Remiel Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Gratz Chill για την αποφαση σου αλλα όπως είπε και ο sarin μάλλον θα ξαναγυρίσεις.Btw μπορείς να έχεις real life και "in game life " το ένα δεν αποκλείει το άλλο,οι μόνοι οι οποίοι δεν μπορούν να τα κατεφέρουν είναι οι hardcore PVE.
paularas Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 chill bro mou makari na mporeseis na stirikseis tin apofasi sou. Vevaia min ksexnas oti mporeis kalista na eisai psilo casual paiktis kai na exeis irl.Dld vlepw emena pou sindiazw sxesi , sxoli , wow kai filous . Mporei vevaia na min afierwnw toso xrono sto wow alla pano katw ola sindiazontai arkei na iparxei thelisi. Vevaia einai kathara diki sou epilogi kai elpizw oti kaneis na to stirikseis.
Remiel Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 chill bro mou makari na mporeseis na stirikseis tin apofasi sou. Vevaia min ksexnas oti mporeis kalista na eisai psilo casual paiktis kai na exeis irl.Dld vlepw emena pou sindiazw sxesi , sxoli , wow kai filous . Mporei vevaia na min afierwnw toso xrono sto wow alla pano katw ola sindiazontai arkei na iparxei thelisi. Vevaia einai kathara diki sou epilogi kai elpizw oti kaneis na to stirikseis. +1 that's my point
chill Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Σωστά τα όσα λέτε και εγώ το έχω παρατήσει στο παρελθόν - για λίγο - αλλά οι άτιμες οι gamecards τις οποίες αγόραζα σωρηδόν με παρέσερναν. Τώρα τις ξεφορτώθηκα και ελπίζω να μην αγοράσω και άλλες. Το θέμα παιδιά είναι ότι όταν με πήρε τηλέφωνο η πρώην μου - την οποία είχα δυο χρόνια να δω - και μου είπε να κατέβω εγώ σκεφτόμουν ποια θα ήταν η αντίδραση των συμπαικτών μου που θα τους κρέμαγα........Αστραπιαία σκέφτομαι ότι κάπως έχω χάσει την μπάλα από τον εθισμό αφού μπήκα σε μια τέτοια σκέψη....... Δεν γίνεται να έρχεται μια γυναίκα με την οποία έχεις ζήσει για πολύ καιρό σου χει σταθεί σε πολύ δύσκολες στιγμές στην ζωή σου και συ να σκέφτεσαι τη μαλακία...... Anyway καλό χρυσό αλλά φτάνει ως εδώ.
paularas Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 btw vale pistotiki. oute game cards oute tpt kai opote thes to koveis kai eisai gg. l2 adapt to reality
HaPagan Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Δημοσ. 27 Απριλίου 2007 Τα πάντα παιδιά στη ζωή θέλουν μέτρο. Είτε αυτό λέγεται WoW, είτε ποδόσφαιρο, είτε διάβασμα. Δεν πρέπει να είμαστε μονόχνωτοι και να πέφτουμε με τα μούτρα. Είναι όντως δύσκολο σε ορισμένες περιπτώσεις αλλά είναι πάντα εφικτό να ισορροπήσουμε τα πράγματα.
balander10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Σχετικά με την κουβέντα που είχατε παραπάνω αυτό που θα ήθελα να πω είναι πως όντως δεν πρέπει να πέφτεις "με τα μούτρα" σε τίποτα όσον αφορά στο gaming, γιατί χάνεις πολλά ωραία και σημαντικά πράγματα. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως το WoW δεν είναι η πραγματική μας ζωή, αλλά μια ωραία, ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ασχολία. Από εκεί και πέρα μια ερώτηση για το παιχνίδι. Ο Paladin μου μπορεί να κάνει dual wield? Είμαι level 27 και μια μια rogue level 21 (με διπλά, καλά σπαθιά) παραλίγο να με κερδίσει σε pvp. Αν δεν έκανα heal θα έχανα και δεν μου έκανε καν backstab. Είναι φυσιολογικό αυτό? :evil:
chill Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Ο Paladin δεν μπορεί να κάνει dual wield. Polearm 1h sword/2h sword, 1h mace/2h mace, shield αυτά μπορεί να usάρει και μόνο. Ως paladin όχι δεν είναι φυσιολογικό να έχεις πρόβλημα από τα rogues και ειδικά από τη στιγμή που του ρίχνεις 6 lvl έπρεπε να ήταν ένα εύκολο fight για σένα. Και μην λες "..αν δεν έκανα heal θα έχανα....." ability σου είναι φυσικά και θα κάνεις heal. Στο outdoor καταλαβαίνω δεν ξέρεις από που θα σου ρθει ο rogue αλλά σε duel, use rank 1 concentration - i break your stealth - και βίασε τον!!!!!!!!
balander10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Ο Paladin δεν μπορεί να κάνει dual wield. Polearm 1h sword/2h sword, 1h mace/2h mace, shield αυτά μπορεί να usάρει και μόνο. Ως paladin όχι δεν είναι φυσιολογικό να έχεις πρόβλημα από τα rogues και ειδικά από τη στιγμή που του ρίχνεις 6 lvl έπρεπε να ήταν ένα εύκολο fight για σένα. Και μην λες "..αν δεν έκανα heal θα έχανα....." ability σου είναι φυσικά και θα κάνεις heal. Στο outdoor καταλαβαίνω δεν ξέρεις από που θα σου ρθει ο rogue αλλά σε duel, use rank 1 concentration - i break your stealth - και βίασε τον!!!!!!!! Εύκολο ήταν αλλά υπολόγιζα να την πάρω χωρίς να χρειαστεί heal. Το stealth της δεν το πήρα καν χαμπάρι. Αλλά με καλό 2 hand mace εγώ και 2 καλά σπαθιά αυτή και έπαιρνα περισσότερη ζημιά. Για αυτό μου έκανε εντύπωση. Είχα 3-4 φορές το armour της Και κάτι άλλο. Που και που τα μαγικά μου κολλάνε και κάνουν heal κλπ σε όποιον να ναι. Με το που κλικάρω το εικονίδειο αρχίζει την μαγεία χωρίς να διαλέξω σε ποιον να πάει. Τι παίζει με αυτό? Είναι λίγο σπαστικό σε duel να δίνεις +55 attack στον αντίπαλο
chill Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Φυσικά και ο rogue θα βγάζει πολύ περισσότερο dmg από σένα no matter what. Dps class είναι εξάλλου. Σε duel με rogue όπως σου είπα spam rank 1 concentration και τελείωσε το rogue. Αν είσαι και human ακόμα καλύτερα usare το racial σου. Αυτό που λες για το heal δεν το πιασα..........μήπως έχεις κατεβάσει κανένα mod το οποίο αυτόματα castάρει τα heals σου στον στόχο που έχει δεχτεί το μεγαλύτερο dmg?
balander10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Φυσικά και ο rogue θα βγάζει πολύ περισσότερο dmg από σένα no matter what. Dps class είναι εξάλλου. Σε duel με rogue όπως σου είπα spam rank 1 concentration και τελείωσε το rogue. Αν είσαι και human ακόμα καλύτερα usare το racial σου. Αυτό που λες για το heal δεν το πιασα..........μήπως έχεις κατεβάσει κανένα mod το οποίο αυτόματα castάρει τα heals σου στον στόχο που έχει δεχτεί το μεγαλύτερο dmg? Δεν έχω κατεβάσει το παραμικρό. Το default skin έχω πάνω. Απλά με το που κλικάρω το εκάστοτε skill ξεκινάει το cast. Δεν προλαβαίνω καν να κουνήσω τον κέρσορα. Το παθαίνει συχνά και ξεκολάει αργότερα. Παράξενα πράγματα... Παρεπιπτόντως ωραίο avatar. Την δικιά μου την βαρέθηκα...
mindtrapper Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μήπως έχεις κάποιον επιλεγμένο; Αν έχεις επιλέξει κάποιον παίχτη ή τον εαυτό σου και ξεκινήσεις heal θα το κάνει στο target σου. Μόνο αν δεν έχεις κανέναν επιλεγμένο θα γίνει χεράκι ο κέρσορας και θα επιλέξεις μετά που θα κάνεις cast.
balander10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Μήπως έχεις κάποιον επιλεγμένο; Αν έχεις επιλέξει κάποιον παίχτη ή τον εαυτό σου και ξεκινήσεις heal θα το κάνει στο target σου. Μόνο αν δεν έχεις κανέναν επιλεγμένο θα γίνει χεράκι ο κέρσορας και θα επιλέξεις μετά που θα κάνεις cast. Δεν το έχω προσέξει αυτό. Δεν αποκλείεται να κάνω αυτή την λαλακία. :oops: Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το κοιτάξω το βράδυ. Είμαι δουλειά τώρα. Αν είναι το παραπάνω πάντως είμαι πολύ "μυρωδιάς"...
sleepy_head Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 όχι οι paladins δεν μπορούν να κάνουν dual wield.
Dark_son20 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 pazei kaneis me G11/G15 kai macro recording? mias kai ksekinisame ena pio hardcore guild kai proorizome gia MT (arg 10lvl se 7 meres suxs gia na to kano ) exei kaneis empiria kai an doulefei ok? px thelo charge->def->shunder+shunder+shunder+shunder+shunder an tora kapio shunder kanei miss to vazo me to xeri np
Προτεινόμενες αναρτήσεις