Προς το περιεχόμενο

World Of Warcraft Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μια ερώτηση. Μία φίλη μου μένει αμερική και κατέβασε το trial για eu. Της αρέσει το παιχνίδι οπότε μου είπε να αγοράσω και να της το στείλω. Με τα αρχεία από το trial μπορώ απλά να της δώσω τον κωδικό για να συνεχίσει να παίζει? Θα της στείλω και το κουτί με τα cd αλλά θα πάρει περίπου μια εβδομάδα για να φτάσουν εκεί.

• Απαντ. 24,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Έχω μια ερώτηση. Μία φίλη μου μένει αμερική και κατέβασε το trial για eu. Της αρέσει το παιχνίδι οπότε μου είπε να αγοράσω και να της το στείλω. Με τα αρχεία από το trial μπορώ απλά να της δώσω τον κωδικό για να συνεχίσει να παίζει? Θα της στείλω και το κουτί με τα cd αλλά θα πάρει περίπου μια εβδομάδα για να φτάσουν εκεί.

ναι με τα αρχεία απο το trial θα μπορέσει να παίξει...

Δημοσ.

Πήρα το LOTRO χθές και μπορώ να πω οτι θα κάνω πολύ καιρό να ξανάλογκαρω στο wow.

It feels a little akward at start αλλά το gut feeling μου μου λέει οτι έχει όλα τα φόντα σαν game.

Δημοσ.

μάλλον θα πουλήσω το lvl70 rogue μου γιατί θα αρχίσω να παίζω σε us servers...

Υπάρχει κάποιο site που να μπορώ να βάλω ότι gear/items έχει ο ρογκάς μου ετσί ώστε ο άλλος να μπορεί να τα δεί?

Ή κάποιος εδώ που να έχει char σε us servers και θέλει να πάει σε europe? Τελειώνει σε 2 μέρες το game time οπότε το armory δεν θα δείχνει τον παίκτη μου.

Δημοσ.
και χωρίς gametime ειμαι αρκετά σίγουρος ότι φαίνεται o char σου στο armory.

εγω που δεν εχω account εδω και 3 μηνες μου τον δειχνει κανονικά!

Δεν υπαρχει πρόβλημα λοιπον.

Δημοσ.

εχθές πήρα και retainer's blade από scryers.

http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Offskroz

από legs έχω "leggings of the sky", gold δεν έχω πολύ. Θα τα κοιτάξω πιο μετά και θα κάνω edit στο post. είμαι σε guild που είναι αρκετά active.

Χρησιμοποιώ το Mazzle UI. Υπάρχει τρόπος να έχω τα ίδια map notes εάν πάω σε άλλο server? Μπορώ να κάνω κάποιο backup (το profile) και μετά load?

Δημοσ.

Μετά από σχεδόν 2 χρόνια παιχνιδιού σταμάτησε να είναι διασκέδαση για μένα. Ελπίζω πραγματικά να μην ξαναθελήσω να το εγκαταστήσω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...