Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

endiaferomai na agoraso enan account me enan toulaxiston 70 char kai auto giati den thelo na afiso stin akri ta mathimata mou :-D opoios poulaei account kai vrisketai thessaloniki na kanei pm euxaristo.:) :)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Δυο τρεις σελίδες πριν σας είχα ρωτήσει κανά δυο πράγματα για ένα paladin που είχα φτιάξει. Τον έφτασα 40, πήρα το mount, του έβαλα και plate, όλα καλά και όλα ωραία.

Το θέμα είναι πως σκοτώνω πιο αργά και από το replay... Εχω κάνει κάτι group με warlocks, mages και rogues και έχω πάθει πλάκα από τη ζημιά που κάνουν, για αυτό θέλω να φτιάξω και μια combat rogue.

Αυτή δεν είναι η καλύτερη και δυνατότερη για level up σε PvE server? Αν κάποιος ξέρει και μπορεί ας προτείνει κάποιο built, αν γίνεται step by step από το level 1 και όσο πάει. Καλός χρυσός ο pala, συνήθως είναι όρθιος μετά τη μάχη, αλλά ήμαρτον με τη ζημιά που ΔΕΝ κάνει.

Για να σκοτώσω δέκα level 42-43 απλούς και όχι elites με εμένα στο level 40 θέλω κανά 40λεπτο...

Και κάτι τελευταίο. H rogue να είναι με daggers ή swords? Υποθέτω πως το dual wield είναι απαραίτητο σωστά?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

P.S: Μπορώ να στείλω με mail από τον pala στην Rogue κάποια χρήματα για να μην ξεκινήσω φτου και από την αρχή ή υπάρχει κίνδυνος ban ή κάτι άλλο?

Δημοσ.

vasika einai kai ti spec exeis ton paladin sou. apo oti gnwrizw kai exw dei, mporei na min skotonei o papa tromera grigora alla san retribution antexei kai ta paei para ma para poli kala ( idika me ena kalo 2 hand spathi ) .

O rogue mporei na foraei 2x opla opou mporei na einai swords , dagers i maces .

Oxi den iparxei provlima na stileis mail apo ton pala opoudipote. dld otan sou dinei kapios xartziliki thewreite paranomos?

Gia to build pou les pane sto retribution tree kai kateva ews terma katw vazontas pontous opou thewreis simantikotero

na ena paradeigma build ews ta 50 lvl gia paladin

http://www.wowhead.com/?talent=qZZxcItM0uVcot

Δημοσ.

Αφού έχεις φτάσει τον Palla στο 40, αμαρτία είναι να μην τον συνεχίσεις. Κάποια classes ανεβαίνουν πιο γρήγορα από τα άλλα, όμως όλα έχουν το στυλ τους. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να βρεις κάποιο φιλαράκι με μεγάλο damage και να κάνετε μαζί quests. Θα ανέβεις πιο γρήγορα μέχρι το 70, από ότι μόνος σου και θα το διασκεδάσετε κιόλας. Επίσης, φυσικά μπορείς να φτιάξεις κι άλλο χαρακτήρα και να του στείλεις λεφτά, τσάντες, κι οτιδήποτε άλλο. Είναι όλοι δικοί σου χαρακτήρες και δεν υπάρχει περιορισμός για το πως τους χρησιμοποιεις. Για να καταλάβεις κάποια στιγμή μπορεί να έχεις ένα μικρό χαρακτήρα (level 1-2) μόνιμα παρκαρισμένο στο Ironforge σαν αποθήκη, να του στέλνεις δηλαδή υλικά που μαζεύεις κλπ.

Δημοσ.
Αφού έχεις φτάσει τον Palla στο 40, αμαρτία είναι να μην τον συνεχίσεις. Κάποια classes ανεβαίνουν πιο γρήγορα από τα άλλα, όμως όλα έχουν το στυλ τους. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις τώρα είναι να βρεις κάποιο φιλαράκι με μεγάλο damage και να κάνετε μαζί quests. Θα ανέβεις πιο γρήγορα μέχρι το 70, από ότι μόνος σου και θα το διασκεδάσετε κιόλας. Επίσης, φυσικά μπορείς να φτιάξεις κι άλλο χαρακτήρα και να του στείλεις λεφτά, τσάντες, κι οτιδήποτε άλλο. Είναι όλοι δικοί σου χαρακτήρες και δεν υπάρχει περιορισμός για το πως τους χρησιμοποιεις. Για να καταλάβεις κάποια στιγμή μπορεί να έχεις ένα μικρό χαρακτήρα (level 1-2) μόνιμα παρκαρισμένο στο Ironforge σαν αποθήκη, να του στέλνεις δηλαδή υλικά που μαζεύεις κλπ.

Εννοείτε πως δεν τον παρατάω :) . Τόσο ιδρώτα έριξα. απλά θα ρολάρω και την rogue. Λίγο τον έναν λίγο τον άλλο. Τον γουστάρω τον pally. Λίγο πιο δυνατά να βάραγε θα ήταν ο καλύτερος char :???:

Για να καταλάβεις χτες σε duel με mage level 44 full fire ή nova (κάπως έτσι μου το είπε) τον έφτασα στο 20%. Και ήξερε να παίζει μια χαρά γιατί κάναμε quests μετά. Ούτε sheep δεν πρόλαβε να κάνει. 3 hits και σχεδόν τον τέλειωσα.

P.S: Ευχαριστώ για το link paulara. Θα ψάξω εκεί μέσα για καλό combat built για rogue

Δημοσ.
Καλησπέρα παιδιά,

Δυο τρεις σελίδες πριν σας είχα ρωτήσει κανά δυο πράγματα για ένα paladin που είχα φτιάξει. Τον έφτασα 40, πήρα το mount, του έβαλα και plate, όλα καλά και όλα ωραία.

Το θέμα είναι πως σκοτώνω πιο αργά και από το replay... Εχω κάνει κάτι group με warlocks, mages και rogues και έχω πάθει πλάκα από τη ζημιά που κάνουν, για αυτό θέλω να φτιάξω και μια combat rogue.

Αυτή δεν είναι η καλύτερη και δυνατότερη για level up σε PvE server? Αν κάποιος ξέρει και μπορεί ας προτείνει κάποιο built, αν γίνεται step by step από το level 1 και όσο πάει. Καλός χρυσός ο pala, συνήθως είναι όρθιος μετά τη μάχη, αλλά ήμαρτον με τη ζημιά που ΔΕΝ κάνει.

Για να σκοτώσω δέκα level 42-43 απλούς και όχι elites με εμένα στο level 40 θέλω κανά 40λεπτο...

Και κάτι τελευταίο. H rogue να είναι με daggers ή swords? Υποθέτω πως το dual wield είναι απαραίτητο σωστά?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

P.S: Μπορώ να στείλω με mail από τον pala στην Rogue κάποια χρήματα για να μην ξεκινήσω φτου και από την αρχή ή υπάρχει κίνδυνος ban ή κάτι άλλο?

kata tin gnomi mou, kalyteros gia PvE tha mporousa na po oti einai o Hunter.oso gia tous paladin kaloi einai an einai 70 hehe :P

Δημοσ.

kala kai apo ta lvl 21 ews ta 70 ama o pala riksei se 5 secs ton antipalo pote min aporisei kapios... ( sta lvl 20 pairnei to seal of command ) .

Apla einai ena class opou den mporei na kratisei se stathero epipedo to dmg tou kai einai kathara thema tixis ama tha kopsei poliii dmg i tha psilo gratsounaei kapio teras. Se genikes pantws grames anevainei sxetika eukola o paladin pia se sxesi me to parelthon tou opou pio eukola anevazes 2x 60arides para enan pala

Δημοσ.

Για combat rogue καλύτερο είναι να έχεις 2 swords αλλά εγώ θα έβαζα 1 dagger 1 sword για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις όλα τα skills. Όσο για τα talents δες στo official forum του WoW

Δημοσ.

8elw na pw sto paidi me ton pala (exw 70 lvl)...mporw na sou kanw ena talents build para polu kalo gia dmg kai pvp ...ama 8es pes to kai 8a sto kanw link ...epishs mporeis na gineis kalusta holy (8a exei mia 8esh ka8e groop gia sena se ena dungeon ) mias kai den uparxoun healer oloi 8a se eklhparoun file mou...mono auto exw na pw ..oti egw 45 lvl holy mono /w apo agnwstous gia dungeon eperna me eixan ma8ei oloi ws TON HEALER!!!

Δημοσ.

re paidia an mporeite na mou peite kai mena ena kalo talent build gia warrior tha to dextw ton exw full arms kobei meso oro se hit 700 kai einai lvl 61 an mporeite na help tha hhoun eugnomwn to gear pou exw einai prasina items ta prwta pou peftoun apo outlands

Δημοσ.

TurDu-Du-TurDu-Du-Turdu-Du-DADADA!!

Τι είναι αυτό? Μα το τραγούδι των dranei, στα clubs του exodar όταν παίζεται γίνεται χαμός xD!!!!

Original Version

http://www.youtube.com/watch?v=-bAN7Ts0xBo

η οποία ενέπνευσε τους δημιουργούς της blizz ώστε να το βάλουν ως χορό των dranei........

http://www.youtube.com/watch?v=oMs6oWDoQrY&mode=related&search=

Θεϊκό παιδιά, δάκρυσα από τα γέλια

Όλοι μαζί

ax0a0x0ax0a0x0ax0a0x0a0x0ax0a0x0ax0a0xa0

Δημοσ.

Chill με ελαφρά καθυστέρηση το πήρες είδηση ΄-)). Από τον Δεκέμβριο έχει γίνει γέλιο με αυτή την ιστορία!

Δημοσ.

Χτες ανέβηκε στο site του guild μου (όχι όχι δεν ξανάρχισα το wow απλά εξακολουθώ να συμμετέχω στα τεκταινόμενα μιας και δεχτήκαμε ρατσιστική επίθεση ως Έλληνες από κάτι μαλάκες Δανούς του παλιού μας guild) οπότε λόγω των δακρύων που έριξα το postαρα :). Μη σου πω ότι θα το κάνω και ringtone στο κινητό xaxa.

Edit

Σαν τον ινδό mario and luigi είναι .........ακόμα γελάω

mz0mmjjnrn3cmhjd3nmz.bmp

Btw μήπως έχει κανένας σας το κομματάκι? Δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Δεν γίνεται να περάσω το καλοκαίρι χωρίς ντούντουντανταντα στο αμάξι και στο κινητό xD!!!!!!!!!!!Αν η Ινδία ήταν στην Ευρώπη αυτό το τραγούδι θα έπαιρνε 12άρια από όλες τις χώρες στην eurovision. Μιλάμε έχω πάθει πλάκα......

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...