sleepy_head Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Παιδια, μηπως εχετε ενα λινκ να κατεβασω το τελευταιο patch (2.1.0. engb ξερετε ) απο το rapidshare?? Το downloader μου κανει νερα :twisted: Ευχαριστω πολυ. Και αλλη μια ερωτηση. Με τα χιλια ζορια (το τριτο σιντι μου κολλαγε το πισι γμτ) περασα το burnin crusade. Δεν ειμαι και απο τους πιο ενημερωμενους παιχτες στο wow και ηθελα να σας ρωτησω. Ηθελα να φτιαξω ενα χαρακτηρα rogue, blood elf. Καλη επιλογη; http://www.divinelegacy.org/click/WoW-2.0.12.6546-to-2.1.0.6692-enGB-patch.exe
Remiel Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 etsi etsi tigka stous rogues...kai meta klaps lygm giati den vriskw guild? ti na tin kaneis tin guild otan mporeis na kaneis pvp ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 ti na to kaneis to pvp enw mporeis na mpeis se uber guild? na deis kai ligo to game ta bosses pou elaxistoi vlepoun...
greekbaby Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 O Thresh exei dikio ....pes oti mazeueis ta poio kala pvp items ...meta th kaneis?kapoia stigmh 8a bare8eis to pvp pws na to kanoume...8a exeis parei kai ta items kai th 8a kaneis?mallon 8a katanthseis na allazeis servers mexri na breis kana guild:)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 ase pou pleon ta items apo arena 3eperastikan apo SSC/TE/MH kai BT...
greekbaby Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2007 Sostws o ThResh kai egw mazi sou....koitakse egw exw kai pala 70 kai rogue ton pala ton exw main gia kara/gruuls/ktlp... ton rogue ton exw gia diafora alla ...kai pvp paizw alla ton bariemai!!!
Freakster Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Ωχ ρε παιδες δε τα ειδα τα μηνυματα σας :s Επαιζα ολο το απογευμα με rogue χαρακτηρα. Ειχα δοκιμασει με paladin και δε μου αρεσαν οπως και με μαγο Μου φανηκε πως θα ειναι πιο συναρπαστικο το παιχνιδι με stealth και τετοια δε το σκεφτηκα οπως εσεις. Λετε θα το μετανοιωσω ε;
chill Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Αν γουστάρεις rogue, με rogue να παίξεις. Μην μπεις στην διαδικασία να παίξεις ένα class για να είσαι επιθυμητός σε guilds που κάνουν raid από τι στιγμή που δεν σου αρέσει. Για πάρτι σου παίζεις εξάλλου, εσύ πληρώνεις άρα κάνεις ότι γουστάρεις.
evkar Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 και τα pve από κάποιο σημείο και μετά βαρετά καταντάνε , όλα τα ίδια είναι . Τον Gruul εμείς τον βαρεθήκαμε κιόλας , με τοπ ζόρι μαζεύουμε 25 άτομα για raids. όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν , που λέει και ο παπάζογλου . Βέβαια θα μου πείτε , τι να σου κάνει και η Blizz , τι παιχνίδι να βγάλει για να κρατήσει το ενδιαφέρον , όταν οι τρελλοί παίζουν νύχτα μέρα και τρώνε τα end game Bosses για κολατσιό . Εδώ οι nihilum στο site τους έχουν σπόνσορες , για να έχουν έτοιμο το gold και να μην φαρμάρουν , κερδίζοντας έτσι χρόνο για να ασχολούνται μόνο με raids . και τεχνικό διευθυντή , ας το πούμε έτσι , έχουν που προσχεδιάζει τα raids , τα μελετάει , κλπ κλπ κλπ Ρε αυτοί είναι τρελλοί για δέσιμο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
De@th L0rd Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 και τα pve από κάποιο σημείο και μετά βαρετά καταντάνε , όλα τα ίδια είναι . Τον Gruul εμείς τον βαρεθήκαμε κιόλας , με τοπ ζόρι μαζεύουμε 25 άτομα για raids. όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν , που λέει και ο παπάζογλου . Βέβαια θα μου πείτε , τι να σου κάνει και η Blizz , τι παιχνίδι να βγάλει για να κρατήσει το ενδιαφέρον , όταν οι τρελλοί παίζουν νύχτα μέρα και τρώνε τα end game Bosses για κολατσιό . Εδώ οι nihilum στο site τους έχουν σπόνσορες , για να έχουν έτοιμο το gold και να μην φαρμάρουν , κερδίζοντας έτσι χρόνο για να ασχολούνται μόνο με raids . και τεχνικό διευθυντή , ας το πούμε έτσι , έχουν που προσχεδιάζει τα raids , τα μελετάει , κλπ κλπ κλπ Ρε αυτοί είναι τρελλοί για δέσιμο ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Όλοι οι στυλ Nihilum το έχουν ξεφτυλίσει το θέμα.Αντί να διασκεδάζουν παίζοντας ένα παιχνίδι το έχουν δει λες κ είναι η δουλειά τους.Τι να πεί κανείς...Γούστο τους κ καπέλο τους ,εισοδηματίες είναι οι περισσότεροι.
Remiel Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Oti peite dne mporo na allakso tin gnomi tou kathenos kai oute einai o skopos mou.Prosopika to na diavazo tis stratigikes kai meta na kano oti leei i stratigiki einai oligon ti vareto.Protimo na paizo me antipalous pou den exoun prokathorimseno tropo paiskimatos kai den ksereis pos tha antidrasoun.Oson afora gia na deis ta boss sta end games instance den eimai apo tous fan.To wow to ksekinisa apo to pvp kai oxi pigainontas bwl.Kai nai ta weapon mporei na kseperastikan alla ta items den paizoun megalo rolo sto wow opos se kapoia alla paixnidia.Kai to pvp den to kaneis epeidi tha pareis item alla gia tin adrenallini pou niotheis se kapoies periptoseis apla ta pvp items einai enas epipleon logos.Btw den einai mono oi pve guilds me xorigo.Prosfata i proti 5v5 arena team apektise episis xorigo.
greekbaby Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Koitakse kaneis den pisteuw na tou polu aresei na kanei oloklhres stratigikes gia na paei ena karazhan ...to pvp exei thn fash tou alla den katalavainw th enoeis oti ebgalan xorhgo 5vs5 sthn arena? Epishs 8elw na pw kai kati off topic...remiel o roguas sou exei ligo attack power ...blepw druid catform me 2500 attack power
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 oloi oi rogues exoun ligotero ap apo druids alla to dmg twn weapons tous kalyptei thn diafora (kai tous dinei kai provadisma tis pio polles fores)
Remiel Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Δημοσ. 26 Μαΐου 2007 Koitakse kaneis den pisteuw na tou polu aresei na kanei oloklhres stratigikes gia na paei ena karazhan ...to pvp exei thn fash tou alla den katalavainw th enoeis oti ebgalan xorhgo 5vs5 sthn arena? Epishs 8elw na pw kai kati off topic...remiel o roguas sou exei ligo attack power ...blepw druid catform me 2500 attack power Paixe ligo parapano and u will see
chill Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Δημοσ. 27 Μαΐου 2007 Περιοδικό του ειδικού τύπου μας ενημερώνει ότι οι dr00ds θα πάρουν την epic flying form δωρεάν και αυτό διότι το συγκεκριμένο class βρίσκεται σε έλλειψη σχεδόν σε κάθε realm οπότε η blizz σκέφτηκε αυτήν την τσαχπινιά για να δελεάσει τους παίχτες να rollάρουν druid................Εξ' αρχής γνωρίζαμε ότι το 300 riding skill θα είναι απαραίτητο για να κάνεις τα quests για το form............Παραπληροφόρηση για μια ακόμη φορά. Τώρα θα μου πείτε γιατί τους διαβάσεις και συ. Ε τι να κάνω ρε παιδιά είμαι φαγανό παιδί xD και όταν κάθομαι στον "the χέζωn throne" θέλω κάτι να διαβάζω. Και θέλουν και ειδική έκδοση για το wow όταν σχεδόν κάθε μήνα η ενημέρωση για το game είναι εντελώς άκυρη..........Με βλέπω στο τέλος να το αγοράζω και γω για να δω τα μαργαριτάρια ιδίοις όμασι. Α ρε καταπληκτικέ τρισμέγιστε ελληνικέ ειδικέ έντυπε τύπε (lol)!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις