Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

den nomizo oti molis pas lvl 60 teleionei to paixnidi isa isa tote arxizei to endiaferon. Pigaineis se dungeon trela kai tote kai mono tote arxizeis na mazeueis ta kommatia apo to special set pou exei kapoios xaraktiras to apoia dinoun trela stats gia na min miliso gia to epic set kai ta opla. Episeis an mzeutoun porra polloi 60arides mporeis na kaneis akoma kai onyxia i ragnaros raid ...... souper.Kai min fantasteite oti pao 8 fores se ena dungeon kai kathe fora perno kai apo ena kommati apo to set giati gelieste.Akoma kai auto na ginei kai na bgazei kathe fora to kommati pou thes PANTA tha iparxei kai allos enas pou tha to thelei (10-15 atoma tha eiste) ara exei POLI psomi akoma to paixnidi meta apo lvl 60 akoma kai xoris experiance .....( to exo dei apo filous)

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Είμαι λιγάκι άσχετος με το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν εξαιρέσετε οτι έχω παίξει το Ι και το ΙΙ. Απ'οτι έχω καταλάβει αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν παράλληλα 2 εκδόσεις του παιχνιδιού, μια το World of Warcraft και η άλλη αν θυμαμαι καλά "Warcraft ...". Tι διαφορά έχουν αυτά τα 2. Ποιό είναι πιο καλό και ποιό είναι πιο κοντά στο παλιό παιχνίδι σαν σενάριο; Nα πω οτι δεν με ενδιαφέρει τόσο να παίζω σε δίκτυο, άντε το πολύ με έναν φίλο μου.

• Super Moderators
Δημοσ.

kala to ligaki ti to h8eles? :P :p :P

to World of Warcraft den exei kamia sxesh me ta Warcraft ws anafora to eidos paixnidiou...mmorpg to prwto, strathgikhs ta alla...to prwto paizetai MONO mesw internet me mhniaia syndromh kai ta alla exoun kanonika single player (campaign ktlp ktlp) kai multiplayer alla kamia sxesh me to "multiplayer" tou prwtou...

Δημοσ.

παιδιa καλησπερα

εχω την εξης ερωτηση

μου αρεσουν παιχνιδια τιπου half life- battlefield

η ερωτηση μου ειναι αν θα μου αρεσει το world of warcraft και αν αξιζει να δωσω 50 ευρω για να το παρω

επισης θα ηθελα να ρωτισω αν εινΑΙ ευκολο ωστε να το μαθει καποιος λιγο ασχετος με τετοιου τοιπου παιχνιδια{τα βασικα κουμπια κινησεις κλπ}

αυτα

________

Δημοσ.

Έχει παιχτεί τρελό σκηνικό με exploit της 1.6 και κάποιοι servers γεμίσανε με χιλιάδες gold!!

Απ'οτι έχω καταλάβει, υπάρχει κόλπο που σε ένα instance μπορείς να μπείς και να βγεις διπλασιάζοντας το gold σου... τα 100g γίνονται 200, τα 200 400 κλπ κλπ...

Γι'αυτο έχουν πεσει πολλοί servers.. Επίσης φημολογείται ότι θα παιχτέι rollback στην έκδοση 1.5, δηλαδή ΟΤΙ πρόοδο έχουμε κάνει απο την προηγούμενη Τετάρτη θα χαθεί!!!! Φήμες βέβαια, αλλά για να δούμε... στο παρελθόν έχει γίνει το ίδιο με άλλα games, οπότε τίποτα δεν είναι σίγουρο...

http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-general-en&T=402483&P=7

Δημοσ.

σε κάποιους σέρβερς ΛΕΓΕΤΑΙ ότι υπάρχει πρόβλημα .Ποιοί είναι αυτοί? Πόσοι ήταν αυτοί που έκλεψαν ? Πως μπορεί να τους βρει η blizz? Rollback μια κουβέντα είναι να κάνεις. Θα γίνει χαμός με αυτούς που δεν φταίνε σε τίποτε .

Πολλά τεχνικά προβλήματα ρε παιδιά . Το ξαναείπαμε η blizz δεν μπορούσε να αντέξει τέτοιο παιχνίδι ,δεν έχει τα μεγέθη και τις δυνατότητες να τα βγάλει πέρα . Τέσπα θα δούμε .

Δημοσ.

Δεν ειναι οτι δεν μπορούσε να αντέξει το παιχνίδι αλλά δεν προέβλεπε κανείς την τόσο αυξημένη ζήτηση που θα έχει.. Διάβασα σε ένα αρθρο ότι πλέον δεν θα βγάλουν άλλη σειρά παιχνιδιών (επανέκδοση) λόγω του ότι δεν μπορούν να το υποστηρίξουν στο βαθμό που πρέπει.

Εκεί που περιμένανε 700,000 κόσμο τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας τελικά έχουν μαζευτεί 2,000,000 σε Αμερική και Ευρώπη, και στην Κίνα γίνεται χαμός..

Πάντως δεν είναι τόσο απλό το να υποστηριχθεί αυτό το μεγαθήριο, γιατι πέρα απο τα προβλήματα με τους σερβερς θα πρέπει τώρα να τσεκάρουν και τα άπειρα accounts για το τί έχει γίνει με το exploit...

Το rollback ας το αφήσουμε στην άκρη μιας και είναι απλά φήμη, απλά στο παρελθόν έχει γίνει σε άλλα games με την διαφορά ότι τουλάχιστον το Diablo 2 που ξέρω δεν πλήρωνες μηνιαία..

Ας περιμένουμε και θα δούμε, πάντως εγώ στις 12.47 μπήκα στο παιχνίδι και πρέπει να ήμουν απτους πρώτους! Σε guild 212 ατόμων μπήκα δεύτερος, και μετά έβλεπα έναν έναν να μπαίνει, καθώς και το /who έβγαζε όλο και περισσότερους κάθε πχ 30 δευτερόλεπτα!!

Ο Crushridge πάντως σίγουρα έχει επιρρεαστεί γιατί διάβασα στο φορουμ ότι υπήρχαν άτομα που κάνανε το κόλπο αυτό.. Ελπίζω να μην είναι σε τέτοιον βαθμό ώστε να χρειαστεί δραστική λύση που είτε rollback ονομάζεται, είτε 2-3 μέρες κλειστός ώστε να καθαρίσουν την βάση από τα duplicates...

Δημοσ.

Στα δικά μας τώρα... στο επίπεδο που είμαι (41) σε ποιό instance προτείνετε να πάω για να μαζεψω και καλό ΧΡ αλλά και items? Uldaman λέει κάτι? Μέχρι στιγμής έχω βρει ότι το Scarlet Monastery είναι σχετικά καλό, με την έννοια ότι με ένα full group απο 38+ μπορείς άνετα να το βγάλεις χωρίς κανέναν θάνατο και χωρίς να χάνεις πολύ χρόνο. Το κακό βέβαια είναι ότι έχω ήδη πάρει το μαχαίρι από τον ένα Boss, και έτσι ως rogue δεν έχω και πολλά ενδιαφέροντα items να πάρω... όλο cloth βρισκω...

Δημοσ.
παιδιa καλησπερα

εχω την εξης ερωτηση

μου αρεσουν παιχνιδια τιπου half life- battlefield

η ερωτηση μου ειναι αν θα μου αρεσει το world of warcraft και αν αξιζει να δωσω 50 ευρω για να το παρω

επισης θα ηθελα να ρωτισω αν εινΑΙ ευκολο ωστε να το μαθει καποιος λιγο ασχετος με τετοιου τοιπου παιχνιδια{τα βασικα κουμπια κινησεις κλπ}

αυτα

________

ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Δημοσ.

poromene to na matheis kapoio game einai eukolo ...ektos kai an einai kana flight simulator opos thes kapoio xrono na ta matheis ola teleia ..

gia to an tha sou aresei ...xmmm den exeis pexei pote kati paromoio?

MMORPG einai i katigoria

Δημοσ.

χτες πήγα SM , και κάναμε το cathedral . Μια και το ήξερα καλά , εγώ 43αρης οι άλλοι κάτω από 40 πάω εγώ μπροστά και οι άλλοι πίσω μου .Τους τρώμε όλους ,τρώμε και τον μεγάλο και πέφτει drop μια πολύ καλή ασπίδα . Ο μόνος που την χρειάζονταν ήμουν εγώ , οι άλλοι ήταν priest kai mage , όλοι κάνουν pass , εκτός από έναν παπά που κάνει roll. Φέρνω εγώ 6 και αύτός 22 και την παίρνει . Τι την θέλεις ρε μεγάλη την ασπίδα , παπάς πράγμα , αφού είναι και soulbound και δεν πουλιέται . Έτσι , μου λέει, για να την έχω στη συλλογή μου . Τι να του πεις , τόσο "ραδίκι" ο τύπος . Εθνικότητα (αν σας ενδιαφέρει ) κροάτης .

Δημοσ.
poromene to na matheis kapoio game einai eukolo ...ektos kai an einai kana flight simulator opos thes kapoio xrono na ta matheis ola teleia ..

gia to an tha sou aresei ...xmmm den exeis pexei pote kati paromoio?

MMORPG einai i katigoria

οχι ποτε δεν εχω παιξει τετειου ειδους αλλα μου δημιουργιθεικε η απορια γιατι σας βλεπω ολους τοσο πορομενους...........

Δημοσ.

Αν κάνατε το g/n και ενώ είπες g αυτός ρόλλαρε, ειναι μαλακία του...

Αν δεν είπες ότι το χρειάζεσαι τότε κατα κάποιο τροπο αλλάζει αλλα και πάλι ειναι μαλακία..

Εμένα σε παρόμοια περίπτωση που γράφω και πιο πάνω ρώταγα αν θέλει ο μάγος μας ενα cloth hat, δεν απαντούσε και ένας hunter rollare. Αν κανένας δεν το ήθελε και κάναμε pass όλοι, τότε θα ρολλάραμε να δουμε ποιός θα το πάρει. Αλλά δεν έγινε έτσι, και απτη στιγμή που ρόλλαρε ο hunter αν έκανα pass εγω θα το έχανα σίγουρα.

Τελικά 2-3 sec πριν τελειώσει ο χρόνος φωνάζει ο μάγος ότι το θέλει, και αν θυμάμαι καλά δεν ρολλαρε κάν γιατι δεν πρόλαβε (ειλικρινά δεν ξέρω τί έκανε τόση ώρα..).

Και αρχισε να με βρίζει και με πέταξαν απτο guild.

Εμένα η λογική μου είναι η εξής, και ξυγιέμαι πριν τα instances ωστε να ξέρουμε τι παίζει.. Loot ποτέ κατα τη διάρκεια της μάχης, ωστε να έχουμε όλοι ηρεμία. Όποιος χρειάζεται το λεει απτην αρχή, και δεν περιμένει να μείνουν 2 δευτερόλεπτα. Απο κει και πέρα ο καθένας είναι υπέυθυνος για τις πράξεις του.

Και εγώ αυτό που έκανα παρόλο που δεν είχα κακό σκοπό (το cloth μου ήταν άχρηστο, και vendor ειχε 50silver οπότε ουτε λεφτά δεν έβγαλα) για τον άλλο ήταν μαλακία, γιατί πέφτει 33% και πρέπει να κάνει το cathedral καμιά δυο φορές ακόμα να το βγάλει. Απτην άλλη, ας πρόσεχε να μας έλεγε ότι το θέλει, τόσο ο hunter όσο και εγω ρολλάραμε ΠΟΛΥ αργά. Αλλα το να βλέπω ο μαγος να μην το ζητάει και να ρολλάρει ο hunter, απλα για ποιόν ακριβώς λόγο να το αφήσω να χαθεί?? Τώρα αν ο άλλος τα πήρε τόσο πολύ που γουστάρει να πει στον φίλο του να με διώξει απτο guild ενω θα μπορούσαμε να ξανακάνουμε το instance, όπως καταλαβαίνει κανείς..

Απτην άλλη και εγώ που είμαι rogue σε μιά φάση έπεσε ενα καλό dagger που πέφτει εκεί. Το πήρε ένας priest. Εντάξει και τί έγινε? Πήγα άλλες 2 φορές και το πήρα και εγώ...Δεν λέω ότι πεταγα στα σύννεφα που ρόλλαρε ο παπάς, αλλά δηλαδή τί να κάνω??? Να βγω στο guild και να τους πω να τον διώξουν? Τραγικό! Ενα παιχνίδι είναι...

Γι'αυτό καλό είναι αν υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις instances με άτομα που τα ξέρεις (δηλαδή έχεις κάνει και 4-5 quests μαζί).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...