Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Mporei kapoios na postarei ena link gia na diavaso tis allages tou patch?

Οι αλλαγές πρέπει να είναι στη σελίδα του WoW.

Ελπίζω να μην είχατε τα ίδια προβλήματα που είχαμε στους us servers. Πολλά items έγιναν delete.

Δημοσ.
To patch ta spaei!!!Ston silvermoon alliance kiolas enas 70lvl phre to dragon mount !!!! TRELO ELIWSE TO PAIDI!!!Makari na to eixa kai egw :((( snif snif ...pantws ade na dw alla addons gt auta pou exw ginan out of date :(...

Bug είναι, δεν έλιωσε καθόλου...

Hello, daily quests; Δε θα το πάρει κανείς για 2 βδομάδες ή περίπου τόσο...

Δημοσ.

αναβαθμίστηκαν κιόλας τα addon , κατεβάστε τα από το δίκτυο . πάντως το ct raid μάλλον μας τελείωσε , οπότε το ora2 μάλλον είναι μονόδρομος πλέον .

Για παπάδες και λοιπούς casters , αναβαθμίστηκε ήδη και το decursive .

• Super Moderators
Δημοσ.

aha..."paneukolo" to Black Temple attunement quest...

prepei na skotwseis Al'ar sto The Eye kai meta na pas Mount Hyjal na skotwseis ton Rage Winterchill...

ara cleared Serpentshrine Cavern kai The Eye...

Δημοσ.

E ok θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα....... Μήπως θυμάσαι το post της πρωταπριλιάς xD? Εξάλλου ο Illidan είναι το final boss του BC δεν είναι δυνατόν να τον ρίξεις μέσα στον επόμενο μήνα αλλά λίγο πριν το επόμενο expansion. Και μην το βλέπουμε σαν "ω την καλή την blizz τι δουλειά έκανε πάλι"...... ο "i m blind not deaf" έπρεπε να ήταν μέσα στο παιχνίδι από την ημέρα που έσκασε το παιχνίδι. Anyway πολύ θα ήθελα να τον σκοτώσω πάντως :D. Θάνατος σε οτιδήποτε προέρχεται από την άτιμη φάρα των elfs. Scourge to the bone \m/

Δημοσ.

Ε κοίτα έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο wow δεν είχα άλλη επιλογή από το να παίξω human (με μόνη παρέκκλιση ένα 4μηνο που έπαιξα με γελάδι, mea culpa). Τους forsaken της Sylvanas (μετά τον Malfurion ο πιο σιχαμένος char του warcraft είναι αυτή για μένα) δεν τους λογαριάζω ως "undead" αλλά ως κατακάθια που πρέπει να συνθλίβουν xD.

Δημοσ.

Τελικα εκανα αυτο που μου προτεινε ο Chill http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/priest/talents.html?500212013000000000000000000000000000000000053250110250123051551 με μια διαφοροποιηση ως προς το cooldown του MindBlast.

Τελικα πρεπει να ειμαι ο μονος που συμπαθει τον Illidan! Αλλωστε ηταν ενα καταπιεσμενο παιδι που μεγαλωσε στη σκια του αδελφου του και οταν τελικα εσωσε το Kalimdor αντιμετωπισε τις αδικες κατηγοριες και συκοφαντιες των υπολοιπων!!!

Δημοσ.

Παιδια, μηπως εχετε ενα λινκ να κατεβασω το τελευταιο patch (2.1.0. engb ξερετε :P ) απο το rapidshare?? Το downloader μου κανει νερα :twisted:

Ευχαριστω πολυ.

Και αλλη μια ερωτηση. Με τα χιλια ζορια (το τριτο σιντι μου κολλαγε το πισι γμτ) περασα το burnin crusade.

Δεν ειμαι και απο τους πιο ενημερωμενους παιχτες στο wow και ηθελα να σας ρωτησω. Ηθελα να φτιαξω ενα χαρακτηρα rogue, blood elf. Καλη επιλογη; :confused:

Δημοσ.

Freakster ρίξε μια ματιά στο post 4945 έχουμε δώσει links εδώ και μέρες

etsi etsi tigka stous rogues...kai meta klaps lygm giati den vriskw guild? :P

Ε ναι γιατί έχουμε και τους dr00ds που την έχουνε δει rogues και αυξάνεται ο συναγωνισμός xD.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...