Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Imo an eisai combat sword to adrenaline rush kai to combat potency katakirio logo (idika me ena off hand 1.30 -1.40 ) einai to kalitero logo tou energy pou pairneis piso kai kata deuteron to Suprise attack to opoio anevazei to dmg tou sinister kata 10% afou kata kirio logo tha paizeis me sinister.

Δημοσ.
ωραία φάση έτσι τα guild, όμως gruul 15 άτομα τον φτάσατε στο 40%???:-D

hehe, oxi , anaferomouna ston pirina tou guild. 25 imastan, kanonika. Simera epese kai xairomai to olokainourgio spathaki mou, Bloodmaw Magus-Blade:):)

Δημοσ.
You can now unspecialize in tailoring and alchemy, and then select a new specialization. This is a repeatable choice, but costs gold each time.

τι εννοεί? Οτι μπορώ να κάνω unlearn το tailoring και μετά αν το ξαναπάρω σαν επάγγελμα το lvl θα είναι εκεί που το άφησα? :s

• Super Moderators
Δημοσ.

unspecialize leei...l2read...dld sthn periptwsh tou Alchemy Elixir Master Potion Master Transmutation Master...na allazeis dld masteries...

Δημοσ.

Θα κοστίζει 100g η αλλαγή του specialization. Πολύ καλύτερο από το unlearn και πάμε πάλι από την αρχή

Ρε ThReSh το κόψαμε το κόψαμε, αλλά μας βλέπω ενημερωμένους μέχρι την τελευταία λεπτομέρια............. Σαν να μη πέρασε μια μέρα........Warcraftholics xD.

EDIT: Man μήπως έχεις καμία ιδέα πως θα ενεργοποιήσω τον ήχο στο Warcraft το αρχικό (εννοώ το orcs and humans) γιατί τα έχω βρει μπαστούνια και το παίζω μουγκό λες και δεν μου έφτανε το gameplay αμνημονεύτων χρόνων xD (αυτά τα κλίκ Θεέ μου........ήμαρτον).

• Super Moderators
Δημοσ.

nai enhmerwnomai ligaki logo filwn kyriws pou synexizoun :)

rixnw kai egw kapoies maties vevaia se sites gia progress twn guilds genikotera kai etsi :)

hmmm oxi kamia idea gia ton hxo pou les :(

Δημοσ.

Καλά εγώ να δεις........msn όλη η παρέα να μου λέει τα κλασσικά "ρίξαμε το ένα, κάναμε το άλλο,έγινε εκείνο" ventrilo αραιά και που να πούμε καμιά λαλακία, στο site μας postάρω καθημερινά και γενικά ενημερώνομαι για τα πάντα. Δεν ξεφεύγεις εύκολα. Όταν και αν βάλουν την Vashj (βας βας βας η lady Vashj Vashj Vashj xD) σε farm status θα μπω για κανένα raid για να δω το game γιατί όσο να ναι......καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

Ειπα να αρχισω και εγω το wow.. Να ρωτησω αλλα μη γελασετε :P

Eχω το Xbox360 χειριστηριο συνδεδεμενο στο πισι και το χρησμοποιω σε αλλα παιχνιδια. Στο wow γινεται να παιξω με το χειριστηριο μου;; Το πληκτρολογιο με δυσκολευει ρε γμτ. :(

Δημοσ.

Δεν μπορείς να πάιξεις WoW χωρίς πληκτρολόγιο δυστυχώς, είναι αρκετά τα κουμπιά που πρέπει να χρησιμοποιείς.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...