Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

prox8es to prwhn guild mou ka8arise allo ena boss SSC (2 lefta) kai to prwto boss sto The Eye...axxx...

ps kai x8es allo ena boss sto The Eye...mlk gamame :D

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα το δικό μου πάλι τρώει τα πρώτα wipes στα trash στον mag xD, χτες μπήκανε για πρώτη φορά. Αυτά είναι το guild που έφτιαξες, που φέρει το όνομα που επέλεξες και εσύ να είσαι απών...........

Δημοσ.

Ενώ η οικονομετρία που διαβάζω από το πρωί είναι πιο ευχάριστη? Γαμώ τις παλιδνρομήσεις μου καλοκαιριάτικα έλεος......... Χίλιες φορές να έλιωνα στα raids και στο farming στο παιχνίδι το οποίο πραγματικά βαριέμαι παρά να διάβαζα αυτόν τον τόνο με τις μλκίες.........

• Super Moderators
Δημοσ.

to videaki KAI to wallpaper tou 2.1 patch ta spaei :D

ti mexri to prwi? na mpei to patch stous EU servers? amfivalw afou den mphke stous US...next week isws...

Δημοσ.

εγώ το patch για us το έχω κατεβάσει αλλά δεν μου το έκανε install. Μπορώ και παίζω κανονικά. Γύρω στις 3 μέρες έκανε για να κατεβάσει 247mb!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

to oti to exeis katevasei den leei tpt...mono otan ginei install kai katw aristera grafei 2.1 ktlp ktlp shmainei oti 8a mpei to patch kai ston server...

Δημοσ.
εγώ το patch για us το έχω κατεβάσει αλλά δεν μου το έκανε install. Μπορώ και παίζω κανονικά. Γύρω στις 3 μέρες έκανε για να κατεβάσει 247mb!!!

352 MB είναι το patch για την 2.1 ;)

Δημοσ.

Εγώ πάντα τα κατέβαζα από εδώ http://wowsource.4players.de/downloadspatches.php αλλά ακόμα δεν έχει ανέβει η gb έκδοση του patch οπότε περιμένεις. Μην μπερδευτείς με τα neu που λέει ψάχνεις την 2.0.12-)2.1.0 gb.

Εναλλακτικά αρκετά mirrors θα βρεις εδώ

http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς κάποιο πρόγραμμα με το οποίο να αλλάζεισ το πώς φαίνονται το model του χαρακτήρα σου?Π.χ. Θέλω ο Human μου να φαίνετε σαν undead.

Δημοσ.

για το patch η καλύτερη λύση απ'όλες είναι να το κατεβάσεις με torrent πρόγραμμα που δεν έχει τον κόφτη της blizzard

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...