Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ένα θέμα που προκύπτει πάντως είναι το κατά πόσο είναι νόμιμη η πώληση του συγκεκριμένου προϊόντος στην διπλάσια+ τιμή..... Από την άλλη μου φαίνεται αδύνατο ο Παπ να διακινδυνέψει την φήμη του για μερικά ευρώ.... Αν ήξερα σε τι τιμή στάλθηκε το πακέτο απ' έξω θα μπορούσα να κατηγορήσω άνετα αλλά τώρα επιφυλάσσομαι. Anyway παίζει κάποιος να την έχει κάνει την λαδιά, είτε η blizz - για το οποίο αμφιβάλλω όσο δεν πάει αλλά οφείλω να το αναφέρω - είτε ο εισαγωγέας (ο οποίος μπορεί να μην υπάρχει στην συγκεκριμένη περίπτωση και το πακέτο να ήρθε από αλλού) είτε ο Παπ.. Δεν πιστεύω η blizz να αποφάσισε να βγάλει και 2η παρτίδα λόγω της υψηλής ζήτησης σε τιμή μεγαλύτερη της κανονικής, θα το είχαμε δει στο site του wow εξάλλου. Anyway ένα ερώτημα που θα σίγουρα θα μείνει αναπάντητο. Εγώ σαν καλό παιδί πάντως - και δεν μου τρέχουν τα φράγκα από τα αυτιά - το 2ο TBCCE το έδωσα τυλιγμένο στην συσκευασία του στην τιμή αγοράς παρ' όλο που το mail μου κατακλύστηκε από απίθανες προσφορές. Αλλά για ένα κούτελο ζούμε xD..........

Το σίριαλ του tbcce συνεχίζεται.........Αν ο Σεφέρης ήταν νεοέλληνας warcraftoπληκτός θα έγραφε "για ένα πουκάμισο αδειανό για μια collectors edition του world of warcraft (ffs)".

Δημοσ.
Ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να κράξω ή να πω "μπράβο" (όσοι γνωρίζουν τις τιμές της μαύρης καταλαβαίνουν το γιατί).........

http://www.papasotiriou.gr/product.ghardware.asp?pfid=1580741&prid=834987

Anyway τα σχόλια δικά σας!!!

Αν είναι δυνατόν! Και επίσημα δηλαδή.... "μαύρη αγορά". :evil: :evil: :evil:

Δημοσ.
Ένα θέμα που προκύπτει πάντως είναι το κατά πόσο είναι νόμιμη η πώληση του συγκεκριμένου προϊόντος στην διπλάσια+ τιμή..... Από την άλλη μου φαίνεται αδύνατο ο Παπ να διακινδυνέψει την φήμη του για μερικά ευρώ.... Αν ήξερα σε τι τιμή στάλθηκε το πακέτο απ' έξω θα μπορούσα να κατηγορήσω άνετα αλλά τώρα επιφυλάσσομαι. Anyway παίζει κάποιος να την έχει κάνει την λαδιά, είτε η blizz - για το οποίο αμφιβάλλω όσο δεν πάει αλλά οφείλω να το αναφέρω - είτε ο εισαγωγέας (ο οποίος μπορεί να μην υπάρχει στην συγκεκριμένη περίπτωση και το πακέτο να ήρθε από αλλού) είτε ο Παπ.. Δεν πιστεύω η blizz να αποφάσισε να βγάλει και 2η παρτίδα λόγω της υψηλής ζήτησης σε τιμή μεγαλύτερη της κανονικής, θα το είχαμε δει στο site του wow εξάλλου. Anyway ένα ερώτημα που θα σίγουρα θα μείνει αναπάντητο. Εγώ σαν καλό παιδί πάντως - και δεν μου τρέχουν τα φράγκα από τα αυτιά - το 2ο TBCCE το έδωσα τυλιγμένο στην συσκευασία του στην τιμή αγοράς παρ' όλο που το mail μου κατακλύστηκε από απίθανες προσφορές. Αλλά για ένα κούτελο ζούμε xD..........

Το σίριαλ του tbcce συνεχίζεται.........Αν ο Σεφέρης ήταν νεοέλληνας warcraftoπληκτός θα έγραφε "για ένα πουκάμισο αδειανό για μια collectors edition του world of warcraft (ffs)".

Ειμαι σιγουρος οτι ουτε απο την blizz ειναι το θεμα ουτε απο τον εισαγωεα, γιατι οσο η blizz οσο και ο εισαγωγεας ειχαν προπουλησει τα κομματια τους πριν καν ακομα βγει στα ραφια ειδικα στην collectors. Αν ο Παπ τα βρήκε απο αλλη "πηγη" θα ηταν κουτό να αγοράσει και να βάλει στα καταστηματα του κάτι το οποιο πριν 4 μηνες το εδινε στην μιση τιμή. Επομενως για "καβατζα" μου βρωμαει και εντελως κοροϊδια για τους πελατες του.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να φανταστώ ειλικρινά ότι ένα μέγεθος όπως ο Παπ. θα μπορούσε για μερικά ευρώ παραπάνω να στήσει ολόκληρη ιστορία. Γιατί μπορεί τα 80 ευρώ για μας από κάθε κομμάτι να είναι θησαυρός αλλά για τον Παπ. όχι. Αnyway ουδείς γνωρίζει......

Δημοσ.

Ρε παιδιά δεν εχει λογικη ο Παπ να κανει την τσατσιά με απόθεμα κλπ, πιο ευκολο θα ηταν να τα πουλαγε στο ebay να εχει και το κεφάλι του ησυχο. Που και πάλι, για κάνα στέλεχος που έχει τα κοννέ να κρατήσει απόθεμα κλπ πες έχει νόημα... Πχ αν πουλούσε 100 κομμάτια με 75? κέρδος καθαρό (δηλαδή αν αγόραζε στη λιανική το παιχνίδι απτον Παπ 75, και το πουλαγε 150) θα είχε κέρδος 7500?. Σαν εταιρία ο Παπασωτηρίου δεν υπάρχει περίπτωση να ρίσκαρε τη φήμη και το όνομα για 7500 ευρω τη στιγμη που ο τζίρος του ειναι τόσο τεράστιος.

Από κει και πέρα η blizzard λέει SUGGESTED retail price XX?, από κει και πέρα ο κάθε πωλητής χρεώνει ότι θέλει. Μην το μπερδεύετε με τις κονσόλες που δεν τους αφήνουν περιθώρια διακύμανσης της τιμής και γι'αυτο βλέπουμε προσφορές με παιχνίδια, extra controllers κλπ.

Δημοσ.
Περιοδικό του ειδικού τύπου μας ενημερώνει ότι οι dr00ds θα πάρουν την epic flying form δωρεάν και αυτό διότι το συγκεκριμένο class βρίσκεται σε έλλειψη σχεδόν σε κάθε realm οπότε η blizz σκέφτηκε αυτήν την τσαχπινιά για να δελεάσει τους παίχτες να rollάρουν druid................Εξ' αρχής γνωρίζαμε ότι το 300 riding skill θα είναι απαραίτητο για να κάνεις τα quests για το form............Παραπληροφόρηση για μια ακόμη φορά. Τώρα θα μου πείτε γιατί τους διαβάσεις και συ. Ε τι να κάνω ρε παιδιά είμαι φαγανό παιδί xD και όταν κάθομαι στον "the χέζωn throne" θέλω κάτι να διαβάζω. Και θέλουν και ειδική έκδοση για το wow όταν σχεδόν κάθε μήνα η ενημέρωση για το game είναι εντελώς άκυρη..........Με βλέπω στο τέλος να το αγοράζω και γω για να δω τα μαργαριτάρια ιδίοις όμασι. Α ρε καταπληκτικέ τρισμέγιστε ελληνικέ ειδικέ έντυπε τύπε (lol)!!!!!!!!!!

Τα περιοδικα οταν ειναι μηνιαια ερχονται σε σενα πολλες φορες με νεα τα οποια δεν ειναι νεα, ειδικα οταν μιλαμε για περιοδικα του χωρου. Δηλαδη καποιος που ασχολειται με υπολογιστες οπως εγω, δεν περιμενει να ενημερωθει πχ για το καινουριο deal της Microsoft, το έχει ήδη φάει στη μούρη από 10 διαφορετικές online πηγές.

Αλλα ειδικα στο wow εχουμε ακουσει πολλες φορές τόσες ραδιο αρβυλες που πλεον τί να πρωτοπιστεψεις! :D

Αλλα πραγματικά ειδικό section για το WOW ειναι εντελως ακυρο! Οποιος ειναι gamer ειδικα του συγκεκριμένου παιχνιδιού, απλα δεν παίζει να περιμενει να ενημερωθει απο ενα περιοδικο ποσο μαλλον οταν ειναι μηνιαιο!! :D :D :D

Δημοσ.

Μα εγώ δεν ενημερώνομαι από τα περιοδικά (αυτό μας έλλειπε) απλά θέλω κάτι να διαβάζω στο θρόνο, οπότε προτιμώ τα περιοδικά του χώρου που γουστάρω. Το πρόβλημα είναι ότι πράγματα γνωστά σε έναν μέσο χρήστη μεταφέρονται εντελώς λανθασμένα στις σελίδες του περιοδικού. Και εντάξει λες ok μωρέ έτυχε σιγά........ε μα το πρόβλημα είναι ότι κάθε μήνα υπάρχουν μαργαριτάρια που αφορούν το wow. Ακόμα θυμάμαι την μάχη που είχε ξεσπάσει πριν 2 χρόνια ανάμεσα στο συγκεκριμένο περιοδικό και τους χρήστες ενός ελληνικού site που ασχολείται αποκλειστικά με το wow εξαιτίας των εντελώς "άκυρων" πραγμάτων που έγραφε για το παιχνίδι. Αν σε ένα δισέλιδο χωράνε 1-2 ανακρίβειες φαντάσου τι θα γίνει στον "οδηγό".......xD.

Δημοσ.

8elei kaneis na poulhsei rogue alliance entos 150 eurw kai katw??kante mou pm ...den exw polla lefta alla 8a sas epitrepsw gia auto to logo na parete ola ta g kai ta kala items pou den einai soulbound kai na ta dwsete ...kante mou pm endiaferomai na parw enan gia ton kalokairi na einai 50 lvl kai panw...

Δημοσ.

Re paidia arxisa exthes na paizw sto server sylvanas kai simera me to pou paw na paiksw arxizei na katebainei ena patch tis etairias 1.5 peripou mb kai twra den mporw na paiksw sto sylvana giati den ton briskw... ti egine??? simbainei sixna????

Δημοσ.

Ξημερώματα Τρίτης προς Τετάρτη συνήθως γίνεται maintenance το οποίο έχει ως αποτέλεσμα σχεδόν πάντα να δημιουργεί προβλήματα στους servers. Παλαιότερα που maintenace γινόταν κάθε βδομάδα η Τετάρτες ήταν συνήθως unplayable για πολλούς servers. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα περισσότερο από υπομονή.....α και να εύχεσαι κάποια στιγμή να αποκτήσουν και οι Ευρωπαίοι το us support.....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...