Chrisxxx Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Αν ξερεις να παιζεις τοτε ο mage ειναι επιθυμητος σε καθε party αν δεν ξερεις γινεσαι μαστιγα για το group σου. Παντως θα εχεις κατα πασα πιθανοτητα το μεγαλυτερο damage απο ολους.
skarpelos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Βασικα ειμαι αλλος ενα που επαιζε Lineage και αλλαξοπιστησε και σχεδον ολοι οι chars μου ηταν mage.Οποτε θα τα βρω σχετικα γρηγορα τα κολπα και εδω.Κατι αλλο τωρα.Το παιχνιδι μολις το παρω δεν εχει μεσα καρτα για 1 μηνα?Ενα παιδι μου ειπε οτι πρεπει να παρω και απο τωρα μια καρτα και να την περασω για να ενεργοποιηθει και ο 1 μηνας δωρεαν που κερδιζω με την αγορα του game αλλα μου φανηκε λιγο κουλο...
chill Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Τα δεδομένα αλλάζουν κάθε στιγμή για τις classes δυστυχώς ή ευτυχώς......Στα τέλη του αρχικού τίτλου θα έλεγα ότι οι μάγοι τα σπάγανε όμως με την έλευση του tbc θα έλεγα μάλλον ότι είναι απογοήτευση. Το δικό μου τον mage δεν κατόρθωσα ποτέ να τον 60αρίσω, γύρω στο 50lvl τον εγκατέλειψα, ωστόσο ως holy priest χρησιμοποιούσα τον frost/arcane mage ενός φίλου για farming. Όλα κυλούσαν καλά - ήμουν ευχαριστημένος δηλαδή - μέχρι που 70άρισα την δική μου farming machine, έναν lockα. Καμία σχέση απολύτως τόσο σε pve όσο και σε pvp για να μην μιλήσω πόσο πιο όμορφος είναι παιχτικά ο lock από τον mage. Εφόσον επιλέξεις caster και από τη στιγμή που φαντάζομαι δεν θέλεις healer (priest) πας φουνταριστός για lock. Ουσιαστικά ένας "mage" των dark arts είναι ο lock οπότε μην το ψάνχεις.......Και αφού πας και για hordάς belf,orc,undead άψογες επιλογές και οι 3 για lock. Edit: Ναι πρέπει να αγοράσεις είτε μια gamecard είτε να βάλεις την πιστωτική σου. Μην χαλιέσαι, τα 27+ ευρώ θα τα πληρώσεις, είναι αδύνατο από τη στιγμή που θα πιάσεις το wow να το παρατήσεις τον πρώτο μήνα. Και κατά τη γνώμη μου αγόρασε και το burning crusade από τώρα.
skarpelos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Φιλε μου μπορεις λιγο να μου εξηγησεις τι εννοεις με το "locka" γιατι δεν εχω μαθει ακομα να μιλαω τα WOWουανιανα
chill Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ναι σωστά . Lockάς = Warlock. Με διαφορά ο πιο δυνατός caster αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι και gamestyle πραγματική απόλαυση. Θεωρώ ότι ο mage είναι το πιο αδύναμο class στο παιχνίδι στα πρώτα lvls και σίγουρα δεν τον προτείνω για newcomers. Ειδικά αν είσαι σε pvp server με το που πατήσεις το πόδι σου στις πρώτες contested περιοχές, έχεις να φας ξύλο...... xD. Αν έχεις στο μυαλό σου κάτι σε Gandalf ως προς τους mages του wow ....... ε καμία σχέση. Warlock με τα χίλια έχει τα πάντα, είναι η απόλυτη killing machine του παιχνιδιού (μέχρι το lvl 66 γιατί εκεί έρχεται το γαμώ cloak of shadows αλλά αυτό δεν σε ενδιαφέρει ακόμα ).
skarpelos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Μαλιστα...Τοτε μαλλον θα ακουσω τη συυμβουλη σου και θα φτιαξω locka(μαθαινω σιγα σιγα).Ποιο race απο τους Horde ειναι καλυτερο για Warlock?
chill Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Πραγματικά πολύ δύσκολη η επιλογή του race. Orc, undead και Βlood elf έχουν πολύ χρήσιμα racials. Αφήνω πάνω σου την επιλογή, διάλεξε κάτι που θα σου αρέσει κιόλας. Υπ'όψην ότι για να γίνεις μπορέσεις να παίξεις blood elf πρέπει να αγοράσεις και το expansion (άλλα 40ευρώ δηλαδή στα έξοδα σου για το game).
polaki Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 den exw polla lefta alla 8a sas epitrepsw gia auto to logo na parete ola ta g kai ta kala items pou den einai soulbound kai na ta dwsete ...kante mou pm endiaferomai na parw enan gia ton kalokairi na einai 50 lvl kai panw... Και να πάρει τα item να τα δωσει αλλού τί τον νοιάζει, μήπως θα του στείλει η blizzard το gold με ebanking??? Ετσι κ αλλιως αν ο αλλος θέλει να δωσει καποια πράγματα σε φιλο του πριν στον δωσει θα το κάνει, γιατι πολυ απλα εσυ δεν ξέρεις τί κουβαλάει ο χαρακτηρας! Δεν είναι δηλαδή ότι εσύ του δίνεις το προνόμιο!
greekbaby Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Exeis dikio Polaki la8os mou ...Parola auta 8elw na pw kati gia ta new paidia tou wow .Mia kalh arxikh class einai h paladin mporei na mhn einai kalh dpser alla parola auta egw kserw oti ka8e party exei enan gia offtank,offhealer h main healer, eee kai gia dps den xalaei sta mikra lvl epishs na pw oti kapoia atoma einai megales eksereseis dld exoun polu kalo dmg kai einai se teleia guild opws "Alter Ego".
chill Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 se teleia guild opws "Alter Ego". Guild Master στο συγκεκριμένο guild είναι ο Ρουβάς μήπως? Αν ναι θέλω αυτόγραφο :D!!!!!
Remiel Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Palio Rouvitsa chill ! ! ! ! ! Kanta 2 ta autografa
epo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 ρε παιδια διαβαζω οτι λετε και εχω διαβασει ποσες λαξεις που δεν εχω ιδεα τι ειναι οπως: raids , dps , specs , fear ward , caster dps , contested περιοχες
evkar Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 δύο κουβέντες , για όσους ξεκινάνε . Σωστά τα παιδιά λένε , ότι ο paladin είναι καλή αρχή για το παίχνίδι , ένας υβριδικός παίκτης , που μπορεί να χωθεί παντού , βρίσκει εύκολα groups για μπουντρούμια , ανεβαίνει σχετικά) εύκολα , και το κυριότερο ψοφάει πολύ δύσκολα . Μην ακούτε οι νεώτεροι για loladin και τέτοια , αυτό ξεκίνησε από κάτι χαζομαλ....να ηλικίας 15 ετών και κάτω , που διάλγαν στην αρχή σωρηδόν τη συγκεκριμένη class . Μια χαρά παίκτης είναι . Προσπαθείστε να βρείτε "επαγγελματίες" pala , σοβαρούς , να σας εξηγήσουν μερικά πράγματα . Τώρα για dps σε end game , σαφώς lock , αυτή τη στιγμή κορυφή . προχτές κάναμε heroic slave pen , και έναν από τους elite (72) Nages , οι παλιοί καταλαβαίνουν για τι πράγμα μιλάω , τον έτρωγε μόνος του ένας lock . Υ.Γ. Ρε παιδιά , σας έχει πέσει τίποτα της προκοπής στα heroics , γιατί σε μένα τίποτα μέχρι τώρα , παρά μόνο gems . Έχω πήξει στα gems , ούτε ο Λαλαούνης και ο Ζολώτας μαζί δεν έχουν τόσα , τι να πω ρεεεε
greekbaby Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 H "Alter Ego" pou tous gelas einai ena apo ta korufaia GUILD tou Silvermoon.
chill Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2007 Δεν γέλασα με τους Alter Ego, humor έκανα, μιας και ο πολυτάλαντος Sakis έβγαλε ταινία με το συγκεκριμένο όνομα.Anyway........... Epo, μην αγχώνεσαι θα τα μάθεις σιγά σιγά. Το manual το wow παρόλο που είναι out of date πλέον σου δίνει μια πρώτη γεύση για αρκετά από αυτά. Υπάρχουν πολλοί καλοί οδηγοί στο internet αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις (αν έχεις για θείο τον Τορεντόπουλο xD θα βρεις παπάδες).
Προτεινόμενες αναρτήσεις