sleepy_head Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Έχω μια ερώτηση. Μία φίλη μου μένει αμερική και κατέβασε το trial για eu. Της αρέσει το παιχνίδι οπότε μου είπε να αγοράσω και να της το στείλω. Με τα αρχεία από το trial μπορώ απλά να της δώσω τον κωδικό για να συνεχίσει να παίζει? Θα της στείλω και το κουτί με τα cd αλλά θα πάρει περίπου μια εβδομάδα για να φτάσουν εκεί.
Xvipes Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Δημοσ. 6 Μαΐου 2007 Έχω μια ερώτηση. Μία φίλη μου μένει αμερική και κατέβασε το trial για eu. Της αρέσει το παιχνίδι οπότε μου είπε να αγοράσω και να της το στείλω. Με τα αρχεία από το trial μπορώ απλά να της δώσω τον κωδικό για να συνεχίσει να παίζει? Θα της στείλω και το κουτί με τα cd αλλά θα πάρει περίπου μια εβδομάδα για να φτάσουν εκεί. ναι με τα αρχεία απο το trial θα μπορέσει να παίξει...
Dark_son20 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 yeap tha peksei ok kai ta cd den xriazete kan na tis ta stileis axrista einai min xreoneste kai adika taxidromika
Remiel Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Βασικά θα είναι ψιλοπακέτο με την διαφορά ώρας για να παίξει σε ευρωπαϊκό server.
sleepy_head Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 Δημοσ. 7 Μαΐου 2007 ευχαριστώ! Αν δεν έπαιζε σε ευρωπαικό server δεν θα έπαιζε καθόλου Πολύ καλό health έχει ο rogue σου
Remiel Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Thanks,αλλα εχει πέσει τώρα και έχει ανεβεί το critical
Skia11 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Πήρα το LOTRO χθές και μπορώ να πω οτι θα κάνω πολύ καιρό να ξανάλογκαρω στο wow. It feels a little akward at start αλλά το gut feeling μου μου λέει οτι έχει όλα τα φόντα σαν game.
sleepy_head Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 μάλλον θα πουλήσω το lvl70 rogue μου γιατί θα αρχίσω να παίζω σε us servers... Υπάρχει κάποιο site που να μπορώ να βάλω ότι gear/items έχει ο ρογκάς μου ετσί ώστε ο άλλος να μπορεί να τα δεί? Ή κάποιος εδώ που να έχει char σε us servers και θέλει να πάει σε europe? Τελειώνει σε 2 μέρες το game time οπότε το armory δεν θα δείχνει τον παίκτη μου.
PCM Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 και χωρίς gametime ειμαι αρκετά σίγουρος ότι φαίνεται o char σου στο armory.
Dark_son20 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 edo den ton dixnei an exeis na kaneis login kamia vdomada
Remiel Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Postare edo mporei na endiaferomai,i steile mou pm me to link tou armory.
polaki Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 και χωρίς gametime ειμαι αρκετά σίγουρος ότι φαίνεται o char σου στο armory. εγω που δεν εχω account εδω και 3 μηνες μου τον δειχνει κανονικά! Δεν υπαρχει πρόβλημα λοιπον.
sleepy_head Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 εχθές πήρα και retainer's blade από scryers. http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Offskroz από legs έχω "leggings of the sky", gold δεν έχω πολύ. Θα τα κοιτάξω πιο μετά και θα κάνω edit στο post. είμαι σε guild που είναι αρκετά active. Χρησιμοποιώ το Mazzle UI. Υπάρχει τρόπος να έχω τα ίδια map notes εάν πάω σε άλλο server? Μπορώ να κάνω κάποιο backup (το profile) και μετά load?
wiz@rd21 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Μετά από σχεδόν 2 χρόνια παιχνιδιού σταμάτησε να είναι διασκέδαση για μένα. Ελπίζω πραγματικά να μην ξαναθελήσω να το εγκαταστήσω
Art20 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Opoios endiaferetai gia account me 70 lock(1500g kai polla rare gems recipies) kai 60 pala(kai alla alts) pm me(mazi me ta cd ama ta thelete).H timh einai polu sizitisimh(exei pesei kai allo giati thelw na feygei). Links: http://armory.wow-europe.com/?#chara...ak&n=Accursius http://armory.wow-europe.com/?#chara...uros&n=Tharros
Προτεινόμενες αναρτήσεις