mindtrapper Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Και να εύχεσαι κάποια στιγμή να αποκτήσουν και οι Ευρωπαίοι το us support..... Αφού δώσανε τα κλειδιά στους Γάλλους, καλά να πάθουν... :twisted:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Αφού δώσανε τα κλειδιά στους Γάλλους, καλά να πάθουν... :twisted: fantasou na ta edinan se Ellhnes...hohoho...
mindtrapper Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 fantasou na ta edinan se Ellhnes...hohoho... Τότε δε θα μιλάγαμε σε αυτό το topic καν!
greekbaby Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Re ontws gia fantasou na to edeinan se Ellhnes???Den nomizw pws to idio to game 8a antexe polu akoma ...HEHE
stathakis21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 παιδια λιγο βοηθεια,και συγνωμη για την τελειως noob ερωτηση..λοιπον..σαν φαν του warckaft,εστω και πολυ καθυστεριμενα χτεσ εβαλα το wow...δοκημασα αρκετους χαρακτησεσ και μονο με τους ανθρωπους και τα ορκς(δεν τα αντεχα ομως γιατι το κοκκινο παντου μου εβγαλε τα ματια) καταφερα να βγαλω ακρη με του χαρτες..ετσι λοιπον με 1 ανθρωπο ξεκινησα,και μετα απο 5-6 ωρες καταφερα να τον φτασω 6 επιπεδο..αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι... τι μπορω να κανω για να γινει το παιχνιδι ποιο ενδιαφερον??(ολο κατι γουρουνια και κατι αλλουσ ανθρωπουσ σκοτωνα,ελεος...τα επαιξα στο τελος...) οποιος μπορει(και αν μπορει) ας με βοηθησει..
Chrisxxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Για να γινει ενδιαφερον θα πρεπει να πας 15-20+ level. Για να φτασεις 70lvl θα σου παρει περιπου 20 μερες καθαρου παιχνιδιου.
alani_gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 ρε μαγκες παιζω στο mazrigos κανα guild με Ελληνες ξερετε να μπω? ειμαι σε ενα αλλα δεν παει αλλο....40αρης Warrior ειμαι!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 imo ta guilds gia katw apo lvl 70 einai mono gia chat...tpt allo...
alani_gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 δεν το νομιζω... πιστευω οτι εχεις καποιον για βοηθεια αμα χρειαστεις!! ξερεις κανενα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 nope den epaiza ston sygkekrimeno server...
stathakis21 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2007 kai kati allo...einai se mia perioxh me poly kosmo(population-high)..einai kalo i kako auto...??
chill Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Φοβερό mix real life/ingame σκηνές. Το clue για μια ακόμα φορά οι demi gods paladins xD http://www.youtube.com/watch?v=UBAoFIBrqbU Η απόλυτη καφρίλα, αλλά το vidεάκι τα σπάει..... http://www.youtube.com/watch?v=IHJVolaC8pw&mode=related&search= Τελικά στο youtube γίνεται της κακομοίρας από wow videos (αυτό έλλειπε εξάλλου). Πραγματικά κάθε μέρα ανακαλύπτω και από ένα διαμάντι........ Άντε να έρθει η "ορδή" εκ Αγγλίας το καλοκαιράκι να κάνουμε και καμιά ελληνική καφρίλα xD!!!!!!!!!!
epo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια ξεκινησα το wow προσφατα και ειμαι 12 lv ... πηρα ενα Dwarf Hunter ... Η ερωτηση μου ειναι 2 ερωτησεις... λοιπον: 1ον εκανα καλη επιλογη μιας και δεν ξερω και πολυ καλα το παιχνιδι,αν οχι τι να ξεκινησω?? 2ον ενας φιλος ξεκιναει σημερα με ρωτησε τι να παρει και δεν ειχα κατι να του προτεινω. αν εχει καποιος μια προταση (με επιχειρημα!) θα ηθελα πολυ να την ακουσω.. Ευχαριστω
chill Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ο hunter είναι νομίζω η καλύτερη λύση για κάποιον που τώρα ξεκινάει το παιχνίδι. Ευχάριστος χαρακτήρας, εύκολο level up. Από εκεί και πέρα όποια πέτρα και να σηκώσεις έναν hunter θα τον βρεις xD πράγμα που σημαίνει ότι στο 70 οι επιλογές που θα έχεις ως προς guild - δεδομένου και του ότι είσαι νέος παίχτης και άρα δεν έχεις παραστάσεις σε raids - θα είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Οι healers είναι η ραχοκοκκαλιά του παιχνιδιού. Εξαιρετικά περιορισμένοι σε κάθε server με αποτέλεσμα σχεδόν πάντα να υπάρχει θέση γι'αυτούς με προοπτικές. Priest,druid, shaman έχουν τα specs τους για γρήγορο level up, ο paladin καλός χρυσός αλλά τα ζώα μου αργά σε αυτόν τον τομέα. Θεωρώ τον priest ως την ιδανική λύση, μιας που είναι το class που αν και καθαρόαιμος healer μπορεί να βρει άνετα θέση ως dps στα raids σε αντίθεση με druid, pala, shaman. Το θέμα φυσικά είναι να γουστάρεις το healing, αν όχι πας για dps class. Warlock είναι εξαιρετική επιλογή από dps class, mage λιγότερο, rogue επ'ουδενί (αν δεν βρεις hunter κάτω από μια πέτρα θα βρεις σίγουρα rogue), warrior μακριά (η βαρεμάρα η ίδια). Πάντως επειδή είσαστε νέοι στο παιχνίδι, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με όλα τα class για αρχή, να δείτε τι γουστάρετε τι σας ταιριάζει. Εγώ έφαγα ένα 8μηνο μέχρι να καταλήξω στον priest xD έχοντας σπαταλήσει αμέτρητες ώρες για να lvlάρω chars που τελικά αποδείχτηκε ότι δεν μου ταίριαζαν (warrior και hunter 58 και 60 αντίστοιχα...... ffs ο βλακας). Priest δαγκωτό= οι καλύτερες healing options ingame και ταυτόχρονα ικανοποιητικότατο caster dps. Εφόσον παίζεται alliance και σε περίπτωση που διαλέξει priest, να προτιμήσει είτε dranei είτε human. Τα nelf δεν είναι καν επιλογή (αντικειμενικά το χειρότερο priest race στο παιχνίδι) τα δε dwarf είναι άθλια εμφανισιακά και εφόσον μοιράζονται το fear ward πλεον με τα dranei τα επιλέγεις μόνο αν πας για pvp λόγω stoneform και desperate prayer.
skarpelos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Σκεφτομαι και γω να ξεκινησω αλλα θα παρω καποιον char απο Horde.Βασικα θελω να ειναι μαγος μιας και δεν πολυ τρελενομαι με fighters αλλα δεν ξερω μιας και τωρα θα ξεκινησω.Ειναι καλοι οι μαγοι γεμικα ή οχι?Σκεφτομουνα να παρω troll mage ή undead mage.Τι λετε εσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις