 3-4 μήνες (είχα undead priest στον Twilight's Hammer). Νομίζω ότι το παράκανε λίγο η Bliz. Παιχνίδι στο οποίο για να θεωρείσαι καλός πρέπει να λιώνεις 24/7 δεν έιναι παιχνίδι για μένα. Σίγουρα αρχικά έχει πολλή πλάκα αλλά μετά γίνεται βαρετό...... Ένας χρόνος raiding ήταν αρκετος... Και όταν είδα μετά το TBC ότι δεν αλλάζουν και πολλά στην ουσία είπα bye bye. Πάντως χαίρομαι που έπεσε ο Illidan τόσο γρήγορα μπας και καταλάβει η Bliz ότι το wow δεν πάει άλλο. 2.5 χρόνια πλέον... Πιστεύω ότι σιγά σιγά άρχισε να πέφτει και η δημοτικότητά του. Δε λέω, πολύ καλό, μελετημένο παιχνίδι αλλά το ατέλειωτο grind και farm καταντάει πολύ κουραστικό. Υ.Γ. Προσωπική άποψη είναι όλα αυτά μην αρχίσετε τα βρισίδια!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 nai dystyxws epese...apisteuta grhgora...logika 8a pane na ka8arisoun kai Mount Hyjal twra wste na exoun ka8arisei olo to game...
Dark_son20 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 exoume kamia ali pigi extos apo to mmo-c? to site tis nih einai down kai ta SS den miazoun gia nih style...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 http://www.worldofraids.com/news/blacktemple/illidan_down.jpg ante kai ta alla 2 (apisteuta items)
chill Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Πολλοί hardcores έχουμε σταματήσει αλλά η πλειοψηφία εξακολουθεί να καίγεται..... Στην δική μας παρέα ο μοναδικός που την έκανε ήμουν εγώ, όλοι οι άλλοι εξακολουθούν να λιώνουν. Και φυσικά δεν νομίζω τα έσοδα της blizz να μειώνονται π.χ. το δικό μου account εξακολουθεί να είναι ενεργό μιας και η παρέα χρησιμοποιεί τον priest μου με το epic flying για herbάκια/potions/mights και τον lock μου για spellcloth/primal mooncloths/shadowcloth (αυτά είναι οι chars μου στους οποίους ξόδεψα άπειρες ώρες έχουν καταντήσει farmbots ). Το παιχνίδι το ξαναεγκατέστησα εδώ και καιρό -όπως σας είχα πει κάτι Δανοί έκαναν ρατσιστικά σχόλια εις βάρος μας και μπήκα να τους κατεβάσω παναγίες - αλλά εφόσον έχω κόψει δεν μου κάνει καμία αίσθηση να ξαναρχίσω τουλάχιστον επί τοις παρούσης και θεωρώ δεδομένο ότι σε περίπτωση επιστροφής μου δεν θα κάνω το λιώσιμο που έκανα. Θυμόσαστε που σας τα είχα ζαλίσει με τα flask? Χιλιάδες potions εγώ τίποτα......Φίλος με τον char μου ανακάλυψε........ Είναι να σε θέλει.......
epo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 ρε παιδια πολεμος μεταξυ guilds ή πολεμος μεταξυ alliance και horde ή πολεμος για καστρα οπως το lineage υπαρχει??? τελος παντων κατι σαν αυτα υπαρχει??? αν οχι ποιος ο λογος των guilds??? αν ηταν μονο τα quests γιατι δεν κανουμε party???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 horde guilds vs alliance guilds mporei na ypar3ei alla dyskola para mono san antipoina gia pvp...alliws den ginetai kai tpt afou den yparxei epikoinwnia horde kai alliance mesw tou game para mono me emotes... o logos twn guilds? gia organized pvp kai asfalws gia pve skopous opws 10 kai 25aria (kai paliotera 40aria) dungeons ta opoia einai paloukia se sxesh me ta 5aria pou vgainoun me pug...(picked up group aka random people)
epo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 δηλαδη θες να μου πεις οτι ο μονος λογος που υπαρχουν τα guilds ειναι για να κανονιζουν να βρισκοντε με αλλα guilds της ιδιας πλευρας(horde ή alliance) μονο και μονο για να κανουν duel δηλαδη λιγο πριν πεθανουν να παρακαλουν τους αλλους(να μην πεθαινει κανεις δηλαδη)??? Μου φενεται λιγο παραλογο...και νικητρια guild ειναι αυτη που κανει τους αντιπαλους ολους να παρακαλουν για τον ικτο??δεν πεθαινει κανεις?? Α και τι ειναι τα dungeons και τι τα pug???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Alliance VS Alliance h Horde VS Horde guild 3exna to... mono Alliance VS Horde guild...kai auto spanio opws eipa... emeis exoume Battlegrounds kai Arenas...einai instances sta opoia peftei vrwmo3ylo apokleistika...(apo 1VS1 ews 5VS5 se Arenas kai 10vs10 ews 40VS40 se Battlegrounds) auta gia pvp... gia PVE ta guilds ousiastika dhmiourgountai gia raid dungeons...(dld gia 10 atoma kai panw) dungeons einai instances pou yparxoun elite (pio dyskola) mobs kai bosses ta opoia xwris e3airetiko teamwork (kai skill kai items) den vgainoun (kai asfalws me swsto sthsimo tou raid...ka8e class na kanei thn douleia tou) instances einai merh (dungeons h Battlegrounds h Arenas) ta opoia einai 3exwrista merh gia ka8e omada pou mpainei...px se ena dungeon 10 atomwn mpainei mono mia omada 10 atomwn...asfalws den yparxei orio instances se kapoio dungeon kai etsi mpainoun px oses omades einai twn 10 atomwn kai h ka8e mia exei ta dika ths mobs kai bosses...ara pote mia omada den mpleketai me mia allh otan einai se ena instance... elpizw na voh8hsa kai na mhn se mperdepsa parapanw...
evkar Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2007 καλά , θα δείτε στο επόμενο expansion που πολεμάς arthras , τι θα βάλει η blizz . Και εδώ που τα λέμε δίκιο έχει με τους τρελλούς που έμπλεξε . Αν δείτε κάναν Arthras με 300.000.0000(λέμε τώρα) armor , με όλα τα abilities των pala στο high end , θα σου πω εγώ τι θα κάνουν τα hardcore guilds . Le poul .......... Η μπορεί να το κάνει και ανάποδα , το gear που θα χρειάζεται να είναι παλουκάρα , και όχι με την βλακεία που έκανε στο TBC ,που μοίραζε epic tailor (για tailoring ξέρω γιαυτά μιλάω) συνταγές , και η κάθε κουτσή μαρία γέμισε γρήγορα και εύκολα με σούπερ items. όσο για τα drops που έπεσαν απο illidan , μην τρελλένεσται , (έτσι κάναμε και με τα Τ2) , γιατί στο επόμενο expansion θα είναι για τα μπάζα
Προτεινόμενες αναρτήσεις