pseira Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 grinding oxi alla polla q. Yparxoun q pou dinoun 7-8 , 10.000 xp gia na ta mazepseis me grinding prepei na fas ~40-50 mobs me meso oro 2min kill-rest 8es konta 1.30-2 ores. S ena dungeon an mazepseis polla q mesa se 2.5-3 h ta xeis kanei ola kai exeis skotosei k mobs exeis parei k items kai XP kai kaneis kai to Q, pairneis to reward kai to kalo XP!
mindtrapper Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2005 Dungeons rule Alla opos eipes, esto oti thelo 2 ores gia 10k xp me grinding. Sto lvl 46 thelo 133k xp gia na pao 47. Diladi 26 ores synexous grinding
chill Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Χαιρετίζω το noble gnome στον TH που όχι μόνο δεν με έσφαξε ενώ μπορούσε (?? με mount και γω 34!) αλλά με βοήθησε να σκοτώσω τέσσερις αντιπάλους που με είχαν στριμώξει............. Πάνω που έλεγα ότι η alliance έχει πίξει στους π@π@ριδες ("είμαι πολύ άντρας, 60lvl και σφάζω τα lowbies") έγινε κάτι τέτοιο και με άφησε @@!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ένα rogue μας ζάλισε τον έρωτα σήμερα, έσφαζε και ξαναέσφαζε ενώ είχαμε 1/100hp μετά από έντονες μάχες. Βρεθήκαμε 10 σφαγμένοι από αυτόν τον τσάτσο και κανονίσαμε revenge!!!!!!!!!!!! 2 ομάδες των τριών τον έψαχναν και 2 ομάδες των 2 την έστησαν στα νεκροταφεία για να μην κάνει εκεί spawn. Ο ψευτόμαγκας εντοπίστηκε και άρχισε το γλέντι................1 ώρα παρά κάτι δεν πήρε ανάσα, από το 1 σφάξιμο στο άλλο. Μετά από 4-5 σφαξίματα αποφάσισε να κάνει spawn στον spirit healer και εκεί ήταν και το λάθος του...............το γέλιο του αιώνα. Τι please τι beg τι τι τι δεν καταλαβαίναμε χριστό χράτσα χρούτσα, χράτσα χρούτσα και τα lol και τα rofl ακόμα συνεχίζονται καθότι μπορεί ο χρήστης να έκανε logout οι στραβωμένοι νορβηγοί μου είπαν ότι θα μείνουν εκεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες σε περίπτωση που ξανασυνδεθεί. Καλά να πάθει ο ηλίθιος. Μαγκές κάνεις με @@ και όχι με @@διές.
evkar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 χα chill ωραία φάση !!! του την κάτσατε του τύπου . Να μάθουν να πουλάνε μαγκιές σε χαμηλότερα lvl . ΒΤW και μένα μου την είχε κάνει παλιά ένας κυνηγός 48 αυτός , 40 εγώ και με είχε κάνει κιμά , χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο . έτσι για την πλάκα του . Τεσπα, τα lvl παιδιά αρχίζουν και ζορίζουν . Έφτασα αισίως 43 και θέλει 106.000 xp . Μόνο με dungeon βγαίνουν γρήγορα. Έκανα δυο φορές το SM , και πήρα 80.000 xp , και έβγαλα το 42 επίπεδο χαλαρά , μαζί με 12g και τα items. καλά είναι . Επ' ευκαιρία, προσέξτε στο sm στο cathedral , που είναι και το δυσκολότερο κομμάτι , όταν περάσετε το συντριβάνι και μπείτε στην μεγάλη αίθουσα , αρχίστε να τρώτε τους βοηθούς πρώτα ΟΛΟΥΣ , ΜΗΝ επιτεθείτε όμως στον αρχηγό ,που βρίσκεται στο βάθος της αίθουσας ,γιατί έχει πολλούς κρυμμένους βοηθούς . Φάτε λοιπόν πρώτα και τους κρυμμένους δεξιά και αριστερά στα πλαινά δωμάτια και τελευταίο αφήστε τον αρχηγό μαζί με μια μάγισσα που βγαίνει , και οι δυο 42αρηδες elite . Εμείς ευτυχώς είχαμε έναν 60αρη στην ομάδα ,που ήξερε την αποστολή και βοήθησε πάρα πολύ . Α, και κάτι άλλο , ο ρσχηγός εκεί δίνει ένα πολύ καλό staff , που είναι ό,τι πρέπει για μάγους και παπάδες . Αν είστε warrior θα λεγα να μην το πάρετε , γιατί στο δικό μας γκρούπ το χτύπησε ένας warrior και οι άλλοι παρεξηγήθηκαν και διαλύθηκε το ομάντα .Αυτά.
polaki Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Εγω στο ίδιο σημείο βρέθηκα να κάνω roll για ένα cloth hat... Ρωτάω όλους αν το θέλουν, δεν απαντάει κανείς, και είχαμε ένα μάγο εκεί... Λοιπόν και περίμενα περίμενα, βλέπω έναν hunter να κάνει roll... Mε ελάχιστο χρόνο διαθέσιμο (δηλαδή περίμενα ακόμα περισσότερο όταν έκανε roll o hunter) κάνω και εγω roll, και με πλακώνει στο βρίσιμο ο μ@λ@κας ο μάγος επειδή κέρδισα!!! 20 δευτερόλεπτα αργότερα με είχανε διώξει απτο guild (χωρίς καν να ρωτήσουν τί παίχτηκε, απλα ο τυπάς το είπε στον φίλο του στο guild και αυτός με σούταρε) και μετά άρχισε ο ίδιος να λέει "δεν θα ξαναμπείς ποτέ στο guild" και κάτι παπαριές λες και είμαστε 12 χρονών... Οτι να ναι.. Τελικά μετά 2 άτομα μου λέγανε να μιλήσουν και καλά να με ξαναβάλουν κλπ αλλά είχα ξενερώσει, πήγα σε ένα άλλο που ήταν 2 φίλοι μου (κανονικοί φίλοι real life) και τελικά είναι γαμάτο guild, πολύ καλύτερο απτο προηγούμενο... Αυτά, τώρα είμαι 41 & σαρώνω λίγο Stranglethorn & BB περιοχή γιατι γινεται *Ο* χαμός απο quests εκει!
andrip Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Παίδες αν εγκαταστήσω κανονικά το παιχνίδι σε ένα υπολογιστή, σε λίγο καιρό θα φύγω όμως, μπορώ να το ξαναεγκαταστήσω σε άλλο υπολογιστή μ@λ@κία ερώτηση αλλα δεν πέρνουμε και συχνά αυθεντικά παιχνίδια (απ ντροπή, δεν περνουμε γενικά παιχνίδια εννοω ) λέω απλα μήπως παίζει καμια μαλακία με τα cd key
giorgos_g Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2005 Mporis na grapsis to fakelo tou pexnidiou se ena dvd kai na to kanis kopi se opio pc thes, tha peksi kanonika, to exo dokimasi se ena forito kai ena pc enos filou, epekse kanonika...
polaki Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Ναι το ίδιο και εγώ.. παίζει κανονικά, και έχεις και όλα τα updates χωρίς να ξανακάνεις install & download!! Ρε παιδιά μολίς πήρα Herbalism, σε ποιές περιοχές να ξεκινήσω να μαζευω χορταράκια γιατι είμαι 41 και εκει που παίζω είναι κάτι χόρτα που θέλουν high skill........
Dyolf Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Mulgore - Durotar - tirisfal glades αν είσαι horde Teldrassil - Elwyn Forest - Dun Morogn αν είσαι alliance πάντως δεν είναι καλή τακτική να παρατάς τα skills σου πριν το 60 γιατί θέλει λεφτά και πολύ κουράγιο να τα ανεβάσεις από την αρχή
polaki Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Συμφωνώ, αλλά ήμουν skinner & leatherworker και για να μαζεύω τα λεφτά για το άλογο πούλαγα όλα τα δέρματα και το leatherworking το έιχα φτάσει μόνο 43 (και αυτό, μετατρέποντας τις προβιές σε δέρμα). Ουσιαστικά δεν έχασα τίποτα, όσο για το herbalism το θέλω για να μαζεύω φυτά ώστε πάλι να πουλάω ή να δίνω σε παιδιά να μου φτιάχνουν κανένα potion!
evkar Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 alchemy-herbalism είναι καλή επιλογή . ΄Βέβαια κάποιος παίκτης μου είπε ότι στο 60 lvl έχεις πρόβλημα , γιατί είσαι μονίμως σε dungeon και δεν βγαίνεις έξω , οπότε που να βρεις φυτά .Γιαυτό ,λέει να αλλάξεις σε minning . Τώρα αλήθεια λέει , ψέματα λέει ,θα σας γελάσω . Όταν με το καλό φτάσω 60 θα δούμε.
pseira Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 δηλαδή μέσα στα dungeon έχει veins? χαχα καλά.... Έχει σε πολύ λίγα και είναι κ μετρημένες στα δάχτυλα...
polaki Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2005 Η μεγάλη μου απορεία... Στο level 60 τί αξίζει να κάνει κανείς??? Με δεδομένο οτι δεν σε νοιάζει το ΧΡ, και ότι ουσιαστικα κάνεις κάποια dungeons κλπ που σου δίνουν items αλλά μετά τί? PVP only?
Προτεινόμενες αναρτήσεις